reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
paulqa
Najgorsze, że teraz bardziej niż kiedykolwiek potrzebujesz wsparcia i ciepła, masz takie problemy :no: Ale zobaczysz, że jak pojawi się już maleństwo, zyskasz wiele radości, nabierzesz więcej sił, pewności siebie i łatwiej ci będzie podejmować decyzje i walczyć o swoje szczęście, bo już będzie to walka dla dwóch osób.

Zapowiada się dosyć leniwy dzień. Jestem sama z Emilką w domu, więc mogę sobie poleniuchować troszkę- obiad wczoraj uszykowałam, pranie też już zrobione, na cmentarz z wózkiem nie miałam się jak wybrać. Jedynie po zmroku przejdę się na jakiś nieduży gdański cmentarz, bo lubię widok zapalonych zniczy w ciemnościach i unoszący się zapach wosku w ciszy po odejściu ludzi odwiedzających groby najbliższych...

hej ja jeszcze nie rozpakowana,mialam wczoraj zajrzec na forum ale rozmawialam z mama i dzieki dziewczyny za wsparcie pomoglyscie mi jak nikt powiedzialam mamie wszystko i mysli nad rozstaniem z moim ojczymem ;) jestem bardzo szczesliwa tylko troszke mi jej szkoda bo byli razem 11lat to zdarzyla go pokochac na maxa a mnie nie ma przy niej teraz!!
;( dzis rano zaowazylam ,ze mam mleko na koszuli nocnej ;/ i musialam sie wykapac i z mokrymi wlosami do apteki po wkladki laktacyjne ;) wczoraj helloween bylo extra wszedzie ludzie za stwory przebrani zaluje ,ze nie kupilam sobie stroju ale z rozmiarem by bylo ciezko ;D hehe

hej:) my juz wrocilismy z cmentarza:) bylam z malym ponad 4 godz:)

Eliza skora zab boli to zdrowy nie jest,ja tez tak mialam ze dziury nie bylo a tak bolal ze cala noc nie spalam i nic przeciwbolowego nie pomagalo.Poszlam rano do dentysty,rozwiercila zeba i okazalo sie ze od srodka sie popsol i kanalowe leczenie mialam.

paulqa trzymaj sie:*

hej:) my juz wrocilismy z cmentarza:) bylam z malym ponad 4 godz:)

Eliza skora zab boli to zdrowy nie jest,ja tez tak mialam ze dziury nie bylo a tak bolal ze cala noc nie spalam i nic przeciwbolowego nie pomagalo.Poszlam rano do dentysty,rozwiercila zeba i okazalo sie ze od srodka sie popsol i kanalowe leczenie mialam.

paulqa trzymaj sie:*

hej dziewczynki a ja bylam na miescie po zakupkiiiiii

eve haqlloween super jest tam u was moj kolega mieszka np w ameryce i widziaiam jego fotki na facebooku i padlam jak fajnie sie tam bawli nie to co u nas zer wyobrazni

a mi jest przykro ze na groby nie moge pojsc;/ wiem oczym mowisz koniczynka jak chodzi o te zapch wosku i wogule ta atmosfere kocham to chociaz to przykry dosc dzien miesiac temu moj dziadzius umarl nawet nie mam jak go odwiedzic:(

elizka 3 maj sie kochana napewno bedzie lepej
eveeee to ladnie masz pokarmu mi dopero zaczela sie poadna laktacja jak urodzlam mala wogule do dzisiaj jak nacisne to z jednej persi lci mi mleko musze isc do gina bo to nie normalne 2 lata pokarm nie zaduzo go ale jest;/

beatka jak tam kochana fskusek ?>

fikusek to sie na siedzialas na cmentarzu ;)
a co to za wielki golas w avatarze z kwasna minka hehe chlopisko ci rosnie ;)
soso masz racje halloween tutaj to super sprawa wszedzie dynie jak w filmie jakims hehe imprezy w barach szalone a ja tylko na spacer wyszlam wieczorkiem i dzieciaki jajka tukly na miescie jak ktos im nie posypal slodkosci ;p

Ostatnia edycja:
a co dentysta zrobi ze zdrowym zebem?;] heh, najwyzej jakies leki by przepisal, a ze ja karmiaca to pewnie zostanie mi apap;] zreszta dzis do dentysty nie pojde;]

jestem tez taka wkurzona na M. ze...... lepiej przemilcze...

