reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kingusia fajnie ze udane walentynki...

Dziewczyny wróciłam właśnie od gina.. Jestem w szoku.. Te skurcze, to wszystko, okazało sie ze na dniach moge rodzić, dzidziuś jest tak nisko ze nie zdążyła dosłownie palca włozyc i juz głowke czuła... Powiedziała ze wątpi że wogóle do marca wytrzymam.. No i dziś wogóle szał.. Mama biega i wszystkim cieszy sie ze babcia bedzie, tata wogóle taki dziś zadowolony w niebo wzięty...

Ogólnie w domu pozytywna atmosfera ale jestem załamana bo dziś musze sie spakować do szpitala, musze dokupić pare rzeczy. I jutro ide z mama do hurtowni zobaczyc jakie wózki mają, i mama ma wziąść kredyt i wózek kupimy bo to już teraz to nic nie wiadomo..
Lece z psem teraz na dworek.. Później zrobie sałatki z ryżu i makreli a na wieczór jade kupić reszte wyprawki :)
Wejde później ;* BuZiaKI :)
super czekamy na efekty:-):tak:

reklama
Artystka to z jednej strony pewnie szczesliwa jestes,a z drugiej troszke zdolinowana...jesli Bobas jest tak nisko to podejrzewam,ze w ciagu tygodnia,a nawet szybciej urodzisz. a jakie imie masz wybrane???

Artystka no to fajnie:) oby wszystko było ok. :) ale wiesz ja miałam to samo poszłam do gina w lutym , a on że wszystko już do porodu nawet 3 cm rozwarcia miałam i Łucja urodziła się 10 dni po terminie i to cesarką ;D ale oby u Ciebie nie trzeba było tyle czekać bo to męczące :)
Asheara ło jezu ;D to gdzie Ty miałaś te kolczyki ;D;-) a na kebaba zapraszam :tak:
umi2 no to fajna robota :) a u mnie mama siedzi z mała znalazła prace na nocki tylko i jest ok :tak:

A ja dzisiaj się budzę o 3 patrzę a Łucja śpi kolo mnie , nie wiem skąd się wzięła ..

Witam dziewczyny, ostatnio słabo się udzielam ale jakoś czasu brak, dzisiaj to mnie dopadł taki leń, że szok. A i misiowi wyszedł 6 ząbek.

Artystka no to się szykuj bo może nie długo będziesz nam się chwalić swoją dumą:-) a do tego co wcześniej pisałam to się zastanawiałam czy nie zaprojektowała byś mi tatuażu jak byś kiedyś miała troszkę czasu bo na urodziny planuję sobie zrobić:-p

Ashera też jestem fanką kolczyków mam 13 dziurek ale tylko w uszach ale planuje to zmienić:-p

Witajcie za mna cieżka noc bo snieg spadał z dachu i był przy tym straszny huk i mi sie Kacper budził, zreszta 2 razy to sama sie wystraszyłam tak gruchneło
Maagda a no fajna ja nie nażekam zawsze chciałam pracować w spedycji:-) No to fajnie masz ze mama pomaga:-) Lusia spryciara
artystka92 Ale masz fajnie:tak: trzymam kciuki za was:-D
kolia Gratuluje zabków a jak znosi to Mikołaj?

reklama
Do góry