reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

elizko pozwolilam sobi zaprosic ciebie na faceboou mam nadziejeze nie narzucilam sie
nie no spoko:-) wyslij mi tylko info na prv na fc ze ty to ty;)
elizka ja to lubie psychologie lub romansidła:-p
sadze ze ta ksizka by ci sie spodobala;-) hehe
ja j w ciagu 3 dni przeczytralam w tym wiekszosc wczoraj i dzis:-) dzis polowe przeczytalam tak wciaga i szybko sie czyta:-)

reklama
fikusek:-) jak ja dawno nie pisalam w notce twojego nicku:-p
elizka ty czytasz jak ja... jak cos zaczynam to potrafie po nocach siedziec zeby dokończyć:-p Pewnie za jakis czas przelece sie do biblioteki ale narazie nakupiłam sobie ksiazek Emilly Griffin czy jak jej tam i musze je przejsc:-p
becia858 przypominasz mi chwile ciazy:-) ach te sonety krymskie, lalka, potop, ach te interpretacje wierszy... Ps nienawidze polskiego:-p

Hej dziewczyny powrocilam. poszlam polazic z mala taka piekna pogoda tzreba bylo korzystac a teraz czuje ze juz cos smierdzacego do mnie zalatuje ehhhh.....
soso super ze udalo sie stworzyc suwaczek i ze jestes szczesliwa:)
ja idac niedawno do warzywaniaka zobaczylam ze jakies 100m ode mnie z parkingo przy markecie zjezdza wozek gleboki z dzieckiem w srodku. dziewczyny strach mialam w oczach taki ze mnie zatkalo bylam zbyt daleko zeby biec po ten wozek a widzialam ze 2 gowniary staly obok ale jedna na druga patrzala. wiecie ile szczescia miala matka dziecka i to dziecko! akurat nic nie jechalo ani z jednej ani drugiej str.
wozek przejechal przez cala szerokosc ulicy odbil sie od kraweznika i zatrzymal i tak stal a te malolaty nie wiedzialy czy isc czy nie.. w koncu widze ze biegnie przerazona matka po wzoek. prawdopodobnie zostawila pod opieke synkowi na moje oko 3-4 latka i moze on sie bawil wozkiem i mu to dziecko zjechalo. w kazdym razie masakra totalna.

ok ide pzrebrac mojego gówn*jada i wracam do was na chwile jeszcze.

hej=) witam popołudniowo i tylko na moment bo córa niedawno się obudziła.
Kurcze, ale jestem podekscytowana tymi jej idącymi ząbkami hehe.

Soso cieszę się, że znalazłaś faceta, z którym jesteś szczęśliwa i dzięki któremu córeczka ma tatusia=)

Co do książek to wieki ich nie czytałam=P jakoś jak mam wolny czas to wolę neta.

umi hehe no widzisz :) chcial zebyscie odpoczely ode mnie:D:D:D

Daffi kurdeno to niezle....matka tez nie myslala,ja pod opieka takiego malego dziecka bym drugiego nie zostawila...

:-)ojej widze ze cos ucichlo na forum 3 majcie za mnie kobietki kciuki czeka mnie 12 godzinna podroz autokarem do polski musze przejechac cala holandie cale niemcy by dojechac do polski bo mieszkam przy samej granicy niemiec na zachodzie polski a raczej moja mamusia jutro o 8 55 bede a o 12 juz pogrzeb wiec wyobrazcie sobie jaka bede zmeczona jeszcze musze jechac do amsterdamu 2 goziny pociagiem ;/ na autokar masakra jakas a co wy porabiacie napewno obowwiazki przy dzieciac ja jeszcze mam wolne ale od juterka sie zacznie czekam na reakcje coreczki jak mnie zobaczy hehe ona jak sie cieszy to sie trzesie tak fajnie:) pozdrawiam aha i dziekuje za zaproszonko na fecbooku :):happy: o boze swiety jak doczytalam o tej macte z dzieckiem to szok ja bym zawalu dostala chyba na miejscu i bym sie wydarla na ta matke bo jestem dosyc impulsywna jak widze krzywde u dzieci

becia normalnie ci zazdroszcze tego 26 tyg ciazy ah jak ja bym chciala zajsc ale jakos nam nie idze:( hehe aj a ciagle edytuje tekst by dopisac cos jeszcze co do ksiazek to jak bylam mlodsza hehe gdzies tak 14 lat to zaczelam czytac smiesznie to zabrzmi harrego pottera moze ktos mi nie uwierzy ale potrafilam jedna ksiazke w dwa dni przeczytac a jak sie rozpedzilam to 7 czesci przeczytalam w 2 do 3 tyg tak mnie to wciagnelo jak ksiazka ciekawa to wciaga po same pachy

Ostatnia edycja:
hej kobitki
byłam dziś na tym USG niestety mojego lekarza prowadzacego akurat nie było no ale kit z tym najważniejsze że maleństwo moje kochane przytyło. nawet z błędem pomiaru który wtnosi 300gram. ostatnio na USG ważył 1870 a dziś 2340 tylko pół kilo w tydzień no mniej wiecej ale to dobrze niech rośnie. tyle ze termin z OM mam na 15 pażdziernika a z USG mi wychodzi miesiąc później. ja rozumiem jak tam sie różni tydzień czy dwa ale nie miesiąc. musze pójśc do mojego na wizyte i to rozstrzygnąć bo ja nie wiem na kiedy mam być gotowa..;-)

witam nowe mamusie

vegas gratulacje ząbków Perły...;-)
beacia moja polonistka też jest okropna nic nas nie uczy tylko ciągle powtarza ze mamy zdać mature najlepiej w szkole.... też żałuje ze poszłam na humanistyczny,.,,

daffi historia z wózkiem mrożąca krew w żyłach nie gorzej niż najlepszy horror.. a te dziewczyny srojące i patrzące sie tylko - masakra...

reklama
Soso jejku. Ale wyszłam na zołzę. Wstyd mi :zawstydzona/y:Przykro mi z powodu dziadka.
sYLINIA wITAJ. Napisz coś o sobie.
Ja byłam z dziećmi na spacerku. Fajna pogoda dzisiaj i pewnie jeszcze bym pochodziła ale Justynka zmęczona.

Do góry