reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MAtka mojej chrzesnicy przez cala ciaze przytyla chyba tylko 4 czy 5 kg,wogole nie bylo po niej widac,ze jest w ciazy,a Ania normalnie jadla itp,Wiktoria jak sie uodzila to wazyla prawie 3 kg...wiec to zalezy tylko i wylacznie od organizmu.

Artystka ja tez taka jakas uczuciowa strasznie sie zrobilam jezeli chodzi o zwierzeta i dzieci...a widzialam ten reportaz w wiadomosciach,ta matka miala 22,a ojciec 32 po wyroku za znecanie sie juz nad poprzednia dziewczyna,a dziecko trafilo do szpitala dopiero po 3 dniach:eek::angry::no:

Grecja no sa niestety tacy ludzie,ale nic sie nie da z tym zrobic:nerd:...

Ja w ciazy przytylam 32,5 kg,a moja mama ze mna 28 kg...ja urodzilam sie z waga 3600,a Fruzia z 3660

reklama
bardzo dziwne niepokojące a jej to nie dziwi :confused: ja bym chyba szalała z resztą ja sie co tydzień mierzę w pasie i notuje w kalendarzu :-p

Clio i Artystka kazda z Nas inaczej podchodzi do ciazy,jej sprawa. Jezeli z dzieckiem bedzie cos nie tak to bedzie tylko i wylacznie jej wina,i siebie bedzie mogla za to obwiniac.

firanka no to takie idealne wagi miałyscie 3,5 to najlepsza waga :D ;)
A też sie z Tobą zgadzam, każdy inaczej, ale według mnie powinna w pasie chociażby 2cm wiecej miec a ona nic, wklesła! Dla mnie szok! Ale jak dla niej to normalne no to co ja zrobie? Jak cos z dzidzia będzie (a oby nie) to siebie bedzie obwiniać. A poza tym ona do szkoly chodzi ze mna do klasy chodziła ale ja odeszłam.. To zadowolona ze jest w ciazy a nikt nawet nie wie...

Nic mamuśki chętnie bym z wami jeszcze posiedziała ale zmęczenie robi swoje :-(
artystka92 a ty pisz na bieżąco jak samopoczucie :-)
Dobrej nocki :rolleyes:

Co do brzucha tamtej dziewczyny to jest to możliwe żeby tak miała prawdopodobnie dziecko jest małe i gdzieś blisko kręgosłupa. Wiem, że przy syndromie zaprzeczenia ciąży to się zdarza i do do rozwiązania tak jest u niej to oczywiście odpada ale to tylko pokazuje, że jest to możliwe, matka natura ma wiele niespodzianek;-) Chociaż też na wszelki wypadek przeszła bym się do innego tak dla świętego spokoju;-)

No a ja już po randce z matma na jutro test zrobiony:-) Misiu śpi:sorry: a ja mam wolne bo ten mój jełop znowu nie przyjechał bo późno kończył:eek:

I mam dylemat jeść kolacje czy nie jeść:confused2::rofl2:

Witajcie mamusie:-) musze sie pochwalić że moje dziecko zrobiło wczoraj 2 kroki samo:laugh2: a potem sie wywalił:sorry: no ale fakt jest taki ze myślał ze go trzymam a ja go oparłam sobie o nogi myślałam ze będzie stał a tu patrze ten maszeruje do przodu zrobił 2 kroki zatrzymał sie chciałam go złapac bo zacza leciec na tyłek ale nie zdążyłam:-p z wrażenia. Zreszta i tak nie płakał reszte drogi pełzał:-p
artystka brzusio to ci jeszcze urośnie jeśli dotrwasz do końca:-) jest prze śliczny
co do 20 kg:-D:-p to to jest waga ktora jest optymalna do mojego wzrostu bo ja teraz z nadwaga jade:-p
:-D:-D:-D gdzies ty takiego tragaża znalazla:-D:-p?
kasie:szok: ty to dopiero brzucholek mialas super ja zawsze marzylam zeby mi
pepek wyszedlale nie chciał:sorry::-p
Grecja ja tez w sumie nie zwracam uwagi na nogawki jak wychodze z autobusu bo chce to zrobic szybko i miec spokoj:-p no ale teraz to w sumie młody w rajtkach caly czas na pole wychodzi:-p a z tym kasownikiem to moze tylko obtarla sie glówka? dziecko poczulo?
clio Tatuaz super:-)

A moja mama ze mna przytyła jakies 9 kg a wazyłam 3550....:sorry: ja z młodym 10 kg a ważył 3640 z tym ze ani ona ani ja nie siedzialysmy w domu ja do szkoly latalam po sklepach i w ogole jak teraz sobie pomysle to jakies owsiki w dupie mialam bo potrafilamposprzatac ugotowac upiec wyjsc na zakupy i potem na spacer jeszcze chcialam:-D:-p

reklama
witajcie dziewczynki
widze temat wagi..
ja przytylam 15kg w ciazy...a zjechalam juz 10kg (zostaly jeszcze 4 do wagi sprzed ciazy)
a moja mama przez cala ciaze przytyla 4 kg, w szpitalu schudla jeszcze 400g a ja wazylam 3600 jak sie urodzilam, z pielegniary jeszcze na nia krzyczaly ze co to za dziecko bedzie i ze sie odchudza a ona wcale sie nie odchudzala jadla normalnie, wiec roznie bywa..ale podejscie twojej kolezanki rzeczywiscie troszke niezdrowe...:/

Do góry