Witajcie wieczorkiem

Kurde pisze tu juz troszeczke i jak nic nie moge sie w Was wpasowac. Co prawda to nie mam zbyt duzo czasu w ogole was podziwiam ze wychowujecie maluchy, zajmujecie sie domem, uczycie sie itd., i jeszcze tak tu sie uczeszczacie

. Szczerze mowiac gdy zaczelam tu pisac ( chodzi mi o ten rok-bo jestem zarejestrowana od tamtego) to miala nadzieje ze odnajde tu "bratnie dusze", a nawet nie mam czasu byc tu aktywnym uzytkownikeim i w dodatku ze to tak ujme "nie ma zainteresowania moja osoba", wim ze to glupio brzmi ale jakos czuje sie tu niechciana.:-(Co do prawdy to nic o mnie nie wiecie i ja o Was tez nie za wiele tyle co uda mi sie przeczytac wciagu dnia. Chcialbym zeby to jakos sie zminilo
A z innej beczki to jestesci pieknymi kobietami Wasze zdjecia sa powalajace
Elizka jak dla mnie foto 2 wygladasz na bardzo inteligentna babke
Vegas jestes seksowna kobitka pieknie Ci w loczkach
Fikusek podobacz mi sie w czarnych wygladasz tak dojrzale
Ixi aktualne zdjeci mrrr modelka
Pozwolilam sobie zobaczyc album
Clio naprawde powiedzialam bym ze jestes uosobieniem piekna
Pisalyscie o przybieraniu na wadze to mimo wszystko ja tu chyba bije rekordy moja waga wyjsciowa to 49 kg, 2 tyg przed porodem wazylam 74kg . Dzisiaj mysle ze waze jakies 50 kg a moze i mniej bo wszystkie stare spodnie sa na mnie za duze, a bluzki zamale w biuscie. No wlasnie co do przybierania na wadze; jak wasze ciala wygladaja ja powiem tyle ze juz nigdy nie naloze bikini cala w rozstepach masakra jak patrze na swoje cialo to mi zal serce sciska, prawie za kazdym razem przez 2 msc gdy patrzylam w lustro plakalam.
I co do kataru to TETRISAL polecam