reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

soso jak bedziesz nosic brzucholka to super czas na kolejne moze chlopiec sie trafi i bedzie parka ;) a ja wlasnie siedze i moj maluszek sobie aj jaj kopie i skorczyk tylko zeby wiecej ich bylo i sie akcja rozwinela hehe marzenie moje
po rybce cie mdli to napij sie herbatki to przejdzie chyba ,ze zafasolkowalas hehe dziekuje za zaproszonko do znajomych ;*

Ostatnia edycja:
reklama
soso jak bedziesz nosic brzucholka to super czas na kolejne moze chlopiec sie trafi i bedzie parka ;) a ja wlasnie siedze i moj maluszek sobie aj jaj kopie i skorczyk tylko zeby wiecej ich bylo i sie akcja rozwinela hehe marzenie moje
po rybce cie mdli to napij sie herbatki to przejdzie chyba ,ze zafasolkowalas hehe dziekuje za zaproszonko do znajomych ;*

ne ma za co kochana ty dawa mi troche swoch fluidkow ciazowych moze na mnie przejdze hehehehe

hejka=) powrót po paru godzinkach=)
Perełka usnęła przed 19. Wcześniej oczywiście kąpiel i szaleństwa. Nakręciłam dziś 4 filmiki z moją Śmieszką cudowną=) Teraz to pchanie wózeczka jest jej ulubioną zabawą=) I jak super palcem pokazuje co chce i tak śmiesznie przy tym mówi 'ym'=) Za 2 dni skończy 11 miesięcy=) Jak ten czas leci!

Soso, ale boska ta Twoja córeczka=) a gdzie Twoja buzia?=P
Paulqa zapomniałam wspomniec - widziałam Twoje fotki wczoraj, ale jesteś piękną kobietką=)

hej:)
Violek sliczne focie:*

Eve nie decyduj sie na cc:) sproboj sn w razie czego to lekarz zrob cc:)

soso piekna animacja:)

A to specjalnie dla Daffi:)
SDC14577.jpg

Moj synalek juz psi wiec moge troszke piopiac:) zaraz jeszcze nastawie sobie frytasy:D

fikusek alanek ci tych fotek na forum nie wybaczy hehe ja musze pokazac to foto marcinowi on tak smiechowo wyglada ta jego mina mnie rozbraja

fikusek alanek ci tych fotek na forum nie wybaczy hehe ja musze pokazac to foto marcinowi on tak smiechowo wyglada ta jego mina mnie rozbraja
to tak zwana mina na pit bulla:D jak byl maly i tak robil to zawsze mu mowilam ze zly jak pitbull jest i teraz jak mu powiem "zrob pit bull" to od razu taka mine strzela:D

Fikusek moja córa też taką minkę robi a do tego prycha jak kotek=)
moj prycha jak kota zobaczy:D a doklaniej to mu wychodzi cos takiego"kchryy"

ehhh ale nuda ... piątek... jak zwykle...

ej wiecie co:( bo tak cały dzień myślę o tym i w sumie wszyscy mmoi znajomi to chyba o mnie zapomnieli... chyba na pewno :/
sporadycznie z kimś zamienie parę smsów i wszystko...:( i tak naprawdę, tak się tu ratuje na forum że nawet sobie nie zdajecie sprawy, inaczej bym chyba w depresje jakąś wpadła:(

Dziękuję:*

reklama
ehhh ale nuda ... piątek... jak zwykle...

ej wiecie co:( bo tak cały dzień myślę o tym i w sumie wszyscy mmoi znajomi to chyba o mnie zapomnieli... chyba na pewno :/
sporadycznie z kimś zamienie parę smsów i wszystko...:( i tak naprawdę, tak się tu ratuje na forum że nawet sobie nie zdajecie sprawy, inaczej bym chyba w depresje jakąś wpadła:(

Dziękuję:*
jak bylam w ciazy to tez sie nikt nie odzywal:/ po co komu taka kolezanka ktora na impre nie pojdzie,nie napije sie itp...ja tak to odbieralam. Jak urodzilam to zaibnteresowanie bylo ale to wtedy ja sie nie odzywalam do tych co o mnie zapomnien i:)

Do góry