reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

AgusZakochana - Juz w 7 tygodniu i musisz tak czesto odwiedzac wc? :sorry2: To wpolczuje Tobie pod koniec ciazy, wtedy to chyba nie wyjdziesz. :sorry2: Ja pod koniec balam sie gdziekolwiek wychodzic bo czulam ze juz chce mi sie siusiu i mialam wrazenie ze nie dam rady wstrzymac. :sorry2:

Femme - 5miesiec, to sporo jeszcze przedemna. Ae takie chwile gdy Malyjeszcze nawet sam gowi nie trzyma, tez sa niesamowite. :tak:

Matajkaa - Witaj.:tak:

pola997 - Mój Alanek tez patrzy caly czas na mnie, gdzie sie nie rudze wzrok podaza za mna. Ze mna jest non stop to tez mnie pewnie najbardziej potrzebuje. :tak:

panistepelek - Wizyta z Malą, tak? :sorry2:

reklama
dorom - Tak, z Klaudią. ten dentysta to w sprawie ciągłego braku zębów. Czekamy jeszcze do 11 lipca i jak nadl nic nie będzie to prześwietlenie i zobaczy się.

Tak niestety mnie męczy ;/ Ale słyszałam że po 3 miesiącu ustępują nudności.... Moja znajoma też tak miała...Do 3 miesiąca cale dnie leżała bo gdy tylko wstała od razu robiło jej się niedobrze...Ale mam nadzieje że po 3 wszystko wróci do normy i bede w stanie szykować razem z Moim nasze gniazdko...;]:tak: W dodatku ta okropna pogoda....Straszna duchota panuje w moim mieście ...:dry:

dzień dobry wszystkim:)
pogoda się zepsuła dziś...:( a wczoraj to mnie tak spaliło przy koszeniu trawy!!:szok: a kosiarke to myślałam, że pokopie ze złości:sorry2::baffled:
no ale byłam w Kościele wczoraj...iii napatrzyłam się na te szkraby...Boże kochany ale dzieciaki są słodkie. ale oczywiście słabo mi się zrobiło i przestałam pół mszy na polku:angry: ale mam dobrą nowinę bo mój W oznajmił mi, że od poniedziałku idzie do pracy wiec jest dobrze:)

dorom5 dobrze, że Alanuś taki grzeczny. Powiem Ci, że strasznie mi się podoba imię Twojego synusia!! Cudaśne. jak będe mieć kiedyś chłopczyka to będe negocjować z W o to imię:p a po szczepieniu jak Aluś się trzymie??
Lenka87 sio do szpitala na porodówkę!!:-p trzymaj się:*
Justysia1a a jak Ty się czujesz??
mamaola yhy to w taki sposób Daruś otrzymał imię. fajnie:) a co do pracy to też słyszę czesto, że ktoś ją traci albo znaleźć nie może....masakra
femme fatal nom mam nadzieję, że wszystko się ułoży:) a czemu masz zły humorek??
pola997 ooo ja też lubię jeździć autkiem:) kiedy egzamin masz?? ja podobnie jak Ty uważam, że ślub niczego nie zmienia i chyba to nie jest takie ważne dla mnie, ale za to dla mojego W bardzo ważne, wiec kiedyś nie będe mieć wyboru:-D zresztą tam gdzie mieszkam to raczej się żadko zdarza takie "życie na kocią łapke" aa i spóźnione ale szczere życzonka wszystkiego najjj....dla Ludwisia:*:*
panistepelek no stara się o prace:) szkoda mi go, no ale trzeba się wziąść w garść. napisz jak po wizycie u dentysty:)
madzia90 ja też dostałam jakieś przeciw zapalne....dobrze, że już je kończe bo mnie to wkurza już.
anetka551 no to Zuzia Ci pięknie rożnie. oby tak dalej. i chyba to jej ulewanie na wadze się nie odbiło?? a jak walka z ciemieniuchą??
polna N to Alunia teraz bedzie lubiałą bardzo Bozie:-D to przez ile dni miała założone te szwy??
firanka ale z Ciebie charakterna kobitka:p ale nie dziwię Ci się...skoro siora się obija to ktoś musi ją do porządku doprowadzić:p a co Nicole bałaganiarka mała jest??
kolia dziadkowie zawsze rozpieszczają swoje wnuczęta...tylko potem problem mają rodzice.....
Ewelina88 witam serdecznie:)
Asiowo ależ zdjęcie Twojej Fasoleczki jest urocze!! małe a tak pięknę:) a czemu Ty masz tyle tych badań??<wow>ale Ci się nazbierało tego..... współczuje Ci tych globulek.... "dowcipnych" jak Ty to nazwałaś:-D
monalizka witam i szczerze współczuje straty Aniołeczka
[*]
AguśZakochana oj to jesteś następną, którą męczą nudności.....a przez cały dzień masz czy nasiląją się o określonych porach??
Matajkaa witam
umi2 Layla co u Was??

