reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asiowo kurcze no nie pomyślałam, ale pewnie masz rację :tak::tak: dzięki za rade ;-)
hehe wyobrażam sobie miny babki w aptece :-p rok w ciąży.. fajnie :-D:-D

reklama
femme fatal Ja chyba pójde w twoje slady z tymi filmikami bo tak jak dzis siedziałam i Kacper sie usmiechał to stwierdziłam ze za miesiac skupie sie zupełnie na czyms innym zwiazanym z jego dokonaniami a te usmiech z teraz odejda prawie w niepamiec:-p a szkoda by było.
pola997
A robicie poprawiny?
anetka551 Ja nosiłam głównie biodrówki wiec spokjnie w nie wchodziłam nawet w ciazy gozej było np ze spódnicami bo je nosze wyzej i niektórych jeszcze nie dopinam lub dopinam ale obciskaja bo mam takiego flaczka w ciazy przytłam cos koło 12 kg a teraz zostało mi jeszcze 3 z ciazy no i 10 które chciałabym zrzucic ale czekam na moment kiedy bede mogła cwiczyc bo jeszcze mnie troche brzuch boli. A tobie ile jeszcze zostało z ciazy jesli w ogóle?
Asiowo No to bije wszystkie babki ze starzem ciazy az rok...:-p pogratulowac:-p

umi2 ja też przed ciążą nosiłam biodrówki, ale w ciąży przytyłam aż 25 kg! i w żadne się nie mieszczę, po porodzie spadło mi tylko 5 kg :baffled: później w domu spadło jeszcze 9.. więc zostało jeszcze aż 11 :-( i za cholere nie potrafię się ich pozbyć, a chciałabym schudnąć jeszcze nie 11 kg a 16... ehh ciekawe kiedy to się uda :-p

ANETKA - spoko od tego tu jesteśmy :-)

POLA - oho to jutro wielki dzień :-) powodzenia życzę :-) żeby było jeszcze lepiej niż to sobie wymarzyłaś :-)

UMI - no dokładnie ... ja na szczęście nagrywałam pierwsze uśmieszki itp ale i tak uważam że za mało tych filmików mam :-p bo zdjęcia to zdjęcia ale jak się filmiki ogląda to dopiero jest beka :-p

Jak mnie ta pogoda już denerwuje ... przed chwilą słońce świeciło już się fajnie rozpogodziło a tu znowu chmury ... :dry:

Idę po ziemniaki i będę robić obiad bo Kuba już do domu wraca ;-)

anetka551 widze ze mamy podobne aspiracje:-) a cwiczysz masz jakas dietke? Co do tych kg to sie nie przejmuj spadna zobaczysz. A rodziłas naturanie?
femme fatal A co takiego bedziesz pichcic?

witam

umi-doczekasz sie napewno...zobaczysz jak szybko czas zleci ani sie obejrzysz a zacznie siedziec,raczkowac,chodzic,palic fajki....moj własnie nauczyl sie wchodzic na luzko i teraz juz kompletnie nie moge go zostawic samego w pokoju....

Pola-o to jutro wielki dzien...ale zleciało....dobrze ze Ludwiczek jest spokojny i nie umeczysz sie jeszcze przy nim....

anetka-ja na ciemieniuche stosowalam olejuszke....rewelacja....i tak jak dziewczyny pisały wyczesywanie szczoteczka.....

Asiowo-to naprawde niezle musiało to zabrzmiec....rok w ciaży...a jak sie czujesz????fasolinda sie uspokoiła troszke????

Femme-gratulacje dla Ninki....ja tez jestem maniaczka ale kupowania ubranek,Młody mawiecej ubrań niz ja i Darek razem wzieci....ale ostatnio i na zabawki na wzieło....

UMI - już po a były ziemniaczki pierś z kurczaka i sos pieczeniowy ja jeszcze ogórki do tego a Kuba nie jada warzyw :-p jakaś lekka odmiana po schabowych z frytkami :-p

MAMAOLA - No moja Nina też ma więcej ciuszków niż ja i Kuba razem wzięci ale ciuszki to babcie i ciocie głównie kupują i mam jeszcze koleżankę która ma starszą córkę i pożycza mi ciuszki po niej ;-) więc na to mniej wydaje :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Femme-dobrze Ci z tymi cieszkami,ja niestety nie mam nikogo po kim mogłabym dostac ubranka a rodzinka tez nie bardzo kupuje...szkoda bo czesem cos kupie raz załoze i już małe no ale cóż....

umi2 nie ćwiczę, bo jeszcze nie mogę :-( dietka też na razie nie wchodzi w grę, bo karmię piersią. CC miałam :-p mam nadzieję, że spadnie.. jakiś czas temu jak się odchudzałam to przez kilka miesięcy schudłam 15 kg :-p:-p może i teraz się uda :tak:

mamaola olejuszke ? więc muszę spróbować :tak::tak:

reklama
anetka - Ja na pierwszym szczepieniu córci płakałam razem z nią. Był też mój mąż i też widziałam, że przeżywał. I nie wiedząc czemu już więcej nie był.

femme fatal - Witaj po przerwie.
Moja córcia w sumie urodziła się nie taka mała bo ważyła 3350 ale potem to cały czas mało przybierała na wadzę.
Gratuluje nowej umiejętności twojej córci.

matosia - Dziś właśnie dowiedziałam się, że takie jedno dziecko znajomych tez długo nie miała ząbków i skończyło się na tym, że miał w szpitalu nacinane dziąsełka.

mamaola - Ja tez mam takie szczęście, że duzo ubranek dostałam w spadku. W sumie to mało sama kupuje ciuszków.

Ostatnia edycja:
Do góry