reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Misia2912 Dieta jeść często a w małych ilościach, o stałych porach. Na mnie podziałała. Skuteczna podobno jest też dieta Dukana.
Em_x ja mam 22 lata i dwójkę dzieci i jakos nie zauważyłam żeby spotykały mnie jakieś nieprzyjemność. Teraz ciąże w młodym wieku są w modzie ze się tak wyrażę. A podobają mi się włoski Twojego synka. Mój to blondasek.
Kiniorek Dwie różne osoby w tych fryzurkach. W krótkich fajnie wyglądasz.
Ja to nie pamiętam. Ostatnio krótsze włosy niż teraz miałam pięć lat temu, kiedy dopiero co poznałam S, potem on mi nie pozwalał ścinać, w sensie że bardziej podobałam mu się w długich.
Zdrówka.
Elizka Środkowa wersja jest chyba najlepsza.
Vegas ja swoich włosów też nie farbowałam aż do lipca tego roku. Blond pasemka. Chciałam spróbować czegoś innego. Teraz już odrosty mam ale jak już farbnę to na ciemno i tak już zostanie.
Fikusek pierwszy kolorek chyba najfajniejszy.Najbardziej ci pasował i ta długość włosów.
ixi A ty to we wszystkim dobrze wyglądasz.

W ogole to ciężko was nadrobić.

Ha ha ewi bo to trzeba byc z nami na bieżąco:p
no ale najlpesza dieta to MŻ i już.,.. z tego co czytałam o Dukanie podobno mocno obciąża wątrobę i nerki.
ja sie boje zaryzykowac.

fikusek jem 4 posiłki dziennie i mam jadłospis na 9 dni (później diete można zaczynać od początku), tzn. mam tam napisane jakie danie mam jeść (białkowe, węglowodanowe czy węglowodanowo-białkowe) i do tego są dwie tabelki (Białkowa i Węglowodanowa) i tam jest napisane co można jeść po prostu :-p
Ja mam dietę całą ze wskazówkami rozpisaną na kilka stronach, więc ciężko tak w jednym zdaniu wyjaśnić.

fikusek jem 4 posiłki dziennie i mam jadłospis na 9 dni (później diete można zaczynać od początku), tzn. mam tam napisane jakie danie mam jeść (białkowe, węglowodanowe czy węglowodanowo-białkowe) i do tego są dwie tabelki (Białkowa i Węglowodanowa) i tam jest napisane co można jeść po prostu :-p
Ja mam dietę całą ze wskazówkami rozpisaną na kilka stronach, więc ciężko tak w jednym zdaniu wyjaśnić.
Musisz koniecznie dac znac czy dziala:)

fikusek dam znać na pewno :-) jak w ogóle wytrwam :sorry2:
wiesz, tam jest napisane, że można schudnąć 3 kg co 9 dni, ale na to bym nie liczyła :-p bo to by wychodziło ok 10 kg w miesiąc :-)
Już kiedyś przed ciążą się odchudzałam bez żadnej diety, tylko tak po prostu sama sobie wymyślałam i wtedy schudłam 15 kg :tak: ale teraz mam ponad 30 kg więcej niż wtedy jak już schudłam :baffled::baffled:

reklama
Dziewczyny ja zaczęłam odchudzać się w styczniu i tak gdzieś do kwietnia straciłam 14 kg. Ćwiczyłam samo pol godzinki jadłam o 7, 10, 13, 15 i o 18 ostatni posiłek. Jak miałam ochotę na słodkie to jadłam to rano żeby nie później.

Do góry