reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

oooo... widzę, że rozmawiacie nt. bólu w krzyżu....
hmm.. ja prawie całą ciąże miałam takie bóle.. a to co było podczas porodu, to była masakra..
nie dość że na porodówke o 4 rano trafiłam, to dopiero o 16 urodziłam.. :/
a bóle krzyża zdarzają jeszcze nawet teraz... prawie 1,5roku po porodzie..
gdzieś czytałam, że jak się miało bóle krzyżow w ciąży i podczas porodu, to po wiele osób ma
i ze jest to tak, bo jakieś kregi sie zdeformowaly, czy cos i ze najlepiej z tym iść do ortopedy..
bo czasami jest potrzebna operacja niby...

wgl jak trafilam na porodowke, to dopiero tam mi przebili błonę i wtedy wody mi odeszły.. ;p

przez to, jaki miałam porod teraz mam traume do ginekologów i wgl do ciazy i porodu...

reklama
Brzoskwinka hehe to miałaś podobny też miałam na porodówce błone przebijaną, bóle krzyżowe i do tego jeszcze skurcze oksytocyną wywoływane bo jak się znalazłam na porodówce to byłam w połowie i zero skurczy :sorry: ale chociaż szybciej urodziłam bp w 5h o 6 byłam na porodówce a o 11:07 Miki już był :-) ale ja akurat traumy nie mam wrecz odwrotnie super wspominam ludzi którzy przyjmowali mój poród.

Witam.
Ja ostatnio rysuje i rysuje, ale tylko moje dzieci niestety. :sorry: albo i stety.
Co do ubranek to ja na strychu mam tyle dziewczęcych ubranek po Justynce że ho, ho. Wydzielone na rozmiary i letnie i zimowe. Dla koleżanki teraz chciałam oddać ale ona wybrała sobie tylko połowę z nich, tych najmniejszych rozmiarów. Ja kiedyś będę miała dzidziusia i dlatego tak na zawsze ich nie oddaję a u koleżanki nie zgubią się to wiem.
dzisiejsza noc już spokojna na szczęście, coś tam mi się śniło ale nawet nie pamiętam co.
Soso A weź. ja mam takie trzy sny które się u mnie powtarzają. a to najgorsze sny jakie mogę mieć. Rozumiem mieć koszmar, ale żeby przez niego się nie wyspać to u mnie dziwne.
Kasiuch jak dzisiejsza noc?
Lolak sa buteleczki z końcówką w kształcie łyżki też.
Emyylka Witaj. I na przyszłość proszę o edytowanie postów.
Eve Trzymam kciuki.

Eliza ja mam lajt bo mam ciuch pod biurem, my na pietrze a chuszek na parterze. Po pracy zawsze moge polecieć:-) Tez nie lubie sie przekopywać, ale tu zazwyczaj wszystko na wieszakach.
Kasiuch co to zupa serowa?
Karolina-bg jaki prezent zamierzasz kupić?
emyylka92 witaj:-)
eve19 oby juz :-)ale wziełas sobie nr do kogoś?:-p
Ewi ooo nie wiedziałam, że planujesz pociechę:-)

hej
Ja trzy razy rodziłam z bólami krzyzowymi|:/ porazka ale co zrobic;] gdyby nie ten ból to by byl luz pewnie:]
eve trzymam kciukasy!!!

No a dzis moja córa skonczyla własnie o 8:50 4 lata! bosze jak to zleciało! :szok:
Ide rozpalic w piecu bo zimno jakos, Miki śpi wiec moge wyjsc z domku a Hania i Danielem bajke pooglądają w tv:-)

witajcie z rana!!!
dziś w nocy jakieś dziwne sny miałam z trumnami i pogrzebami.... poza tym od rana jakiś dziwny niepokój strach we mnie, nie wiem o co chodzi zupełnie. Ciężko mi oddychać i płakać się chce.... o co chodzi.....

Hej dziewczyny... u mnie bez zmian... nocka była w miare Kuba wstał 4 razy ://
i jak tam EVE rodzi????
ELIZA sto lat dla Hani :):***
Jola.... no to nieciekawe masz te sny... oddychaj spokojnie....
BOBOMAMA czekamy na wieści z wizyty... :)

reklama
Elizka dla Hani mam_4_lata.jpg

Do góry