reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ixidixi brzuszek sliczny! ale ty chyba chudziutka jesteś nie :-) a jak twoja mama bo z tego co pamiętam to ma pare tygodni więcej niż ty:-)
Anetka cywilny czy kościelny tak czy siak ślub więc nie dziwie się nerwą:-)
Kasiuch to nic tylko z małym na weselach chodzić:-)
Clio też to oglądałam, to na początku jakiś science fiction.

Powiedzcie mi czy wasze dzieciaki też mają schiza na czyste ręce bo jak mojemu się pobrudzą w czasie jedzenia to nie zacznie dalej jeść dopóki mu nie wytre łapek, nawet jak krzesełko jest brudne to nie będzie jadł :eek::sorry:

czesc laska;-)
hehe a to powinnas się cieszyc,ze masz synka czyścioszka:)

reklama
Hej laski. Czekam na Artura bo dzis ma byc dluzej w pracy. Do 18 nawet ale siostra u mnie jest. Anetka gratuluje slubu, ja juz dwa mam za soba ale szczerze to przed koscielnym bardziej sie denerwowalismy.
Ixi masz piekny brzusio. A jaki kolorek wozia wybralas w koncu?
Clio widzisz urzedy ci niestraszne heh. No a imie Aleks najpiekniejsze nie?:)Nie jak dla pedala.
A tak wogole to musze zmienic tabsy bo po Azali mam slabe libido gdyby nie determinacja mojego a i jego zdolnosci to kiepawo by bylo pewnie ze 2-3 razy na tydzien a tak to codziennie. Ma nadzieje ze wroci dawna Paula, ktora sama go namawiala heh. Wiec z ginem pogadac musze

O Anetka ja tez gratuluje i slę buziaczkii;**

Paulinka bajeruj Artura nie patrz na nic:-D:-p:-p

A jade w środę do przyjaciółki..bo u mnie wszyscy powyjezdzali i straszne nudyy..a tam u niej jest superrr hehe;)

ja miałam takie libido całą ciążę mój Bartek nie wiedziało co mi chodzi :D molestowałam go ile wlezie :p ma szczęśćie ze ulegał hehe a w tym 9 msc jakoś nie bardzo ... nie wygodnie i wogóle

Alex wogóle nie jest pedalskie ale wspaniałe a zdrobniale będzie Lex :D

Andzia coś na obiad :D

Clioo to ja jutro poszukam ci przepisik fajny bo tyle stron ze dzisiaj obiadu bys nie miala :-D moze byc??;D dla ciebie cos specjalnego:tak::tak:

reklama
w Katowicach pada ... a ja próbuję zrobić obiadek :p

Fikusek dzisiaj mam mielone z ryżem i kapustkę zasmażaną :D

macie jakieś fajne przepisy kulinarne??

o nie:D a za mna choci ochota na taka kapuste od kilku dni:D laski teraz bede mniej pisac i raczej nie zaq bardzo nadrabiac bo mam gosci,kuzyn mnie wkurzyl bo przyjechal z dzioecmi i mysli ze bede cales 3 pilnowac! jego corka juz mi Alana wywro cila i nawet nic jej n ie powiedzili zeby uwazala! zaraz ide na spacer bo tak bedzie bezpiecznej dla malego i ja sie nie bede wkurzac:)

Do góry