reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej Lasencje=)

co do włosków na brzuchu to w ciąży też miałam trochę czarnych, sądziłam, że będę miała chłopca bo się naczytałam głupot w necie, że to symbolizuje faceta /testosteron panujący = czarne włoski na brzuszku/

Violett świetny brzuszek!
Eve Ty faktycznie masz mały brzuszek, ale ja też dużego nie miałam=) I Kochana głupotą jest prosic o cc, będziesz miała to się przekonasz jak będziesz wyła z bólu po porodzie przez dzień, dwa lub trzy. Ja byłam na sali poporodowej jedyną laską, która rodziła sn /5 nas było na sali/ i widziałam jak Laski wyły i się męczyły a ja 2h po porodzie już latałam po oddziale=).

reklama
INFORMACJA

dziewczyny jesli was interesuje to szykuja sie fajne spotkania w ramach aktywnych mam:)
W Warszawie odbedzie sie 19.11.2010.
Takie spotkania odebda się jeszcze w Krakówie, Katowicach, Wrocławiu, Trójmieście, Łodzi, Poznaniu i Bydgoszczy ale daty sa jeszcze nieznane.
Spotkania są przeznaczone dla " brzuchatek" oraz dla mamuś z dzieciaczkami do roku.
na spotkaniu odbędą się dwa warsztaty - jeden dotyczący pielęgnacji oraz problemów skórnych dzieciaczków (alergie, nietolerancje itp.), drugi będzie dotyczył wspomagania rozwoju poprzez zabawę. Oba będą miały charakter praktyczny, więc ćwiczmy i rozwijamy się wspólnie:)
Od poniedziałku pierwsze zapisy na Aktywnych Mamach.

z nowości to Martynka od paru dni znalazła sobie świetną zabawę - popycha sobie wózeczek na zakupy taki dla dzieciaczków i służy jej to jako popychadełko hehe. Po co jakieś z Fisher Price jak Mała sobie użytek z zabawki za 30zł znalazła hehehe=D Zresztą jak dorwie taboret to tak samo nim sunie=) Fajnie, może któregoś dnia się puści i będzie sama chodziła?=P

Hej dziewczyny zdaje relacje z USG ogolnie super było sporo kasy ale napewde warto to 4D zrobić, Bartuś:-) zdrowiutki to najwazniejsze w sumie dla mnie było
wazy juz 420 g jest taki słodki ze chętnie bym go schrupala:-) ogolnie jestem przeszczesliwa
dodaje fotki

Załączniki

• bartus2.jpg
    bartus2.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 37
  • bartus4.jpg
    bartus4.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 37
  • bartus3.jpg
    bartus3.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 38
  • bartus5.jpg
    bartus5.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 44
  • bartus1.jpg
    bartus1.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 40
INFORMACJA

dziewczyny jesli was interesuje to szykuja sie fajne spotkania w ramach aktywnych mam:)
W Warszawie odbedzie sie 19.11.2010.
Takie spotkania odebda się jeszcze w Krakówie, Katowicach, Wrocławiu, Trójmieście, Łodzi, Poznaniu i Bydgoszczy ale daty sa jeszcze nieznane.
Spotkania są przeznaczone dla " brzuchatek" oraz dla mamuś z dzieciaczkami do roku.
na spotkaniu odbędą się dwa warsztaty - jeden dotyczący pielęgnacji oraz problemów skórnych dzieciaczków (alergie, nietolerancje itp.), drugi będzie dotyczył wspomagania rozwoju poprzez zabawę. Oba będą miały charakter praktyczny, więc ćwiczmy i rozwijamy się wspólnie:)
Od poniedziałku pierwsze zapisy na Aktywnych Mamach.

ale sie temat rozwinol wlochaty leciutko no ja roztepow na brzuchu zero tylko wiecie gdzie mam z tylu na plecach bardziej na dole kolo tylka nad tylkiem doslownie mam roztepy smiesznie cooooo na brzuchu zero dodam ze mam baaardzzo duzy tatuaz na brzuchu od piersi do bikini zroblam go w ciazy bo nie wiedzialam ze w niej jestem i nic mi sie nie rozlalz mamna udach i na zgiecach kolan z tylu jeje no i tyle co do mnie aha i moje persiiii.................................. tragedia jak 50 letnia baba

zaraz wam zdjecie wstawie brzucha w ciazy

chyba sie nie wkleilo ne wiem jakto zrobic doba macie tu link to moj brzuch przepordoy

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dfabb00083577d83.html

Ostatnia edycja:
Migotka super Maluszek=) też miałam usg 3d/4d, cudne uczucie tak widziec maluszka prawie jak w realu=)

Soso miałaś bardzo ładny brzucholek :D no i muszę przyznać że ten tatuaż też całkiem efektownie wygląda :) ale dobrze że Twojej dzidzi się nic nie stało przez to że robiłaś go w ciąży:D ale Ci się upiekło:) no i jak na 34 tydzień to w cale nie taki duży:) bardzo bardzo zgrabny:)
córa też urocza, a Ty to nie wiem gdzie niby masz te swoje kilogramy z nadwagi...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry