reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

naprawdę patrzę na to bo oczom nie wierzę ze takie coś ma miejsce :no: wogóle jakie te dziewczynki będą miały poczucie własnej wartości w sensie że za wysokie mniemanie o sobie będą miały :szok: przerażające
a dzisiaj leci program o ciążach kobiet które o nich nie wiedziały :-pnie wiem dokładnie jak sie nazywa nie umiem sobie przypomnieć :zawstydzona/y:

reklama
fikusek a nie burzył sie przy strzyżeniu? jak ja widzę dzieciecą histerię w salonie jak dziewczyny strzygą to zastanawiam sie dlaczego chyba się przekonam hehe chociaż syn od koleżanki zasypia hehe :-D

oglądam małe piękności na travel & living masakra co te dziewczynki znoszą a matki to poprostu mega grubaski i chyba mają niespełnione marzenia

ja go sama obcielam maszynka:) moj tata go zabawial i dalo rade:) 5 min i po sparwie:) takze obcinanie znopsi bardzo dobrze:)

a ten program to ciaza z zaskoczenia:) tez go ogladam:)

a ja obejrzałam kryminalne zagadki miami - jak zawsze i zaraz sie kłade. wziełam sobie jeszcze kubek mleka bo nie miałam smaka na kolacje to stwierdziłam ze chociaz tyle zrobie dla kości maleństwa :):)
vegas no własnie dokładnej koncepcjii nie mam ale chce je skrócić tak do ramion bo teraz to sięgają mi do piersi jak je założe do przodu i odświeżyć kolor na czekoladke :):) szwagierka jest fryzjerką wiec mam nadzieje ze coś wymyśli ;-)
fikusek obawiam sie ze musiałabys pół dnia poświecic na nadrabianie zaległości :):) Alanek dzielny chłopak mój brat to do 10 roku życia odstawial cyry przy obcinaniu w domu bo o pójściu do fryzjera to w ogóle nie było mowy.

dobra ja zmykam do jutra kochane milych snów ;-*

a ja obejrzałam kryminalne zagadki miami - jak zawsze i zaraz sie kłade. wziełam sobie jeszcze kubek mleka bo nie miałam smaka na kolacje to stwierdziłam ze chociaz tyle zrobie dla kości maleństwa :):)
vegas no własnie dokładnej koncepcjii nie mam ale chce je skrócić tak do ramion bo teraz to sięgają mi do piersi jak je założe do przodu i odświeżyć kolor na czekoladke :):) szwagierka jest fryzjerką wiec mam nadzieje ze coś wymyśli ;-)
fikusek obawiam sie ze musiałabys pół dnia poświecic na nadrabianie zaległości :):) Alanek dzielny chłopak mój brat to do 10 roku życia odstawial cyry przy obcinaniu w domu bo o pójściu do fryzjera to w ogóle nie było mowy.

dobra ja zmykam do jutra kochane milych snów ;-*

hehe chyba caly dzien:D nie nie ma mocnych by nadrobic,chociaz jak bede miala wolna chwilke to pewnie poczyutam cokolwiek:) Mam nadzieje ze Alanowi tak zosdtanie i nie bedzie cyrkow robil:)Ale na zime mu zapuszczam:) bedzie mu cieplen i pozniej na lato znowu obcinanie:)

Mój Mareczek przy strzyżeniu to skarb dosłownie :-) Jak tylko widzi ze S wyjmuje maszynkę to przynosi swoje krzesełko i siada na niego przed lustrem i czeka aż zacznie go obcinać.
Vegas Super brzusio. A z poprzedniej serii to te przedostatnie zdjęcie super. Martynka to już duża dziewczynka się robi.

U nas coś grzmieć zaczyna. W końcu jakiś deszcz spadnie.

Mój Mareczek przy strzyżeniu to skarb dosłownie :-) Jak tylko widzi ze S wyjmuje maszynkę to przynosi swoje krzesełko i siada na niego przed lustrem i czeka aż zacznie go obcinać.
Vegas Super brzusio. A z poprzedniej serii to te przedostatnie zdjęcie super. Martynka to już duża dziewczynka się robi.

U nas coś grzmieć zaczyna. W końcu jakiś deszcz spadnie.
mam nadzieje ze moj nie zacznie uciekac jak juz bedzie umiach chodzc i bede chciala go obciac:) u nas wczoraj byla urza co chwile,co odeszla to wrcila :) a dzis znowu upal:( ja juz mam dosc tego goraca:(

Witajcie Mamusie :-)
u mnie dla odmiany świeci słonko ... i tak dość mocno zobaczymy jak się rozkręci dzień :tak:dzisiaj wózek odbieram a teraz czas na śniadanko :-D

Clio a my zamawialiśmy na allegro wózeczek;)
U nas też dziś słonko, ale czy będzie do końca dnia to się okaże bo facet w tv mówił, że mają byc deszcze;)
Na nogach od 6.20 jesteśmy z Małą. Nie budziła często w nocy;) Nawet się wyspałam:)
Mała teraz ma drzemkę a ja ogarnęłam trochę domku, reszta później bo jak Mała zje kaszkę i jak mi włosy wyschną po kąpieli to jedziemy po chomika. Ma już kibelek i miseczkę na żarełko:) Kurcze, oby jakiś chomiczek dla mnie był:) Mój mąż uparł się na syryjskiego. Kupię takiego, on kiedyś miał tego rodzaju chomiki to pewnie ma sentyment;)

reklama
My wczoraj bylismy na odpuscie u dziadzia:biggrin2: mały dostał od mojej mamy taki mały samochodzik karetke, w sumie sam sobie wybrał, strasznie mu sie poobała:biggrin2:, kupilismy mu losa i taki zadowolony ciagnął i wylosował słonia takiego na pole:-p ale sie rozpłakal bo chciał zabe. Loterie obsługiwał fajny gosc i wymienił mu slonia na żabe:-p noramlnie cyrk na kółkach. Od dziadzia mały dostał bolid czy jak sie to tam nazywa takie cos jak F1, gra i swieci i taka trabke ale nie umie sie nia posługiwac, od mojego kuzyna a Kacpra chrzestnego dostał kłada pchacza takie cos na kijku fajny dzwiek sie wydobywa jak sie go pcha i pająka dostał takiego z papką który skacze jak sie ściśnie papke. W pewnym momencie mały nie wiedział czym ma sie zająć:-p

A teraz lecezobaczyc co naskrobałyście

Do góry