reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi-tak na wszelki wypadek lepiej mieć nawet taki zwykły :):tak: ja przed porodem 57 kg ważyłam...Po wyjściu ze szpitala 48 kg. Jakoś miesiąc (może trochę ponad) minął i wróciłam do swoich 42 kg..Teraz karmię i w sumie ważę jeszcze mniej....Także przy dziecku da się wrócić do formy i figury :tak:

reklama
Ja do tej pory przytyłam 14,5 kg. Dużo...podobno przez witaminy się więcej przybiera na wadze. I to w moim przypadku może być racja. 3 tygodnie temu przestałam brac witaminy-lekarz stwierdził,że nie ma takiej potrzeby-biorę tylko kwas foliowy i od tamtej pory przytyłam tylko 0,5 kilo.
Laktator kupiłam z NUK-a elektryczny,bo była okazja-wygląda fajnie. Jeśli tylko bede karmiła to myślę,ze się sprawdzi-bo zamierzam dalej sie uczyć w weekendy i ściągać pokarm.
A jakby się okazało,że nie będe mogła karmić oddam go siostrze mojego S-ona rodzi we wrześniu.

Padam na pysk... Julka nie dość, że w nocy nie spała to w dzień też. I ciągle marudzi. Na rękach źle, w łóżeczku źle, w każdym innym miejscu też źle. Tylko na spacerku była cicho więc pół dnia z nią przespacerowałam. Teraz ponad godzinę mi wyła, uspokoiła się, ale dalej marudzi. Pierwszy raz jej coś takiego się dzieje... :-(

Witam!
Widzę że ostatnio sporo mamuś do nas zawitało! Tak więc witam wszystkie!
Przepraszam że się nie odzywam, ale całe dnie spędzamy z Adasiem na dworku bo jest cieplutko. Noce się teraz od paru dni unormowały, bo Adasiowi wyszła druga dolna jedyneczka. Adaś przesypia ok.9-10godz. w nocy. Ale za to w dzień potrafi być bardzo marudny.
Mamusią które są już przy końcówce życzę spokojnych chwil i trzymajcie się, bo ciepło się zrobiło, a z brzuchem łatwo nie jest w takie dni. Dużo sił życzę i postaram się zaglądać częściej, choć pewnie i tak mi się to raczej nie uda..

Hej kobitki. ;) jejku nie mam czasu nawet pisać, bo jak wyjdę z małą to na pół dnia, a później padam. Oj i w niedziele chrzciny. ;) Już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę ją w sukieneczce ;P buziaczki i miłego dnia :) lece na spacerek ;) ;*

Dziewczyny, czy krótas odczuwała kołatnie serca labo miałą stwierdzoną arytmię, która po ciązy zniknęła.....

Ja mam stwierdzoną.Jestem w 32 tygodniu ciązy i się panicznie boję....:(
:sad:

Witam:)

u nas noc ok. Młody jeszcze śpi... Ja dziś lecę kupić sobie jakieś staniki do karmienia... Mam niby trzy,ale jakoś się już sprały:dry: Młodemu też muszę jakieś ciuchy kupić, ze wszystkiego powyrastał... Ubranka 74 są w sam raz...

Layla- nawet nie wiesz, jak bym chciała troszkę przybrać na wadzę:sorry:

BLACK- Może to sprawa tych ząbków:confused:? Mam nadzieję,że dziś lepiej:tak:

Magda- Łucja będzie wyglądać ślicznie na pewno:tak:;-)

reklama
czesc dziewczynki

u nas tez nocka super ale za to Darus zaszczycil mnie pobudka o 5.30:baffled:i taka nie dospana jestem ze szok.....

Pola-to ja Ci chetnie oddam swoje kilogramy....tak z 5 ok?:-)

Black-popieram Pole moze to wlasnie te zabki tak Julce przeszkadzaja....biedna....

Maagda-ja tez chrzcze Darusia w niedziele....:-)sukieneczka jest slodziutka Łucja bedzie pieknie wygladac:-)

Do góry