reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Artystka i Kingusia ja z jednej strony chcialam juz zobaczyc te swoja Fruzie,a z drugiej nie chcialam isc rodzic...tak sie obawialam porodu,ze to koniec:-D:-D:-D.

Pieczatka szkoda,ze ciennko u Was z praca:eek::eek::eek:,ale chyba wszedzie teraz tak jest:eek::eek:

reklama
Tak przeczytałam jeszcze raz co nie co.
KINGUSIA No przeboleć trzeba. Ale powiem Ci ze połog nie jest taki straszny. Da się przetrzymać. Jak widzisz wszystkie żyjemy :-) więc nie jest źle :-) widzę że się wybawiłas i walentynki udane.
ARTYSTKA A co malujesz? Pochwal się potem :-) jak dzisiaj samopoczucie?

Ja w ciąży przytyłam 24 kg. ;) ważyłam przed ciążą 60, idąc do porodu 84 . A teraz 56 więc 4 kg zgubiłam. I powiem wam, że w ciąży jadłam to na co mam ochotę i teraz też tak jest. ;-)

ja się muszę pochwalić że tydzień po porodzie założyłam szpilki(strasznie za nimi tęskniłam) a miesiąc po porodzie założyłam już swoje spodnie z przed ciąży:-):-):-):-):-)

Tak przeczytałam jeszcze raz co nie co.
KINGUSIA No przeboleć trzeba. Ale powiem Ci ze połog nie jest taki straszny. Da się przetrzymać. Jak widzisz wszystkie żyjemy :-) więc nie jest źle :-) widzę że się wybawiłas i walentynki udane.
ARTYSTKA A co malujesz? Pochwal się potem :-) jak dzisiaj samopoczucie?

Hehe noo mam nadzieje, ze przezyje ;-)

Ja w ciąży przytyłam 24 kg. ;) ważyłam przed ciążą 60, idąc do porodu 84 . A teraz 56 więc 4 kg zgubiłam. I powiem wam, że w ciąży jadłam to na co mam ochotę i teraz też tak jest. ;-)

To mnie pocieszylas , bo mam podobnie :-D a ile masz wzrostu?

A ja dalej 2 w 1 ... moze niunia wyjdzie o terminie?? ale jaja by byly :-):-D

clio ja robiłam te zdjecia 3D ;D Jak chcesz to moge wstawić fotki :p 24 tygodniu chyba robiłam czy 23 juz nie pamietam :p SUuuuper wrażenia ogólnie. Ale teraz z czasem to powiem tak ze moglabym tak do 30 tygodnia sie wstrzymać bo wtedy takie puciaki z dzieci są, a jak ja byłam to moje takie chucherko chude na fotkach :D:p
Ale rób jak masz pieniązki stać Cie to rób!! Pamiątka na całe życie!

baska no na kółkach mam, przydatna rzecz, ale jak ja taki kurdupel to ciężej mi ;P I jak już przestawie w pokoju tak jak ma być (moze juz jutro) to dopiero zdemontuje kółka ;] bo przewijak kupiłam i warto żeby sie przydał na coś ;)

stepelek bylam wczoraj tak zmeczona ze juz o 23 usnęłam.. Nic nie namalowałam, jakoś mam ochote ale nie mam sił na nic.

ewi kochana zrób suwaczki z dziecmi ile mają latek itd :D Bo ja to nigdy nie wiem nic ;P

firanka hehe no ja wiesz jakoś strachu przed porodem nie mam. Dziś mnie dopadł strach i to niezły, ale zamartwiam sie czy dzidziuś będzie zdrowy, czy nie bedzie zadnych komplikacji, ojej a jak coś bedzie nie tak?
Jeszcze dziś miałam takie chore sny że już wogóle mam stracha. Śniło mi się że leżałam na łóżku i chciałam na 2 bok sie przewrócić i spadłam z łóżka na podłoge i nagle na podłodze mokro bylo spojrzałam na swoj brzuch, a z tego boku bo na niego spadłam to mialam dziure i mi wody płodowe odchodziły, i widzialam rączke i nóżke synka jak tam zerknęłam..
Pojechalam do szpitala, zrobili mi cesarke i później była punktacja to jakoś tak bylo ze 10/10 punktów za coś tam dzidzius dostał, pozniej 5/5 i na koncu 1/6 i okazało sie ze jakaś wada wrodzona...
Później śniło mi sie ze te moje dziecie było tak małe jak moja dłoń...

Nosz takie głupoty wogole w pokoju mialam 2 okna otworzone (bo mi strasznie gorąco i duszno) to jak sie obudziłam to cała mokra byłam, zlana potem.. A w pokoju dosłownie lodówka była..

kingusia no u mnie też bylo od gina: pani nawet do marca nie wytrzyma..
A coś czuje ze jeszcze po terminie bede!

artystka92 wstaw zdjęcie a snami się nie przejmuj to ze stresu mi się w ciąży takie rzeczy śniły że budziłam się z płaczem i zasnąć nie mogłam a potem co wieczór bałam się kłaść spać

zdjcie041.jpg

Tylko ja telefonem zrobiłam wczesniej ta fotke. A jestem teraz na laptopie a żeby ładna jakość była to musiałabym włączyć normalnego kompa, zeskanować, skopiować na pendraifa później wrzucić tu ,na strone, link skopiować i dopiero tu wstawić :p A nie ukrywam nie chce mi sie biec xD

reklama
Do góry