Eliza a skąd wiesz że jest zdrowy?
a może psuje się od środka albo myślisz że boli Cię waśnie "ten" a boleć może sąsiad.
Więc lepiej jest iść do specjalisty chociażby na samą kontrole lub wyleczenie.
Po co się męczyć i cierpieć z bólu.
Sama nie jesteś w stanie ocenić stopnia zaawansowania bólu ale zrobisz jak uważasz.

Ostatnia edycja:
ooo jaka cisza dziewczeta zyjecie???? ;)
ja czatuje na syna swojego ojczyma tego lukasza dam mu ten telefon moj niech sie wypcha bo ojczym powiedzial mojej mamie ,ze on go kupil a marcin mu zabral ;/ w dupie z telefonem kupie sobie nowy ;)

Hej dziewczyny,

U nas jeden dzień lepszy drugi gorszy ;-) Raz płacz i średnio ze snem, a raz anioł ;-) Najgorsze to jak mi się wierci i rzuca na cyca - raz prawie mi z rąk wypadła, bo nie mogłam jej utrzymać . Kupiłam Nutriton i raz dostała go z Bebilonem HA ( spoko,ale chyba miała zaparcia, bo stękała przez sen) a raz z moim odciągniętym mlekiem i tu guzik większa zawartość zjedzonej butli wylądowała na tetrze:dry: Miałam nawet wątpliwości czy nie przestawić się na mm:zawstydzona/y:, bo normalnie inne dziecko: po minucie odbicie( po cycu po pół godz albo wcale) zasnęła mi w nocy po 10min a nie po godzinnym usypianiu, jedna pobudka w nocy.. :confused2:

reklama
Hej dziewczyny,

U nas jeden dzień lepszy drugi gorszy ;-) Raz płacz i średnio ze snem, a raz anioł ;-) Najgorsze to jak mi się wierci i rzuca na cyca - raz prawie mi z rąk wypadła, bo nie mogłam jej utrzymać . Kupiłam Nutriton i raz dostała go z Bebilonem HA ( spoko,ale chyba miała zaparcia, bo stękała przez sen) a raz z moim odciągniętym mlekiem i tu guzik większa zawartość zjedzonej butli wylądowała na tetrze:dry: Miałam nawet wątpliwości czy nie przestawić się na mm:zawstydzona/y:, bo normalnie inne dziecko: po minucie odbicie( po cycu po pół godz albo wcale) zasnęła mi w nocy po 10min a nie po godzinnym usypianiu, jedna pobudka w nocy.. :confused2:

hmmmm ciekawie wybredna ta twoja coreczka a moze ty sie kochana zle odzywiasz;/ nie wem moja to jadlaj ak opetana moje mleko ale pozniej ciezej bylo bo miaLAM za miekkie piers normanie jej sie wyslizgiwal z buzki i sie denerwowala najlepej jedz rosoly kurczaki gotowane ja tak jadlam i mojej malej smakowal moj pokarm i nie bylo poblemu z ulewaniem kochana bron se od mleka modyfikowanego naprawde po pierwsze pieniedzy idze ze szok po drugie mekka z gotowaniem wyparzaneim buteek w nocy masakra studzenie dziecko stres mama zal wiem cos tym czase myslalam ze sie zastrzele jak mi sie zaczela wydzierac w nocy a ja w jednym reku butelka i studzeie w drugim mal i telepanie na rekach by nie krzyczala co nic nie pomagal.o

Do góry