reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Drogie mamy!

Zmieniłam ginekologa, świetny lekarz :) Sprawda z tą "małpą" załatwiona..

Dzisiaj przeżyłam prawdziwy szok.. nie wiem czy mam się cieszyć czy płakac.. Moja mama jest w ciąży. Druga wpadka w rodzinie i to jeszcze własna matka! Dodam że ma 40 lat.
Jakim cudem? Przypomniała mi się taka komedia kiedy mama i córka zaszły w ciąże i obie urodziły tego samego dnia... :confused::confused:

reklama
fanfarada to jest rok młodsza od moje a ja swoją namawiałam żeby zaszła w ciąże bo wtedy nasze dzieci wychowywałyby sie jak rodzeństwo, to nie chciała:dry:. Znam właśnie dziewczynę i chłopaka którzy tak się wychowywali i było ok:-p Bedziecie mogły soie robićsesje z brzuszkami:tak:
madzia18 Trzymaj sie
Kasia&Kubuś Nikt nie chce na ciebie najeżdżać chodzi o to że ty napiszesz tak dwa posty ktos nowy przyjdzie napisze sobie 3 posty jeden po drugim i kolejna o jeden wiecej no bo jak innym wolno to czemu im nie chodzi własnie o zasady. Co do tego że nie oczekujesz żeby ktoś robił cośza ciebie to poprostu wydedukowałam z tego co napisałas czyli mniej wiecej ze jak napisałaś gdzies indziej 3 posty pod postem to nikt ci wyrzutów nie robił tylko za ciebie poprawili. Wiec chodziło mi własnie o przeżucanie tego co powinnas zrobic ty na innych. No ale już nie ważne wieszo co biega i jest git:-D

Drogie mamy!

Zmieniłam ginekologa, świetny lekarz :) Sprawda z tą "małpą" załatwiona..

Dzisiaj przeżyłam prawdziwy szok.. nie wiem czy mam się cieszyć czy płakac.. Moja mama jest w ciąży. Druga wpadka w rodzinie i to jeszcze własna matka! Dodam że ma 40 lat.
Jakim cudem? Przypomniała mi się taka komedia kiedy mama i córka zaszły w ciąże i obie urodziły tego samego dnia... :confused::confused:

No to nieźle :-D:-D:-D:-D

Kasia&Kubuś nie jesteś sama... ja też się pierwszy raz spotkałam, że taka afera, bo ktoś napisał więcej postów na raz :-) a na innym forum na którym uczęszczam się nie przyczepiają ... no cóż... każde forum ma inny regulamin :sorry2:

i zaraz będzie , że narzekam na te forum to po co ja tu wchodzę?? :sorry2::-D

Kurcze nie przypuszczałam że będzie aż tak dobrze, była rozmowa na temat planow, ślubu i co dalej, ale też było trochę śmiechu i ogólnie dość luźna atmosfera była. Tylko sie ustwierdziłam w przekonaniu że taką teściową to ze świecą szukać. Bedzie dla mnie dobrą przyjaciółką i wiem ze bedzie mnie wspierac, ode mnie ze strony tez bedzie dobrze, ale ciesze sie ze ona sie nie zdenerwała ... no nic , takze ogolnie jest super. Bardzo sie ciesze . Dzieki dziewczyny za wsparcie ;*

Dziewczyny mozecie przestac z tymi postami:baffled:masakra.. to nier pierwszy raz, ze grzecznie poprosilam o edytowanie posta.. czytajkcie regulamin.. jest wyraznie napisane, ze jak sie chce cos dopisac trzeba posta zedydowac:baffled: mozna nie edytowac jesli przez 60 min nikt nic nie napisal:baffled:

Madzia super że u Was tak dobrze poszło :) oby tak dalej ;). A co do teściowej to lepiej na razie nie zaglądaj do tematu "Teściowa" :D .
Fanfarada gratulacje :D. Też bym tak chciała, same chyba plusy są podwójnych domowych ciąż :D.

kingusia1991 a czy ja to napisalam do Ciebie? zwróciłam sie do Was ogolnie.. ja grzecznie rposze a wy robicie z tego afere.. nie wiem czy zauwazylas ale zwrocilam sie z ta prosba jak na jedna str byla pelna postow 3 dziewczyn:sorry2: jak chcecie ja z tym nic nie bde robic a Wy piszcie posty po jednym zdaniu i tak niech jedna osoba zapisze cala strone..:baffled:

reklama
kingusia1991 a czy ja to napisalam do Ciebie? zwróciłam sie do Was ogolnie.. ja grzecznie rposze a wy robicie z tego afere.. nie wiem czy zauwazylas ale zwrocilam sie z ta prosba jak na jedna str byla pelna postow 3 dziewczyn:sorry2: jak chcecie ja z tym nic nie bde robic a Wy piszcie posty po jednym zdaniu i tak niech jedna osoba zapisze cala strone..:baffled:

Najlepiej to w ogóle niech nikt nic nie pisze hihi :-D

Do góry