reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Lenka no to mam nadzieje ze jutro bedzie synus juz z toba;-)
Polna tez kiedy pislam glownie tare mocna:-p ale treaz to roznie bo wyslac faceta do sklepu to nigdy nie przyniesie to co ma:-p
pola no to naj dla Ludwiczka:-)

A ja chyba odkrylam powdu marudzienia Mikiego poprstu mi go rozpuscili jak mu cos nie pasuje to odrazu placz. Chyba go teraz do mojej babci wyzioze zeby sie nim troche pozajmowala kurcze a wiedzialam ze tak bedzie.

Pola-u mnie ok...młody rozrabia,nauczyłsie na łużko wchodzić i ciągle trzeba miec go na oku....a ile już godzin wyjeżdziłas....zapisywałaś sie juz na egz..??/WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA LUDWISIA!!!

Kolia-niestety mojego dziadki tez rozpóścili jak dziadowski bicz!!!jak czegoś nie dostaje to w ryk!!!walcze z tym jak moge ale co tam....nie zawsze pomaga!

Polna-to Twoja dama sypie kwiatkami w Kościele???

Firanka-ja bym siostre za kudły wytargała:-):tak:o i niech sie do pomocy zbiera!!!:tak:

Ostatnia edycja:
anetka - Córcia rzeczywiście ładnie waży ale tak w granicach normy :)

layla - Czemu dzisiaj Cię nie zostawili na oddziale tylko dopiero jutro?

firanka - Acha... ja myslałam, że ona naparwde jest chora. Ile lat ma Twoja siostra?

Ewelina88 - Witaj na forum. Zapoznaj się regulaminem i napisz nam coś więcej o sobie. Spodziewasz się chłopczyka czy dziewczynki?

Ostatnia edycja:
panistepelek- chyba pytasz o mnie a nie o Layle?
Dziś nie było za bardzo miejsca na oddziale. Rozbroiło mnie najbardziej to,ze 2 miejsca były zajęte tylko dlatego,ze tatusiowie nie mieli czasu odebrać swoich kobiet. Lekarz mnie pytał czy chce zostać-bo jakby co to by mnie zostawił na ginekologii. Ale poradził przeczekać. W tym szpitalu przyjmują od 8 doby po terminie. Lekarz mnie zbadał i dobre wieści- wszystko zaczęło się już przygotowywać do porodu. Szyjka miękka, zaczęła sie skracać, na ktg wykryli skurcze. Lekarz stwierdził,ze w ciągu 1-2 dób powinnam urodzić. Mieszkam 5 minut drogi od szpitala- i pewnie dlatego wolą mnie przyjąć jutro.
Strasznie sie ciesze ,ze wkoncu cos u mnie ruszyło- może nie będe tak cierpieć w razie wywoływania porodu.
Jak dobrze pójdzie to Adaś jutro będzie z nami:):):)

Byłam dzis u ginki...
Oczywiscie dostałam jakies tabsy na te bakterie w moczu, oprócz tego jakies globulki dowcipne, bo cos tam siedzi, skierowanie na badania hormonów, bo tarczyce mam powiekszoną, z cukrem mam isc do internisty i on ma zacedydowac i ekg zrobic:zawstydzona/y:
Skierowała mnie tez na badania prenatalne,ale mój wybór, bo w rodzinie nie było zadnych przypadków chorób,patologii no i jestem młoda...wiec pewnie nie pojde, bo skad mam 200zł wziac:zawstydzona/y:ale czuje z dzidziusiem jest ok.

Dzis zobaczyłam serduszko, nózki,raczki, itp... i malenstwo fikało na wszystkie strony:-) i pomachało mamusi...
i dzis termin USG to 4.01.2010

wqu8us.jpg

My juz po kosciele :tak: zaraz szykuje kapiel dla Ali a jutro na sciagniecie szwow :sorry2: ojjjj bedzie sie dzialo :dry:

Justysia heh gdzies obilo mi sie o uszy ta miejscowosci ale nie wiem skad je znam :-) to jest gdzies niedaleko Lublina ? bo jak tak to moze przejezdzalam przez ta miejscowosc :confused:

Mamaola nom chodzilysmy od Bozego Ciala do dzis i Ala ladnie sypala kwiatki :tak: skladala raczki i siup platki fruwaly :-) tylkow sobote nie bylysmy bo padal deszcz !! no i dzis ksiadz Nas poblogoslawil i dzieci dostawaly cukierki - Ala dostala 3 czekoladowe :-):cool2: ehhh jaka szczesliwa byla ze od Bozi dostala ciuci i mowila ze jutro tez idzie do Bozi po cukierki :-D

Lenka no to super ze porod juz lada chwila :tak: no i duzy PLUS ze masz szpital niedaleko :tak: to mowisz ze jutro zostaniemy e-ciociami ? :-):happy2:

Ewelina88 witaj ;-) i zapraszam do dyskusji , napisz tez cos wiecej o sobie w
https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...i-obecne-f236/poznajmy-sie-16614/index30.html i przeczytaj Regulamin ;-)
https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...-f236/jestes-nowa-przeczytaj-regulamin-22120/

Asiowo laaaaa az mi humor poprawilas tym zdjatkiem :tak::-)SLiczne :happy2:
duzo masz tych zlecen :sorry2: no ale napewno wszystko bedzie dobrze :tak:

Dzis bylam na szczepieniu, Malutki mi sie tak rozplakal jak nigdy, biedaczek maly. :-(

mamaola - Aluś dzielny, rosnie Mamie jak na drozdzach. :tak: A co u Ciebie?

Femme - Aha, a kiedy Ninka zaczela Tobie siedziec? :sorry2:

pola997 - A co u Ludwiczka? Jakie postepy robi? ;-) Oj,tak. Czas leci az za szybko, ale jak widze jak mi Alanek rosnie, jak sie usmiecha do mnie, i jak sie ladnie rozwija to strasznie sie ciesze ze jest z nim wszystkio wporzadku. :tak:
Wszystkiego naj dla SYNKA!!

panistepelek - Dziekuje, jak coreczka rosnie? ;-)

anetka551 - Ja tez bylam dzis na szczepieniu, i nastepne tez mam 30. :tak: Tez nie moglam patrzec jak Alus plakal. :no: A jakie szczepienie wybralas?

Asiowo - Super zdjecie! :tak: Ciesze sie razem z Toba ze z dzidzia wszystko okej. :tak:

Witam Ponownie...Przez Ostatnie Dni Byłam nieco zabiegana i nie miałam czasu wejść na forum ;/;( Ale w najbliższych dniach nadrobię ;):-D Mam do Was dziewczyny prośbę...Jak się daje te suwaczki? ... Wiem że pewnie takie pytanie już pało wiele razy ale męczyłam się z nimi ostatnio i nie moge do tego dojść...:baffled:

reklama
Do góry