reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Laski a wyobrazacie sobie w czymś takim iść do ślubu????
dla mnie :szok:

Zobacz załącznik 280187
:szok: :szok:
kiniorek91 - postaram sie pomoc jak tylko moge ;) a zastanawia mnie jeszcze, czy mnie spotykają Was moze nieprzyjemnosci z powodu ciąży w tak mlodym wieku? bo wiadomo jakie stare baby są, cały czas coś mamroczą. Ja sama wyglądam bardzo młodo, zawsze wyglądałam, jak bylam 2 lata temu w ciąży to widzialam te spojrzenia, zgadywanie ile mogę mieć lat, czasem jakis glupi komentarz. po prostu żałosne :/ więc zastanawia mnie jak to z Wami jest i jak sobie radzicie.

Daffodill - boskie :D
witam Cie.
jesi chodzi o to co ludzie gadaja to mam to gdzies:) niech se gadają ;]
Ja mam 23 lata. Może nie jestem najmłodsza. Ale czasem się tak czuje. Adaś był planowany,ale tak jak każda matka mam czasem dylematy. Czasem tez tracę cierpliwość dla małego jak jest nieznośny. Ale wystarczy,ze zrobi śmieszną minkę,albo się przytuli i wszystko mija.
Ostatnio rozbroił mnie totalnie w weekend. Obudził się w nocy z płaczem i mój Seba wziął go na ręce. A tak żałośnie płacze i nagle pada : mama. Uspokoił się odrazu u mnie i za chwilkę zasnął. Dawno nie mówił mama. Jakies 2 miesiące prawie tego nie słyszałam. No i się popłakałam:)

em_x- śliczny maluszek. Ja też chcę u młodego takie włoski. Dlatego tylko grzywę mu podcieliśmy. Ciekawe kiedy się takich dorobi.

a ta suknia ślubna:

Daffodill-chyba cię przebiłam:p

nie cyba a raczej napewno:)
No dokladnie:szok: ale ludzie sa "dziwni" :-D

Ja wlasnie wykompalam malego i bujam go na reku;] zaraz w wozek go wsadze i usnie pewnie...;)

hej Mamusie :sorry2:
tak wiem miałam sie nie pokazywać bez Alexa ale jak widać jeszcze nie czas :rofl2:
widzę ze skrobiecie i skrobiecie hehe :laugh2:
ale te panny młode to jakiś EXTREME :-p:baffled:
dzisiaj taka pogoda że nic sie nie chce wieje i jest paskudnie :-(

Clio świetny avatar=) szkoda, że akcja nie wyszła, mam nadzieję, że niedługo Alex się zdecyduje poznac e-ciotki=D

no w nocy coś nie wyszło :p
a na awatara był już najwyższy czas :D
czuję skurcze ale najwcześniej po weekendzie sie czegokolwiek spodziewam ale jak mnie wczoraj zważyła to O MATKO !!! 70kg :(

Clio- jednak dalej w 2 packu. Nie martw się kochana już niedługo będziesz tuliła synka. Ja przytyłam w ciąży 23 kilo(choć nie jadłam słodyczy i w miare zdrowo się odżywiałam)-i wszystko zgubiłam w parę miesięcy.
kiniorek- w krótkich najlepiej. Charakteru ci dodają. Ale jak to mówią: Ładnemu we wszystkim ładnie. Ważne byś ty dobrze się czuła.

To ja może napiszę o mojej córeczce, że nauczyła się mówic Mniam=) Mówi już mama, baba, mniam, am am, brum, bam, be, ała /choc nie wiem co to ma znaczyc, ale często to mówi a krzywda jej się nie dzieje=D/, papa, ejo ejo /tak ma już od 2mż i zawsze znaczy, że jest śpiąca/.
Poza tym nauczyła się gasic i zapalac światło=D

reklama
Vegas no to mała poliglotka rośnie :)

Mnie też w krótkich się podobam, ale Krzysiek przystaje ciągle przy długich... Hmm miałam obcinać je po weselu, bo mam troszkę nerwów z nimi przy prostowaniu, ale chyba zostawię żeby urosły jeszcze ;) a najwyżej jakoś przed porodem obetnę, żebym miała mniej roboty ... :)

Do góry