reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

heh nom biedna ixi...;]

EWI no to fajnie ze nie macie juz myszki:-) my en problem mielismy we wrzesniu:-)
Justysia tak to możliwe:-)

A i mi dzis humor sie poprawil bo pierwszy raz cos udalo mi sie wygrac:D
byl konkurs "elsev upiększa" i sobie wzialam w nim udzial(to bylo we wrzesniu juz nawet o nim zapomnialam:dry:), do wygrania co 5 osoba, szampon jaki sie tam wybralo, no i dzis tata przychodzi i daje mi paczke, a ja macam kurde se mysle co to? a to szampon przyszedl:D hehe, a wlasnie dzis mowilam mezowi ze musze se szampon kupic:D i problem z glowy heh:-D

reklama
hej:)
my dzis wstalismy o 8:)
po randce jak zwykle super:) tylko troszke malo czasu mielismy bo J rano na szkolenie jechal ,czekjal pol godz w samochodzie bo nie moglam sie zebrac:D

witam nowa mame:)

Mam nadzieje ze ixi szybko dojdzie do siebie:)

Justyna to normalne,ja pierwsze ruchy poczulam w 17 tyg i czulam 2 dni a poniej przez ok tydzien nic a po 20 tyg czulam juz wyrazne:) nie martw sie:)

Justysia... tak jak dziewczyny piszą... to normalne :):) Fikusek.... fajnie że randka sie udała :) tylko pół h musiał czekać??? to i tak mało hahahaha
Eliza fajnie jest coś czasami wygrac :):) Gratuluje.... a propo ja też musze szampon i odżywke kupic :))

Justysia... tak jak dziewczyny piszą... to normalne :):) Fikusek.... fajnie że randka sie udała :) tylko pół h musiał czekać??? to i tak mało hahahaha
Eliza fajnie jest coś czasami wygrac :):) Gratuluje.... a propo ja też musze szampon i odżywke kupic :))

hehe czekal pol godz bo przyjechal o pol godz za wczenie i juz siedzial w ucie przed moim domem:) tak to bym sie na czas wyrobila:)

haha... tak mój też zawsze wcześniej przychodził... faceci hahahah
ja już nie pamietam czasów randkowania...w sumie czy one kiedys w ogóle były hahah?????
Nie no... ciesze sie że jakos sobie powoli zycie układasz;):):)

Nie no pewnie że tak..... korzystaj korzystaj :):):)
Mnie sie marzy ślub.... ale mój chce jeszcze poczekać... niewiem co prawda na co ale chce poczekać....

reklama
Eliza jak sie rzadko kiedy wygrywa to sie cieszy z wygranej.....tez bym sie cieszyła.... :) Przyszła Ci juz ta próbka pampersów?? Bo u mnie nic nie ma i pisze że nadal adres sprawdzaja :///

Do góry