reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
migotka sliczny Bartus jeszcze taki tyci i dobrze nie rozwiniety heh sliczny jest jak moje malenstwo takie bylo to specjalnie mi 3d wlanczali zebym zobaczyla jak wyglada ale tylko do 30tygodnia moglam tak podgladac ale nigdy nie pokazal co ma miedzy kroczkiem uparciuch heh
co do wlochatych brzuszkow to ja tez to mam duzo czarnych i blond wloskow czarne sa kolo pepka i w dol a blond od piersi tak z 3cm w dol pod cycami ;)
ale mysle ,ze wylinieje hehe
soso ty robilas tatulaz w ciazy??jej odwazna jestes!
ogladacie rozmowy w toku kobitki?? byc sloninka i byc atrakcyjna

migotka sliczny Bartus jeszcze taki tyci i dobrze nie rozwiniety heh sliczny jest jak moje malenstwo takie bylo to specjalnie mi 3d wlanczali zebym zobaczyla jak wyglada ale tylko do 30tygodnia moglam tak podgladac ale nigdy nie pokazal co ma miedzy kroczkiem uparciuch heh
co do wlochatych brzuszkow to ja tez to mam duzo czarnych i blond wloskow czarne sa kolo pepka i w dol a blond od piersi tak z 3cm w dol pod cycami ;)
ale mysle ,ze wylinieje hehe
soso ty robilas tatulaz w ciazy??jej odwazna jestes!
ogladacie rozmowy w toku kobitki?? byc sloninka i byc atrakcyjna

hehe nie odwazna tylko glupia bo nie wiedzialam ze jestem w ciazy::p:p:p:p:p

soso bywa i tak ale dzidzi nie zrobilas krzywdy wiec jest oki ale pewnie ci sie rozciagnal tatulaz po porodzie

nic kochana niccc mowie ci brzuch mam jak przed porodem tylko boczki mam teraz jakso dostalam tluszczyku na brzuszku nei wiem czemu ale tak poza tym to nic nawet najmniejszego uszkodzenia na tatuazu normalnie cuuud miod:p
maqm jeszcze jede na rece :)
wogule mialam wczesniejkolczyk w pepku jezyu :pwogule poszczelona bylam taka lala barbe przed ciaza troche zadufana w sobie ale to sie zmienilo naszczescie bo sama ze soba czasem nie oglam wytrzymac :p

ale powiem wam szczerze ze mam problem z dziewczynami w realu bo ja mam takie spojrznie wredne ale sie normalnie patrze i ddziewczyny mysla ze dama nie ta sama ze mnie a guzik prawda bo luzna jestem ale mowie wam ma take jakies jedzowate oczy heehehe

Ostatnia edycja:
soso ty potworze hehe jak bys widziala moje spojrzenie w realu to bys uciekla mam szaro blekitne oczy takie jak te pieski haskie maja i kurcze na fotkach specjalnie przyciemniam obraz albo robie tak zeby swiatlo inaczej padalo na nie hehe myslisz ,ze ja bylam przed ciaza idealna dalam w kosc rodzica i to ostro ale trzymam sie tylko z moim marcinem od zawsze takie kumple papuszki nie rozlaczki i mamy swoja stala paczke z ktora od zawsze sie trzymamy takie same swojaki z nas

beacia ale masz malenstwo moje urwisiatko w 32 wazylo 2300-2500g musisz duzo lezec i jesc sporo zeby witaminki miec dla dzidzi ;) milego leniuchowania aaa w rozmowach w toku beda tlumany hehe chodzi mi o facetow ktorzy sie stroja za rozne postacie z filmow musze to obejrzec kurcze bedzie mega smiesznie ;)

beacia ale masz malenstwo moje urwisiatko w 32 wazylo 2300-2500g musisz duzo lezec i jesc sporo zeby witaminki miec dla dzidzi ;) milego leniuchowania aaa w rozmowach w toku beda tlumany hehe chodzi mi o facetow ktorzy sie stroja za rozne postacie z filmow musze to obejrzec kurcze bedzie mega smiesznie ;)

NIO JA C WIERZE kobeto to obe mozemy zabjac spojrzeniem heheheh

moja mala w 6 miesiacu wazyla 950gr pamietam :p a urodzila sie 3380 to nawet duzzzziaaaa

reklama
Do góry