fikusek1988
Mama Alanka:)
jesli chcesz:
poprostu podpielam sie do ciebie kochana chamsko
to wymysle noweeee lepsiejszeD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jesli chcesz:
poprostu podpielam sie do ciebie kochana chamsko
to wymysle noweeee lepsiejszeD
to ja wolnoczajaca jakas ostatnio jestem:d
tylko wiesz kochana takie seksi hehehehehe jeju uspokuj sie kobieto z tymi zartami <mowie o sobie>Hahahaha modelka z brzuchem hahaaaahaaa a to zart wieczoru normalnie Ci sie udal Fikuskusie usmialam
Wstawie wam jutro cos jak zrobieale na pewno nie do sygnatury tylko w posta
![]()
wejdz w prpfil paluqi i ma zalozony albumtylko wiesz kochana takie seksi hehehehehe jeju uspokuj sie kobieto z tymi zartami <mowie o sobie>
co mi teraz sie stalo nie wiem
wlasnie chetne bym cie zobaczyla bo nawet nie wiem jak wygladasz kochana
Soso chyba Ciebie nie mam w znajomych, ale Vegas Ciebie z tego co mi sie wydaje mam, o ile sie nie myletyle was tu na tym forum ze czasem az spamietac ciezko jeszcze nawet po takim czasie jakim tu pisze
![]()
czas najwyzszy kohana czas najwyzszy sie wlaczyc heeheheh zarcik witamy cie kochanaHej dziewczyny dawno nie pisałamale czasem Was poczytuje moze wreszcie sie włacze do dyskusji
![]()