witam. Wow ile naskrobałyście. Nadrobie tyle o ile ale wszystkiego nie spamiętam by skomentować
artystka - Mi ogólnie takie zmiany odpowiadają, bo tylko co 3 dzień muszę zostawiac córcię, więc wole tak niż chodzic np. tak jak twoja mama.
Co do przewijaka, ja go np. w ogólnie nie miałam i jakoś nie narzekałam. Szkoda mi było kasy.
PS. Śliczny masz brzuszek, taka fajna piłeczka.
baska - Córcia ogólnie siedzi z męzem jak jestem w pracy a współczuc nie ma czego, ogólnie ciężko ale tak jak napisałaś mus to mus, Ktoś robić musi

.
firanka - Mąz nadal bez pracy. Co jedynie był kilka dni dorobić przy przycińce w lesie. Takto to nie dośc, że ogólnie cięzko o pracę w zime to jeszcze znaleź obecnie taka by miał co 3 dzien wolny to już w ogóle.
umi - Całe szczęscie córcia bez problemów znosi rozłąki. W sumie to nawet chyba bardzo nie tęskni
Maagda - Ja tam Twój tatuaż już widziałam i choc bardzo mi się podoba to i tak nigdy sie nie zdecyduję. A co Twojego odchudzaia to zbastuj trochę, kobitko... Będziesz niedługo wyglądac jak kościotrup.
Co do wagi w czasie ciązy to ja przytyłam 15 kg.
Czy u Was tez dziś tak ciepło?? U mnie z 10 stopni na plusie, wszystko topnieje... Nie cierpię rozstopów. Za to mojej córci żadna pogoda nie przeszkadza. Dziś np. latała po najwiekszej wodzie i błocie