Ostatnia edycja:
I My juz PO :tak: Wrocilismy przed 12 , Ala wszamila caly barszczyk z jajkiem i poszla spac :tak: u chirurga spoko , plakala jak tylko go zobaczyla i jak weszlysmy ,histeria,placz ehhh :blink: ale powiem Wam ze lekarz byl bardzo mily , mowil do ALi i bardzo delikatnie wyciagal szwy bo odziwo zero nieczulenia czy jakies masci przeciwbolowej :szok:
Ala lezala na lozku ,wszyscy Ja trzymalismy i nawet nie pisnela ani drgnela :tak:
Zuch Dziewczyna :happy2: a na dowidzenia to nawet papa zrobila lekarzowi :biggrin2:

Agus wspolczuje :dry: ja mialam taki luksus ze chodzilam tylko do kibelka a tak to zero mdlosci :cool2: no i jeszcze objadanie sie lodami :-D

Stepelek :szok: to Klaudia nie ma jeszcz zabkow ? :szok: nie wiedzialam , a wogole meczy sie z dziaslami czy zadnych objawow zabkowania ?
qrde to Malutka niezle sie meczy , tak to ladnie by wszystko gryzla :no:
a Ty jej jedzenie rbisz na papke czy dajesz jej jakies kawalki ?

Matajka witaj i pisz :tak:;-)

madzia90 ja też dostałam jakieś przeciw zapalne....dobrze, że już je kończe bo mnie to wkurza już.

a ja jeszcze 5 dni :wściekła/y:

no ale obliczyłam sobie że akurat na Nasz wyjazd za granice wypadnie mi okres więc wezme dwa opakowania tabletek anty pod rząd.. a potem może odstawiam albo biore jeszcze jedno opakowanie :-)

Mdłości nasilają się głównie w porze przedpołudniowej...Do obiadu co chwile mnie męczy a po obiedzie już mniej...Ale też się zdarza:baffled: ... Trwa to jednak około 5 dni bo wcześniej to objadałam się wszystkim:-D i nic mi nie było.... Mam nadzieje że szybko to minie ;)

Ja jestem po zakonczeniu:-) Wakacje czas zaczac:-pno i na ten dzien pogoda jest okropna nie dawno dolownie lunelo a ja mialam pranie na balkonie i po zdjeciu go i tak juxz troche mokre bylo ja bylam cala mokra no idzi sie wsciec:wściekła/y:

Matajkaa Witaj;-)
Agus ja tez mialam mlodsci ale w sumie to tylko po np. autobusie polaczylo sie to chyba z moja choroba lokomocyjna wiec mozna sobie wyobrazic jak konczyla sie moja podroz do szkol co cieawe juz z szkoly to nie:-p
polna no faktycznie dzielna ta twoja mala;-)

ale maly ruch tutaj:-p tak chcialm cos dopisac bo mnie snek zadzwia siaac jeszcze sam nie umie raczkowac tez nie ale za to spodobalo mu sie wstaianie oparl sie o brzeg lozeka i sobie wstal ta malqa dzownica potarfi mnie za szokowac:-p

Ostatnia edycja:
polna_N - tak to jest jakieś 130 km od Lublina:-)
domikcw- a dziękuję;-) czuję się dobrze chociaż czasem łapią mnie takie dziwne bóle w brzuchu tak jak bywa to przed okresem... no ale lekarz powiedział że to jest spowodowane nerkami :-(
Zastanawiałam się jeszcze czy możliwe by było że po ok 10 dniach w szpitalu mogli by rozpoznać obecną ciąże z badań krwi i moczu :confused: czy na ciąże robi się jakieś wyszczególnione badania krwi i moczu?

Ostatnia edycja:
reklama
Postaram sie udzielac jak najczęściej... :)
Co do mdłości to jak przy Jakubie miałam straszne... i wymioty omdlenia... a teraz tylko kilka razy i to bardzo słabe mdłości i nic więcej :)

Do góry