reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
clio ja jedyne tabletki jakie ładnie łykałam to duphaston przez 2 miesiace i to były jedyne tabletki które na prawde brałam przez całe moje 20 letnie zycie... Nic innego nie udało mi sie brac reguralnie jak nakazał lekarz:-p a feminatal to witaminy dla Ciebie bo dzidzius sobie wyciagnie wszystko co najlepsze a ty zostajesz z niczym:-p
Vegas leń:-p
fikusek ja po jednym wyrwanym zebie mam uraz do konca zycia jak widze denstyste to rycze :-p

umi po tym jak dentystka bez znieczulenia wyrwala ci stalego bo myslala ze to mleczak??

dentysta chyba u 99% ludzi budzi strach:D i panike:D

Cześć dziewczyny :-)
Zakupy udane ,bardzo :-)
Kupiłam Szymkowi skórę czarną ,czapeczkę na teraz i na zimę ,bluzę i chodzik :-) Miałam chodzika nie kupować ale teraz będę mogła coś zrobić bo Szymek ma zajęcie. A cieszy się strasznie :-) i już musiałam parę rzeczy półek pościągać bo rozwalał i się cieszył jak mówiłam ,że nie wolno....
A teraz śpi :-)
Ogólnie jest pozytywnie :-) dziś nie padało !!!!!
to zrobilas niezle zakupy:)

chodzik ja tez musze kupic ale poluje na jakis tani na alle, bo nie ma sensu kupowac za 150 na kilka miesiacy:)

ja wlasnie skonczylam ciasto biszkopt z pianka ze sniezki i galaretki:D mniam....a na wierzchu czekolada:D

no i walka byla z Olkiem zeby zasnac, bo zamiast spac to on na brzuch i probuje wstac!prostuje nozki i spada spowrotem na brzuch , hehe ile to wysilku dla malego czlowieczka...

Clio wywiało mnie na wakacje:-D na 3 miesiące no ale wrzesień wrócił:-Dtrzeba się poprawić:sorry2: :sorry:
Lenka87 a dziękuje że pytasz :-D właśnie przechodzi skok rozwojowy i nie chce mi po nocy spać :/ ząbki są i idą następne ale nie jedynki a górne kły:szok: będę miała wampirka czy jak?:-D
...
witam sie my wysadzamy juz Olka na nocnik , jak mowi aaaaaa to szybko siadamy na nocniczek i zrobil juz wczoraj kupke 2 razy i dzis siusiu 3 razy:D takze jestem dumna, nie wiem czy on to wola swiadomie ale zawsze cos tam zrobi takze jak narazie to dziala, i ostatnio mowii ma ma ma, i ta ta ta ( ale nie wiem czy swiadomie) dzis tez sie puscil lozeczka jak przy nim stal i stal tak przez chwile:D
kurcze też chyba spróbuje z nocnikowaniem, gratuluje kolejnego sukcesu! :-D
..
w ogóle to muszę sobie kanapeczki zrobic bo jestem głodna jak wilk!
I jakoś tak nijak się czuję.
Ale za to swetr kupiłam taki długi śliczny=] zadowolona jestem.
mmm kanapeczki smacznego! :-D i pochwal się sweterkiem :-D
utworzyłam sobie mały mix. Jejku, wzruszam się jak oglądam te foty z usg=)

Martynka na 3D w 32tyg ciąży i OBECNIE=)

cudne są takie zdjęcia! :-D prześliczną masz córunię! :-D
masuj sobie skronie:) pomaga ucisk :) ja nie lubie tabletek łykać

a powiedzcie mi jakie witaminy brałyście po ciąży??
clio ja przez pierwszy miesiąc brałam feminatal N, potem już nie, bo starałam się naturalnie dużo zdrowych rzeczy jeść niż tablety w siebie wciskać :/
Wrocilismy z zakupow:)na kolacje domowe hamburgery-tzn miesko, surowka, sos meksykanski w kajzerce pycha! Ali juz lula od 19. Padl jak kawka bo od 7 spal pol godz! Clio a ty pracujesz nad porodem?:)
mmm hamburgery

my po spacerze, po kąpieli, mały spi ( na razie:sorry2:) no a ja nadrabiam Was :-D

Patrycja, ale śliczny ten Kubuś Twój=) Co czytam imię Kubuś to mi się przypomina jak mi się marzył syn z tym imieniem, ale już w rodzinie mamy małego Kubę.

Moja Mysza to zaraz będzie na lampie spała=D Jeju jakie ona pozy robi w trakcie snu a potem woła ''mama ratuj'' /jęczy/ bo źle jej=D

reklama
Jej ale produkcja...doczytałam troszkę:)

nie na insurance number, potrzebny do pracy w anglii, bo to trzeba miec chyba zeby mniec ubezpieczenie i zeby benefity dostac, nie?
P

aaa rozumiem tak potrzebny.
Koniecznie musisz go mieć do ubezpieczenia,do benefitów,do pracy,Potrzebny jest do życia w UK.
Trzeba zarezerwować sobie wizytę w Revenue,następnie jedziesz na spotkanie i przeprowadzany jest wywiad a potem jeśli wszystko jest ok przyznają Ci numer itd.

Do góry