reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ja tak samo mam pelno lekcji. no a temat musze wybrac do środy. no i nie wiem jak ja to zrobie.. niby wybralam sobie jakies 3 ale nie moge sie zdecydowac ktory wziac.. normalnie masakra ;/

bo tych tematów za duzo jest wogole, i wszystkie takie zawiłe, mało konkretnych, prawie wszystkie dotyczą roznych epok. zaluje ze tydzien nie chodziłam bo teraz mam 20 stron z polka do nadrabiania ;/ chyba sie powiesze

Jejku jak ja sie ciesze ze mam mature i skzole juz daleko za sobą:-)
Pamietam ten stres;] heh do tego nie milam kiedy sie uczyc bo juz dwojka dzieci byla:-D i zdałam...:-D cieszylam sie jak glupia bo myslalam ze sobie nie poradze...;-)

tylko się nie wieszaj ;p wiem co to jest nadrabianie, bo juz lezalam w tym roku szkolnym tydzien w szpitalu i tez pelno do nadrabiania mialam ;/

moze sie nie powiesze najwyzej kilka jedynek wpadnie, kurcze mam nadzieje ze do konca roku nikt nie dowie sie ze jestem w ciazy, znaczy w szkole

wiem ze moja ale wolałabym unikną tych spojzen, w sumie po feriach juz nie wracam do tej szkoly jak tylko pierwszy semestr sie konczy to zmieniem pewnie juz przed swietami bedzie wiekszosc ocen wystawionych to wlasciwie do połowy grudnia musze chodzić wiec jeszce 2 i poł miesiaca, w sumie do tego czasu moze mi brzuch urosną, narazie dzieki bogu płaski jak deska

ja tez sie boje niezdac . moje dziecko bedzie miałao wtedy 2 miesiace czyli sam poczatek :(

beacia hahaha zdolna:-D ie no napewno nie...:-) bylam srednia uczennica;-) no i chodzilam do szkoly zaocznej;) co drugi weekend.
co do szkoly to u mnie kazdy pod koniec juz wiedzial:-) i nie bylo tak zle. zazwyczaj jak jeszcze chodzilam do normalnej szkoly to klasa wykorzystywala moj stan i czesto wczesniej konczylysmy lekcje itd itp:-)

reklama
to zobaczymy na ile bedzie widac najwzyje sie przyznam:-):-) a pozniej do zaocznej ide, bede miała wiecej czasu zeby do matury sie przygotowac, tez myslam zeby sie teraz przeniesc ale musze pogadac z mama o tym, za godzinke ma przyjechac juz :(:( stres

Do góry