Soso super brzuszek a tatuaż duuuży=P
haaaudalo misie slajdy wstawic jupi jej jupi jej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Soso super brzuszek a tatuaż duuuży=P
migotka sliczny Bartus jeszcze taki tyci i dobrze nie rozwiniety heh sliczny jest jak moje malenstwo takie bylo to specjalnie mi 3d wlanczali zebym zobaczyla jak wyglada ale tylko do 30tygodnia moglam tak podgladac ale nigdy nie pokazal co ma miedzy kroczkiem uparciuch heh
co do wlochatych brzuszkow to ja tez to mam duzo czarnych i blond wloskow czarne sa kolo pepka i w dol a blond od piersi tak z 3cm w dol pod cycami
ale mysle ,ze wylinieje hehe
soso ty robilas tatulaz w ciazy??jej odwazna jestes!
ogladacie rozmowy w toku kobitki?? byc sloninka i byc atrakcyjna
soso bywa i tak ale dzidzi nie zrobilas krzywdy wiec jest oki ale pewnie ci sie rozciagnal tatulaz po porodzie
beacia ale masz malenstwo moje urwisiatko w 32 wazylo 2300-2500g musisz duzo lezec i jesc sporo zeby witaminki miec dla dzidzimilego leniuchowania aaa w rozmowach w toku beda tlumany hehe chodzi mi o facetow ktorzy sie stroja za rozne postacie z filmow musze to obejrzec kurcze bedzie mega smiesznie
![]()