reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam!! troche się nie odzywałam ale przyznam szczerze to lenistwo:zawstydzona/y: przymierzałam i przymierzałam się i nic z tego nie wychodziło:sorry2: Ale chyba tak jest im więcej czasu wolnego tym gorzej się zorganizować. Jutro zaczynam jazdy na elce:-) A Miki ma starty nos i wielką śliwę na czole w niedziele byliśmy u mojej babci i na sam koniec jak wyrżnął to tylko pióra latału:-p

Witam wszytkie nowe mamy:-)

rykiavik no to gratuluję księżniczki :-) i trochę zazdroszczę, te śliczne sukieneczki i w ogole a tu mi chłop wyszedł:-):-p
Elizka bo byś się rozpakowała:-) W sumie to teraz to już bomba zegarow jesteś;-) A rodzeństwo gotowe na przyjęcie brata :-)??
Mamakubunia to mamy dzieciaczki w podobnym wieku bo mój też łobuz ma 18 miesięcy:-)
geroland Jak się trzymasz ma nadzieje, że wszytko ok??

reklama
Właśnie wróciłam z USG. Dziewczynka! I jaka śliczna! Jestem taka szczęśliwa!! Jutro piszę egzamin i chyba po prostu zaniosę prowadzącemu zdjęcia z USG, bo nie mam siły się uczyć z radości :)
A odpowiadając na pyt Violett- jesteśMY z Wrocławia i studiujemy sobie razem teraz, na trzecim roku :)

No to graluje wymarzonej dziewuszki :)

hej Mamuśki :-)
nie nadrobię was przykro mi spalił nam sie live box z TP :dry: i dopiero dzisiaj internet łaskawie zaskoczył :-p
u nas super leci 23 na karku już jest:sorry2: dzisiaj mamy Dzień Mamy:-) a mój B robi mi dzisiaj dzień Przyszłej Mamy :-D hihi Alex się wierci uroczo :cool2: no i pokazują mi się plamki siary po nocy na koszulce coś się tam zaczyna dziać :tak: uciekam sie do pracy szykować i jeszcze życzenia i Teściowej złożyc musze i mojemu B bo my tak dzien po sobie świętujemy urodzinki :-p

PIĘKNEGO DNIA MATKI ŻYCZĘ!!!!:cool2:

Właśnie wróciłam z USG. Dziewczynka! I jaka śliczna! Jestem taka szczęśliwa!! Jutro piszę egzamin i chyba po prostu zaniosę prowadzącemu zdjęcia z USG, bo nie mam siły się uczyć z radości :)
A odpowiadając na pyt Violett- jesteśMY z Wrocławia i studiujemy sobie razem teraz, na trzecim roku :)
Gratulacje :))) i witam serdecznie ;-)

Dasz rade dasz a raczej dajesz hahaha Kochana widze ze to juz tylko tydzień..... Może sie zacząc w każdej chwili... Trzymam kciuki zeby wszystko poszło szybko i sprawnie ....
No ja mam nadzieję ze tak bedzie... ;-) i czekam na jakies oznaki a tu ich ciągle brak... to samo miałam w poprzednich ciążach. :dry:

Elizka bo byś się rozpakowała:-) W sumie to teraz to już bomba zegarow jesteś;-) A rodzeństwo gotowe na przyjęcie brata :-)??
He he, bomba zegarowa... :-D dobrze to ujełaś :-) ;-)
Rodzeństwo gotowe, ale braciszek nie chce jakoś wyjść wczesniej... albo terminowy, albo może jeszcze dzis zrobi niespodzianke? no a jutro pełnia więc też może zechciec wyjsc.... ale zaczynam wątpic ze to w maju nastąpi... :dry:

Witam sie :-)
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki!!!! ;-) :tak:

Gratulacje :))) i witam serdecznie ;-)

No ja mam nadzieję ze tak bedzie... ;-) i czekam na jakies oznaki a tu ich ciągle brak... to samo miałam w poprzednich ciążach. :dry:

He he, bomba zegarowa... :-D dobrze to ujełaś :-) ;-)
Rodzeństwo gotowe, ale braciszek nie chce jakoś wyjść wczesniej... albo terminowy, albo może jeszcze dzis zrobi niespodzianke? no a jutro pełnia więc też może zechciec wyjsc.... ale zaczynam wątpic ze to w maju nastąpi... :dry:

Witam sie :-)
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki!!!! ;-) :tak:

To jeszcze żadnych oznak zbliżającego sie porodu nie masz??? Zadnych skurczy??? Bóli????
Kurcze ja to miałam juz na 3 tyg przed porodem skurcze i to praktycznie dzień w dzień.....
A jak sie czujesz????

To jeszcze żadnych oznak zbliżającego sie porodu nie masz??? Zadnych skurczy??? Bóli????
Kurcze ja to miałam juz na 3 tyg przed porodem skurcze i to praktycznie dzień w dzień.....
A jak sie czujesz????
U mnie jak zwykle nic a nic :-D skurcze zawsze jak juz były to zaczynałam rodzic, teraz widocznie bedzie tak samo...
nawet ja nie pamietam jak skurcze "wyglądają" ... :dry:
A czuje sie ciągle tak samo... Słonik :dry:
Dzis sprawdzałam terminy porodu wg USG i tak:
z UsG w 5tc wyszedł mi termin 8 czerwiec.
-//- w 13tc termin na 31 maja (tak jak z OM).
-//- w 30tc wyszedł mi termin na 26 maja czyli na dziś :-D
No a tu ciągle cisza... chyba ze w nocy (jak zwykle) cos zacznie sie dziać... :sorry2:
ide na dworek zaraz pochodzic moze cos sie ruszy ale pewnie jedynie chodzic nie bede mogła :eek::-)

Elizka pobaraszkuj ze swoim.... Sperma ma działanie przyśpieszające akcje..... Tak mi powiedziała moja lekarka i rzeczywiście 10 lutego wieczorkiem pobaraszkowaliśmy i w nocy sie zaczeło.... Spróbuj na pewno nie zaszkodzi a i przyjemnośc z tego.....

Juz w tym tyg działalismy i nic :confused::dry: a przeciez małe rozwarcie było i pewnie jest juz wieksze... a tu nawet żadnego skurczu nie ma, albo ich wogóle nie czuje bo przeciez jakos szyja sie rozwiera :-p
dziś jak nic nie bedzie to też trzeba bedzie zastosowac tą metodę ale kurczę wydaje mi sie ze to na nic bedzie... :dry: :sorry:

reklama
No ale nie zaszkodzi spróbowac a nóż może pomoże.... Już byś pewnie chciała byc po..... nie dziwie Ci sie... te ostatnie tygodnie są najgorsze....

Do góry