reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Polna-jeju naprawde?:-)ja nawet nie wiedzialam ze tu sa jakies ograniczenia wiekowe..hihi...znaczy sie wtedy nie wiedzialam....jak zaczelam czytac to forum to własnie MM mi sie spodobało najbardziej bo czytalam o problemach jakie ja sama mam i mialam....a ze "młode mamy"to pomyslalam ze sie do nich zaliczam bo mam male dziecko:-Da że się tak spytam co za rozrusznik???serudszka???

Maagda-ja też Cie lubiem:-D

Umi-bede piać bede..a to wcale ni brzmi głupio ze babcia nad wami czuwa bo ja zawsze mówie ze nad nami czuwa moj dziadek i darka wujek-też Darek

Ostatnia edycja:
reklama
Maagda_ Mój tomek to rocznik 90, a czemu tylko 6 osób od czego to zalezy. Co do zdjec to cie rozumiem mysle ze tym co chcesz to na nk pokażesz:-)A ja sie z wami zegnam lece nyny bo jutro do mojego taty jedziemy pokazac wnuka:-p to papapa

Edit:
mamaola o ktos kto mysli podobnie do mnie:-p z czówaniem oczywiscie, bo wiesz w az taki przypadek to wierzyc sie nie da wiec ktos musiał czówac.

Ostatnia edycja:
Magda ano z tymi garnkami to lekka przesada :sorry:
a wiesz bynajmniej jak powinnas trzymac ? :-)

mamaola ano jest ,jest i caly czas bylo ograniczenie :tak: nawet widze ze asia-plock zmienila bo jak zaczynalam tu pisac to bylo napisane od 16 -25 lat !!
a rozrusznik serca mialam wszczepiony w 2004 a od paru miesiecy mam nowiuski :rofl2:

Umi Ty do taty a ja jutro do tesciowej na imieny jade:sorry:

polna - Rozumim, mnie też tu przez ponad miesiąc nie było bo miałam pewien problem i tak sobie postanowiła ale nie raz mnie kusiło by zajrzeć :p
ja niestety mam tylko kilka dziewczyn na Nk ale raczej tych "nowych" trochę szkoda.

umi - Zazdroszczę tylko tej jednej pobudki.
moja córcia obecnie przechodzi chyba jakis bunt, bo ciągle jest krzyk a to, że jej cos nie dałam, a to coć nie pasuje itp.

Polna_N- nie zazdroszczę tych kłopotów kardiologicznych. Ja narazie niewiele wiem jak będzie wygladac moje leczenie po porodzie-ale chyba nie jest jeszcze tak źle- i bede leczona jakimiś tabletkami- tylko potem moze mocniejszymi. Jak narazie czuje ulgę po tym co biorę i czuje sie spokojniejsza,ze nie zejde na zawał lub coś innego podczas porodu. Takze dobrze,ze ktoś się tego wkońcu dopatrzył. Mam nadzieje,ze mój synek będzie miał zdrowe serduszko. Bo u mnie to można powiedziec rodzinne problemy: tato zmarł na serce, moja mama leczy sie od paru lat i także u brata coś wykryli.
A tak wogóle jak się żyje z rozrusznikiem?Wiele jest ograniczeń?
Ja po rozmowie z lekarzem na temat mojego serca-bardzo sie przestraszyłam i staram sie oszczędzać.

Polna-sorki bo moze moje pytanie głuipo zabrzmi...a to już tak do końca życia....???czy potem jakieś inne leczenie albo no nie wiem nie chce jaiejs głupoty napisać...boshe podziwiam za odwage i poród sn....dzielna babka z Ciebie

Witam :tak: u Nas nocka swietna , Ala jak zasnela przed 21 tak spala do 7 ale mi sie jakies gupoty snily :sorry:

Lenka ja mam od urodzenia problemy z sercem i u Nas jest tak ze tylko dziewczyny sa chore - ja jak sie urodzilam mialam dziure w sercu , moja siostra tez miala ale Jej zarosla i ma spokoj ,natomiast coreczka mojej siostry urodzila sie tez z dziura w sercu wiec balam sie czy Ala tez nie bedzie chora ale naszczescie nie jest :no: :happy:
A z rozreusznikiem zyje sie normalnie , czasem to czlowiek nawet zapomina o tym a jedynie sie przypomni jak sie spjrzy w lustro !!
tylko ze teraz , czasem czuje strszny dyskomfort albo cos mnie ciagnie tam srodku -wybieram sie do lekarza z tym ale dopiero w lipcu bo niestety nie ma wolnych terminow :crazy:

mamaola spoko , jak ktos sie nie zna to ma prawo zadawac pytania :tak:
Otoz nie , do konca zycia musze miec rozrusznik i co kilka lat trzeba go wymieniac bo sie baterie wyczerpuja !!
no chyba ze rozrusznik juz nie bedzie starczal bo cos wysiadzie w sercu to bedzie przeszczep :nerd:

Magda heh dziwne to , jak kazdy ma w roznym terminie ten egzamin to powie nastepnym czego mozna sie spodziewac i na co zwracaja najbardziej uwage :sorry:

reklama
Do góry