reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam Was moje Kochane:*:*:* ;-)
Ostatnio na nic czasu nie mam:baffled: W sobotę i wczoraj byłam w pracy, tzn będę w weekendy pracować(może) czasem w tygodniu:-) Także jestem zadowolona bo przynajmiej zarobię troszkę na swoje i małego wydatki:tak: Grzesiek co prawda daje mi wypłatę swoą, ale troszkę odkładamy na konto, trochę przeznaczamy na życie.

Layla- juz Ci kochana gratulowałam, ale zrobię to jeszcze raz tutaj;-) Tak więc Gartuluję ślicznego,słodziutkiego syneczka:-) ! Niech się zdrowo chowa, rośnie i niech będzie dawał Ci tyle szczęścia ile tylko wlezie :-p;-):tak:
A jak tam Twój proód ??? Bolesny był? Może pisałaś, ale ja niedoczytałam:sorry2::zawstydzona/y:

umi-
A Ty czemu miałaś cc??? Jak tam Kacperek?

Kamusia-
tak, to jest siara... Ja np mojego Ludwisia karmię od poczatku tylko jedną piersią:tak: Ale dlatego że preferował tylko lewą pierś:-D Nie musisz się martwić to normalne:tak:

madzik1388- o widze nową (starą) mamusią:tak: ;-)

ok resztę postaram się nadrobić troszkę później:tak:

Buźka :*

reklama
madzia90 a to Ty widzą, że jesteś pewna swojego chłopaka skoro świadomie chcecie się starać o dzidziusia;-) gratulacje i podziwiam za szybką decyzję:tak:

tak dużo rozmawiamy o ślubie i dziecku a starania po wakacjach zaczynamy, bo narazie to ja dalej na tabletkach anty ;-)

Nie było mnie 5 dni, ale w weekend bylismy z Alankiem u rodziców Bartka, u moich dziadkow - czyli pradziadkow Alanka. :tak: No i jezdzilismy na zakupy.

pola997 - To Ludwiczek niesamowite postepy robi. :tak: Musisz byc z niego dumna. :tak: Mój Aluś jak lezy na brzuszku to sam unosi główkę. :tak: Mocno mi sciska paluszek. :tak: Wogole zawsze plakal jak Go Tatus kapał, a od przed wczoraj nawet nie pisknął. :tak: Chyba polubil kąpiele. :tak:
Mam mlodsza siostre - uwielbia Alanka, ciagle przychodzi i daje mu cmoki. A ja karmie piersia, ale teraz zamowilam sobie na Allegro laktator, zeby sciagac pokarm jak wyjezdzamy gdzies do rodziny, zeby nie latac z cycem. :-p :tak:

Olena262 - Moj Synek to sam mnie zaskakje, w nocy daje mi spac, w ciagu dnia lezy sobie z otwartymi oczkami i patrzy na wszystko dookola. :tak: Myslalam ze bedzie trudniaj msze sie przyznac. :tak: A Twoja Zuzka tez napewno nie jest az taka niegrzeczna. ;-) Troszke musi powariowac. ;-)

Black - Tak, caly czas karmie. :tak: Poczatki byly ciezkie bo bolaly mnie sutki, ale po tygodniu juz bylo wszystko okej. Smarowalam je mascia Bepanthen. A Ty od kiedy nie karmisz? ;-) Po pamietam ze przestalas.

panistepelek - Super! :-) Normalnie jestem wyspana, Alanek robi mi 2 pobudki w nocy. ;-) Kochany dzieciaczek. A jak Twoja córeczka? ;-)

Maagda_ - Karmie caly czas, Ty tez? :sorry2: Obiecje ze wstawie zdjecie Alanka, i ze zaloze niedlgo nasza-klase. :tak:

dziękuje kochane,wasze rady sa bezcenne:)nie odpisze kazdej bo troche mało czasu wiec tak ogólnie:) wiec podczas porodu darłam sie najglosniej,mam niski próg bólu,wyłam wrecz.miałam okropna połozna:( potem problemy po porodzie z karmieniem,mały mi tak poorał brodawki,doszło do tego ból podczas robienia od szwów i goraczka...w domu było jeszcze gorzej,lezałam i ryczałam,wstac nie mozna,bo boli,karmienie boli,jesc nie mozna na siedzaco:(a dzis zdjeli mi szwy,tez sie darlam(zapobiegawczo) ,okazało sie ze zle byłam zszyta i ciagnal mnie bardzo szew. a teraz jestem po prostu w 7 niebie,nic nie boli,z piersi troche dcioagam wiec goraczki nie ma:) a Mały to najkochansze dziecko pod s lonce,jak ktos ma nk moge podac na priv linka;)

dorom5 nie karmie juz miesiac. ;) Ale gdybym nie chodzila do szkoły mysle że karmila bym do tej pory.Za malo mleka odciagalam, bo nie chcialo mi leciec.
layla dobrze ze juz lepiej. ;* a jak tam czujesz sie w roli mamy:)?
Black co u Ciebie . ? Kiedy idziesz do lekarza. ?
Asiowo a u Ciebie jak tam :)?

Ostatnia edycja:
madzia90 widać, że szcześliwa jesteś skoro podejmujesz taką decyzję:tak: a co ze ślubem?? bedziecie myśleć jak już dzidzia bedzie w drodze, czy już wiecie?? pytam bo sama mówisz, że o tym rozmawiacie:-p Wasi rodzice wiedzą o waszych planach?? a powiedz mi kochana jakie tabletki anty masz??
dorom5 my e-ciocie ogromnie się cieszymy, że Alanek taki grzeczyny i daje tyle radości swojej mamusi:tak::-) po Twoich słowach można wywnioskować, że jesteś bardzo szcześliwa:-) oby tak dalej;-)
layla szkoda, że trafiła Ci się taka okropna położna i miałaś takie przykre przeżycia na początku:-( ale człowiek zawsze pamieta to co dobre i oby tych dobrych rzeczy było jak najwięcej. to dobrze, że już czujesz się lepiej:tak: a jak Twój partner zareagował na nowego członka rodziny?? Wasze stosunki się już poprawiły??
Maagda a co u Ciebie i dzidzi??
BlackWizard, umi2 a z Wami kobietki co się dzieje?? Black dolegliwości przeszły, czy dalej Cię meczy??:baffled:
pozdrawiam:-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.

Nie będę się odzywała przez kilka dni z powodu paru nie fajnych problemów. Dolegliwości mi nie przeszły, na USG już byłam, jednak nie mam skanera i nie wstawię zdjęcia niestety. Lekarz powiedział, że ciąża jest zagrożona i daje mi bardzo małe szanse. W piątek mam jeszcze jedną wizytę, jeśli nadal będzie wszystko tak źle trafiam do szpitala. Jestem załamana...

Layla GRATULUJĘ!!!

BlACK- ale czemu ciąża jest zagrożona? to nie ciekawie.... zyczę Ci żeby wszystko skończyło się dobrze i żebys nie musiała leżec....

domikcw pisze:
madzia90 widać, że szcześliwa jesteś skoro podejmujesz taką decyzję a co ze ślubem?? bedziecie myśleć jak już dzidzia bedzie w drodze, czy już wiecie?? pytam bo sama mówisz, że o tym rozmawiacie Wasi rodzice wiedzą o waszych planach?? a powiedz mi kochana jakie tabletki anty masz??

rozmawiamy dalej, ale w bliższej przłyszłości ;-)

rodzice wiedzą o planach o ślubie o dziecku nie, oczywiście mówią że za wcześnie ale My i tak swoje :-D
yasminelle jem już 2 lata

BlackWizard trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :*

reklama
Do góry