reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ech... nic ... nie będę z niczym ryzykować, pójdziemy najwyżej do apteki ...

W ogóle to się zdenerwowałam... Mam mega katar... No oczywiście kropli do nosa nie można używać, to ja myk po Rhin Bac Fresh... zrobiłam jeden wdech... Patrzę potem z ciekawości na ulotkę a tam "nie stosować u kobiet w ciąży" ... no i co?! No i musi papier toaletowy wystarczyć... :(

ja na katar stosowalam euphorium... to homeopatyczny srodek wiec mozesz stsosowac. tanie ale pomaga na troche. mi chodzilo tylko by zasnac w nocy bo z zatkanym nosem nie umialam spac.

Ostatnia edycja:
reklama
Kiniorek można leki homeopatyczne stosowac w ciąży. Na katar są specjalne kropelki z tej serii leków. Ja byłam zadowolona, ale już nazwy nie pamiętam.

Właśnie te co Daffi ja też brałam. Są super!

Kiniorek ja miałam takie problemy z katarem w ciąży, że łoh.. polecam sól morską w sprayu do nosa:) i krople w sprayu avamys- są rewelacyjne.

Daff no już nie mam takich krótkich, bo za ramiona włosy :D

ale posłodziłyście mi strasznie.. mmmrrr :)

Mój D. roześcielił łoże i tak zerka na mnie.. ciekawe o co mu chodzi:zawstydzona/y: więc uciekam..

Dobrej nocki ;-)

mąż wrócił z pracy, czas na wspólną kolację =) o ile mu dzisiejsze fochy przeszły.
Z facetami jak z dziecmi. Masakra.

Ostatnia edycja:
Yyy... nie wiem, czegoś spróbuję... w tym momencie wzięło mnie tak, że stopy mam zimne... ;/ idę ciapu i zrobić kakao ciepłe i do łóżka spać... albo przynajmniej się grzać ... :(

Witajcie wieczorkiem:blink:
Kurde pisze tu juz troszeczke i jak nic nie moge sie w Was wpasowac. Co prawda to nie mam zbyt duzo czasu w ogole was podziwiam ze wychowujecie maluchy, zajmujecie sie domem, uczycie sie itd., i jeszcze tak tu sie uczeszczacie :szok:. Szczerze mowiac gdy zaczelam tu pisac ( chodzi mi o ten rok-bo jestem zarejestrowana od tamtego) to miala nadzieje ze odnajde tu "bratnie dusze", a nawet nie mam czasu byc tu aktywnym uzytkownikeim i w dodatku ze to tak ujme "nie ma zainteresowania moja osoba", wim ze to glupio brzmi ale jakos czuje sie tu niechciana.:-(Co do prawdy to nic o mnie nie wiecie i ja o Was tez nie za wiele tyle co uda mi sie przeczytac wciagu dnia. Chcialbym zeby to jakos sie zminilo:zawstydzona/y:

A z innej beczki to jestesci pieknymi kobietami Wasze zdjecia sa powalajace
Elizka jak dla mnie foto 2 wygladasz na bardzo inteligentna babke
Vegas jestes seksowna kobitka pieknie Ci w loczkach
Fikusek podobacz mi sie w czarnych wygladasz tak dojrzale
Ixi aktualne zdjeci mrrr modelka
Pozwolilam sobie zobaczyc album Clio naprawde powiedzialam bym ze jestes uosobieniem piekna

Pisalyscie o przybieraniu na wadze to mimo wszystko ja tu chyba bije rekordy moja waga wyjsciowa to 49 kg, 2 tyg przed porodem wazylam 74kg . Dzisiaj mysle ze waze jakies 50 kg a moze i mniej bo wszystkie stare spodnie sa na mnie za duze, a bluzki zamale w biuscie. No wlasnie co do przybierania na wadze; jak wasze ciala wygladaja ja powiem tyle ze juz nigdy nie naloze bikini cala w rozstepach masakra jak patrze na swoje cialo to mi zal serce sciska, prawie za kazdym razem przez 2 msc gdy patrzylam w lustro plakalam.

I co do kataru to TETRISAL polecam

Ostatnia edycja:
Kochana faktycznie rzadko tu bywasz, ale mi i tak zapadłaś w pamięci dzięki imieniowi. Nie będę wnikała w szczegóły, ale to imię baaardzo dużą rolę odgrywa w moim życiu i co sobie myślę o tej Pannie to zaraz widzę Ciebie hehe. Może napisz coś więcej o sobie i Kubusiu.

Co do bikini ja lubię w nim chodzic=) mam parę rozstępów na brzuchu, ale to pikuś. Mam za to Martynkę =)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry