reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dzięki dziewczyny...;-)
swoją droga to ja sie dziwie ze jeszcze nie prycham i nie kicham o katarze nie wspomne bo wokół mnie same chorowitki a ja zawsze pierwsza do przeziębienia...

dobra zmykam spac bo nie wstane do szkoły. jak tylko wróce to do was zajrzę . buźka:*:*

reklama
idz idz .....ja z moimk kaszlem sie wybiore bo bardzo paskudny jest......duzo zdrowka kochana zycze:* a Julcia zdrowa??

na szczescie tak.

edit

CLIOOOOO gdzie jestes? mialas pisac, foty wstawiac... czyzby Alex wstał?????

edit2

a ide se spac skoro nikogo nie ma to nie bede tu pisac ze soba sama.

Ostatnia edycja:
hejcia ja jestem tutaj nowa hmm moja coreczke urodzilam 2.5 latka temu w wieku 18 lat i powiem wam ze jak chodzi o szpital i traktowanie ludzi nie moglam narzekac nikt mnie niewytykal palcami moja coreczka teraz maprawie 3 latka i jestem szczesliwa mamusiacbardzo chce od was doloczyc a czemu pisze o takiej porze bo niestety mial w mojej rodzinie miejsce tragiczny wypadek i niestety moj kochany dziadzius umarlwiem to nie temat tego forum ale jakos tak nie mge spac pozdrawiam wsyzstkie mlodziutkie mamusie:)

mam nadzieje ze uda mi sie wprowadzic suwaczek :p

powiedzcie mi gdzie mam to wkleic na stale hmmm

chyb mi sie udalo:)

dobra lece spac jak wstaniece mozeciem i powiedziec jak zaloczyc suwaczek swego czasu nalezalam do forum jakbylam w ciazy ale to bylo prawie 3 lata temu wiec lekko zapomnialo mi sie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Eliza super że badanie wyszło ok:)

Misia trzymam kciuki żeby maleństwo urosło:tak:

witam nową mame:)

choroby ciąg dalszy weszłam z nadzieją że clio się odezwała a tu ciszaaaa:)
miłego i zdrowego dnia:)

hej
No ale malo do nadrabiani heh;]
a clio pewnie zajmuje sie malym, uczy sie go...;-) odezwie sie napewno jak ogarnie wszystko:-)
No dzis m byc piekna pogoda, tak wiec pewnie kolo poludnia wyjdziemy na dworek i bedziemy korzystac ze sloneczka:-)

hej
No ale malo do nadrabiani heh;]
a clio pewnie zajmuje sie malym, uczy sie go...;-) odezwie sie napewno jak ogarnie wszystko:-)
No dzis m byc piekna pogoda, tak wiec pewnie kolo poludnia wyjdziemy na dworek i bedziemy korzystac ze sloneczka:-)

no clio musi sie napewn przyzwyczaic do nowej sytacji:)

u mnie tez sloneczko,pewnie jak wyjde to znowu caly dzien na dworze bede siedziec:)

dokładnie:-) przeciez maluszek w domu to spore wyzwanie jak na te pierwsze dni:-) musi sie nauczyc korzystac z kazdej wolnej chwili, bo przeciez o domek tez trzeba dbac, itd.:-)
trzymamy kciuki za nia zeby szybko sie oswoila z nowa sytuacja, no i zeby Mały byl grzeczniutki:-)

Witam.
Soso Witaj. Czytałaś regulamin? Jeśli chcesz coś dopisać, musisz edytować posty. Rozumiem, nowa jesteś ale regulaminu musisz przestrzegać.;-)
Clio Mam nadzieję, że wkrótce się odezwiesz.

reklama
hejcia ja jestem tutaj nowa hmm moja coreczke urodzilam 2.5 latka temu w wieku 18 lat i powiem wam ze jak chodzi o szpital i traktowanie ludzi nie moglam narzekac nikt mnie niewytykal palcami moja coreczka teraz maprawie 3 latka i jestem szczesliwa mamusiacbardzo chce od was doloczyc a czemu pisze o takiej porze bo niestety mial w mojej rodzinie miejsce tragiczny wypadek i niestety moj kochany dziadzius umarlwiem to nie temat tego forum ale jakos tak nie mge spac pozdrawiam wsyzstkie mlodziutkie mamusie:)

mam nadzieje ze uda mi sie wprowadzic suwaczek :p

powiedzcie mi gdzie mam to wkleic na stale hmmm

chyb mi sie udalo:)

dobra lece spac jak wstaniece mozeciem i powiedziec jak zaloczyc suwaczek swego czasu nalezalam do forum jakbylam w ciazy ale to bylo prawie 3 lata temu wiec lekko zapomnialo mi sie:)

witaj:)
bardzo wspolczuje z powodu smierci dziadka... to przykre. pisz jak najczesciej jesli mozesz i masz ochote.
co do suwaczka to adrsu URL skopiuj i wejdz w ustawienia masz u góry po prawej stronie i nastepnie po lewej bedziesz miała Edytuj sygnature i w okno jak od wiadomosci wklej skopiowany adres URL i Zapisz zmiany:)

Karolina-bg nowej mamie nie chodzilo o dzidziusia tylko o dziadziusia (dziadka).

a Clio nie zawitała wczoraj u nas bo padła z malutkim przy cycusiu:) tak mi jej mąż napisał:)

edit:

dziewczyny snilo mi sie ze zaszlam w ciaze... kurcze ejstem ciekawa co to zwiastuje.
ta ciaza w ogole ostatnio dosc czesto mi sie sni.

Ostatnia edycja:
Do góry