reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dziewczynki zaraz sobie zrobię kawke bo i tak chciałam a to moja godzina :D ja mam dzisiaj sił mnóstwo przespałam 2 noce z rzędu :D

ale od września cicho sie zrobiło

reklama
dokładnie wrzesnien nastapił i u nas cisza tez nastapila.... ;]

Co dopryspieszania porodu to ja w to niewierze.... czego ja nie zrobilam by Mikołaj sie urodzil wczesniej...? i co ? i nic... urodzil sie i tak 8ego w dniu terminu z USG :dry: heh dziecko przyjdzie wtedy kiedy bedzie jego czas... a te niby przyspieszacze i potem nagle poród to zbieg okolicznosci raczej;]

Hej dziewczyny :)
Niby słonko świeci...A mi tak zimno może dlatego ,że jestem słabo ubrana :-D
Misio zrobił sobie drzemkę ,ciekawe o której wstanie.Wczoraj jak poszedł spać o 13:30 to wstał o 16 :-)
A dziś w planie mamy zakupy :-) ale i tak już bymo chciała niedziele bo jedziemy do Tarnowa do Galerii i może coś kupie sobie ładnego :-)

ixi pisz zaraz jak wrócisz !!!

Elizka na mnie to działa terapeutycznie :p coś robię więc się spodziewam a nie tak z zaskoczenia :p a i tak Alex zrobi jak zechce :) ale już chce go tulić i mieć ten koszmarny ból za sobą :(

teraz widzę ile tu u nas uczących sie mam :p

ogólnie dobre jest to z tym numerem do kogos... jako cos jest nie tak to mozna pisac do jednej osoby :-) ja mogę chetnym podac numer na prv bo i tak wiecie wiecej jestem w domu niz mnie nie ma........ ;] heh....

clio polecam sie na przyszlosc:-D :-)

ixi trzymamy kciuki, bedzie dobrze...

misia2912 skad ty jestes że do Tarnowa do galeii jedziesz?
clio spora większoszc:-p jak były to człowiek połapać sie nie mógł hihi

reklama
Do góry