reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

to jest chyba mega dół a nie lekki dołek. chciałabym wrócić do liceum..serio. dobra idę się dalej uczyć bo jak nie poprawię to dopiero będzie koniec świata:-p

reklama
polna_N hehe to pewnie moj tak samo nie bedzie chciał mi buzi dać ;D Ale no co poradze bedzie musiał sie zmeczyc niestety bo wyzdrowiec musze a czosnek mowia ze dziala. Taaa to samo mam z mlekiem, ja najgorsze ze nawet jogurtow nie lubie wiec tez bede musiala sie do mleka zmusic, czasami raz na miesiac robilam sobie taka wielka szklane kakałka z zimnym mlekiem i mi smakowalo takie slodziutkie ale w ciazy mi nie dobrze po nim ;P wiec bedzie ciezko, mleko trzeba pic bo inaczej po ciazy bede gruba plus do tego bez zebow ;D

Grecja idzi idz bo znowu nie zaliczysz i bedzie bieda :sorry2:;-)
Powodzenia :happy2:

madzia ooo kakao wypije z checia ale teraz samego mleko wzyciu :no: od dziecka nie lubilam i nie lubie , a jak sobie jeszcze pomysle skad ta melko wyplywa to ..... :baffled::szok::-D

Jogurty to uwielbiam , kiedys mialam niechec do serkow homo ale teraz polubilam a najbardziej lubie wcinac Fantazje z kuleczkami albo kawalkami czekolady , z owocami tez zjem :-)

Nie unioslam sie tylko napisalam sprostowanie dlaczego nie zawsze mam co do napisania Przed dwa dni malo u was pisalam bo mam wazniejsze sprawy A jest jeden watek na ktorym jestem od zawsze widuje sie z tymi dziewczynami i po prostu niebede ukrywala mam do nich wiekszy srntyment Tym bardziej ze mieszkamy w jednym kraju

Wybaczcie za bledy pisze na fonie

A wy od kilku dnii rozmawiacie na temat antykoncepcji na ktorej temat nie mam nic do powiedzenia Bo niestosowalam

O maturach na ktorych temat tez niemam nic do powiedzenia Bo Ja bede konczyc szkole w Irlandii

I ostatnio o zdjeciach i sesjach itp To nie moje zainteresowania I nie pcham sie z swoim 3 grosze tam gdzie nie mam wiedzy na jakis temat

A co do posta to wow udalo mi sie raz w zyciu napisac posta pod postem

A co do nabijania postow to niewiem mozecwas cieszy ze macie jakas tam ilosc Ja nawet nie zwracam uwagii na to A czasem jak jie mam na nic czasu to po prostu daje znac Ze z nami jest ok Na innym watku dziewczyny mowily zawsze zeby przynajmniej dac znac osobie ... Niewiem moze one to inaczej odbieraly bo jestesmy po prostu bardziej zzyte

Niemam ochoty jak niejedne mamy zjawiac sie raz na miediac i tylko mowic ohh wrocilam po przerwie poczytam i sie odezwe A i tak pozniej po jednym poscie wracaja za miesiav

Jak widze ze nie sa tematy dla mnie to po prostu sie nie udzielam

No to by bylo na Tyle Jak moge to udzielam sie I pisze swoje zdanie ala jak nie mam czasu Czy nie mam nic do powiedzenia to po prostu Nie ruszam tematu

motylicaja przykro mi i zdrowia zycze
madzia zdrowka zycze A jak bolii gardlo to pij duzo goracej wrecz herbaty z wielkim plastrem cytryny lub lepiej bedzie sokiem malinowym :)

Ostatnia edycja:
motylica no to nie fajnie z ta noga:no:
polna ja sie staram byc optymitka i powtarzam sobie ze wieksza czasc zimy minela i teraz z gorki a ty mi tak wszytsko niszczysz:-pa i tak sie zastanowilam to w sumie tez nie pamietam kiedy chorowalam tak pozadnie cala ciaze bylam zdrowa poniej mialam tylko raz ale to zoladkowa za duzo miodu jem:-p
madzia no to oddechem bedziesz powalac:-)

A my juz po sniadaniu miki siedzi u mojej siostry i muzyki sluchaja:shocked2::-p a ja pranie juz drugie dzisaj wstawilam:-)

sylcia ale nie obrazaj sie ;-) i spoko rozumiem ze piszesz na innych watkach bo masz z tamtymi mamami blizszy kontakt - myslisz ze ja na innych watkach nie pisze :sorry2: pisze bo tez polubilam inne mamy chocby z tego powodu ze znamy sie od poczatq jak zaczelysmy pisac na BB ale staram sie pisac na tutaj , chocby z tego powodu bo jestem moderatorka i pozatym chce pisac i jak moge to zawsze pomoge !!
a jak masz jakies ..ale.. do pisania postow przez inne dziewczyny to pisz i zwracaj im uwage - masz takie prawo !!

sylcia ale nie obrazaj sie ;-) i spoko rozumiem ze piszesz na innych watkach bo masz z tamtymi mamami blizszy kontakt - myslisz ze ja na innych watkach nie pisze :sorry2: pisze bo tez polubilam inne mamy chocby z tego powodu ze znamy sie od poczatq jak zaczelysmy pisac na BB ale staram sie pisac na tutaj , chocby z tego powodu bo jestem moderatorka i pozatym chce pisac i jak moge to zawsze pomoge !!
a jak masz jakies ..ale.. do pisania postow przez inne dziewczyny to pisz i zwracaj im uwage - masz takie prawo !!

Ja sie nie obrazam tylko tlumacze swoja osobe ... Jestem ostatnia chyba osoba do tego aby komus zwracac uwage ...

Ale przykladowo sytuacja wczorajsza gdy przychodzii nowa mama potrzebuje pomocy To znaczy ze potrzebuje POMOCY a nie tlumaczenia jej ze jest glupiutka i potrzebuje sie do edukowac Jak widac ona to juz bardzo dobrze wie Bo stanela na wodzy zadania i napisala Tu na watku mlodych mam ze ma taki a taki problem Dla niej to juz musii byc widoczny efekt malej wiedzy na temat jej pytania ... Jak ja bym byla tak potraktowana to zapewne To bylby moj ostatnii post na danym watku czy nawet forum Bo czlowieka nalezy ciplo przyjac gdy potrzebuje pomocy a nie pouczania go Ktore wzbudza jedynie stres

Kolia ooo dzieki , przypomnialas mi ze musze pranie wstawic :-);-)

Sylcia wcale nie , kazdy ma prawo sie wypowiadac i zwracac uwage jesli cos mu nie pasuje !! a wczoraj chodzi Ci zapewne o Femme (ja juz sobie z Nia pogadam , nie martw sie) , taki ma charakter i zabardzo nic nie moge zdzialac , Zreszta ja nie siedze calymi dniami na forum zeby wszystkiego pilnowac:sorry2:

reklama
Rozumiem jaki kto jest taki jest Nie karze sie nikomu zmieniac Ale ja jestem konfliktowa szczera czasem i beszczelna zawsze mam cos do dogadania ale umiem sie ugryzc w jezyk i wiem kiedy sie trzeba zachowac

Do góry