Moja droga to trzeba bylo wczesniej mysle o tym a nie po fakcie jak juz jeste dziecko Ja Twoje posty odczytuje calkiem inaczej przyslowiowo Ty sie zalisz a nie chwalisz ... Ja rowniez od 15 roku zycia staram sie byc jak najbardziej samodzielna Poszlam do technikum informatycznego a osobno ksztaliclam sie na kursach i sesjach makijazu i wizazu ... Moj chlopak jest jeszcze starszy niz Twoj bo ma 30 lat ... I tez czasem myslalam ze on sie wyszala a ja nie ... Ale jakbym miala caly czas tak myslec to bym depresji dostala Tez niestety siedzew domu i nie rozwijam sie zawodowo ale przeciez nie na cale zycie Nie mam zamiaru siedziec w domu i byc house-wife Tylko jak sie zdecydowalam na dziecko to nie moge teraz latac szalec Tylko musze zadbac o rodzine Mala sie odchowie i bede konczyc 3 kursy makijazu i zaczne prace pod tym katem a i chce skonczyc studia informatyczne bo na darmo nie zaczynalam takiej szkoly
Moja droga przyjaciel kolega etc nie jest po to aby zawsze klepac i miec Twoje zdanie Jest po to aby pocieszac i dac troche rad Aaa i nie musisz sie odrazu oburzac bo z Twojej wypowiedzii wynika ze czujesz sie oburzaona i mozna wyczuc zdenerwowanie
Nie nie