reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dorom Życze powodzenia z mieszkaniem
Polna wszystkiego co naj naj naj spełnienia marzeń i duzo miłości

Miałam cos jeszcze komus pisac ale nie pamietam co i komu.
A ja wpadłam sie pochwalic ze z naszego mieszkania nici. Mielismy wczorja umowe podpisywac ale gość nie zadzwonił i mój T zadzwonił do niego dziś i sie dowiedział ze gosc nie ma zamiaru wynajac. A co najlepsze zawracał na tyłek ze chce i sam do nas wczesniej dzwonił. Wybaczcie za to co napisze ale starsi ludzie myśla ze są bogami. Jest mi źle :-(

reklama
Asiowo a ja sie wlasnie zastanawialam emu nie zagladasz a Ty sie w kure domowa bawisz :-p

Niestety nie mam wyjścia...:zawstydzona/y: ehh... skończyły sie dobre czasy... :zawstydzona/y: Oby P. szybko znalazł lepiej płatną pracę, bo nie wyrobimy... ja fizycznie, a oboje finansowo:zawstydzona/y: ehh... mam nadzieje, ze Paulinka przekona sie do moich obiadków, dzis zjadła na szczescie, ale z wielkimi oporami:zawstydzona/y: ehhh

POLNA - wow :-) jak milutko musiało Ci się zrobić :-)

OLIWKA - w ogóle to świetne zdjęcie w podpisie :-) a Oliwka jaką zajebiaszczą kurteczek ma :-p

A co do bukietów tzn ogólnie kwiatków to akurat nie mam co nażekać :-p nawet ostatnio mi różyczkę bez powodu przyniósł a jak zaczynaliśmy z sobą być to codziennie prawie dostawałam :-p ...ahhh stare dobre czasy :-p

OLIWKA - buahhaha 1 fota z Twoim super :-p a ciasteczko z niego ciekawe tylko by mógł poćwiczyć :-p

UMI -ojjj współczuje ;/

A jak mnie dzisiaj żołądek rozbolał to myślałam że umrę w kiblu ... musiałam aż po Kubę dzwonić żeby z pracy się zerwał i przyjechał się małą zająć bo ja ruszyć się nie mogłam :dry: nie wiem od czego to :dry:

Umi Dziekuje ;-) a mieszkankiem nie zamartwiaj sie i nie warto sie denerwowac, napewno cos znajdziecie innego :tak:

Asiowo ale przynajmniej wiesz ze Paulinka zdrowo sie odzywia :tak: niby w sloiczkach jest dobre i zdrowe jedzonko ale mi sie jakos nie wydaje bo wkoncu cos musza do nich dodawac skoro maja termin waznosci nawet do roku czy wiecej :sorry2:

Femme widzisz bo facet jak juz zdobedzie kobiete to juz sie tak nie stara i nie opsypuje kwiatami :sorry2: :-D dopiero kupi kwiatka na przeprosiny albo jak wczesniej mu sie walkuje o wlasnych urodzinach :rofl2::-D
ale widze ze az tak zle sie nie czujesz skoro siedzisz na BB ? :-p

Polna, masz racje:tak: Dlatego poświęce swój czas i siły:tak: wszystkim nam to na dobre wyjdzie... ma moje mleczko to i bedzie jesc moje obiadki, tylko nie wiem jak mam robic miesne obiadki... kurczak nie ma problemu, ale królik czy cięlecina... drogie to przeciez:zawstydzona/y: wiec chyba po prostu bede jej mieszkac słoiczki z moim jedzonkiem:tak:

POLNA - teraz to jestem w błogim stanie :-p za przeproszeniem wysrałam i wyrzygałam wszystko i jest ok :-p ale boje się cokolwiek zjeść wypiłam actimella zjadłam bułeczki mleczne i póki co wystarczy :-p

POLNA moich rodziców to są pierwsze wnuczki...a poza tym ona tak jest za moim ojcem że jak ten do nas przyjedzie to nie ma zlituj,musi ją wziąść do siebie ...a u D rodziców to Oliwka jest 8 a Bartek 9 wnuczkiem ..

FEMMKA a co jadłaś????może coś wypiłaś???znam ten ból jak cię goni to nie ma się siły...pij dużo!!!a jak tak malutka????gdzeczna była w kościele????

ASIOWO dobrze kochana ze się odzywasz.....Mała napewno złapie smaka na twoje obiadki ...może na początku mieszaj je z łyżeczką słoiczkowej zupy....Mam nadzieję że wkrótce wasze finansowe problemy się z kończą...ja w tym miesiącu tez mam ciężko bo D nie ma premi i niższą wypłate o 20 % przez te zwolnienie a samych opłat mam 1100 ....ale rodzice nam jakoś pomogą!!!!

Asiowo nom ceny sa duze ,glupie filety z kurczaka kosztuja 15 zlotych :dry: ale wiesz cielecina to pikus ale za mieso krolika sie nie chyce, nawet bym tego nie dotknela :sorry2:
ja nawet mam problem brac do reki np, udka czy skrzydelka - nie wiem od czego to jest ale mam wstred do kosci :baffled:

POLNA ....e co ty mięsa się boisz???ja tam jak daje bartkowi mięso to zazwyczaj z udka bo nie jest tak bardzo suche jak pierś a Oliwka to kotlety lubi tak jak jej tatuś.....A Ali wszystko dajesz???moja to za nic na świetcie nie ruszy tego co galaretowate i tłuste ...

reklama
ojj Oliwka... mój m. zarobi w tym miesiacu 1600zł, a same opłaty 1100, jeszcze musimy jakies rury w łazience naprawic:zawstydzona/y: paliwo, pusta lodówka... po prostu mnie to wszystko przeraza:-( Ja na rodziców nie moge liczyc... jak do wiosny sytuacja sie nie zmieni to ide do pracy ( pół etatu na weekendy), a mała pożegna się z cycusiem. Narazie jakos nie umiem sobie tego wszystkiego wyobrazic... auto nam się wali, musimy zmienic mieszkanie... w ogole jakos tak ciezko ostatnio:-( jeszcze moja praca lic, za ktora nie umiem sie w ogole chwycic:zawstydzona/y: koszmar jakis ostatnio:-( dobrze, ze mam Paulinke:tak:

Polna... ja tam nie mam problemu z mięsem:p mnie bierze na wymioty jak musze wątróbke zrobic, bo Paweł se zazyczy!

Do góry