reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paulqa nie chce cie martwic ale mnie np po ciazy to nie przeszło:/ i ja o teraz bawie sie z pensteą bo mnie ten mój brzuch strasznie wnerwia:/

reklama
soso nie no troche przeszło pod koniec ciazy to wygladałam jak goryl dosłownie teraz juz sa jasniejsze zdecydowanie, ale nie wypadły mimo ze je usilnie wyciagam to i tak odrastają, a jak nic z nimi nie robie to sobie po prostu egzystują ale mnie to wnerwia strasznie, moze z moimi hormonami cos nie halo:/
pait tez bym tak chciała

soso nie no troche przeszło pod koniec ciazy to wygladałam jak goryl dosłownie teraz juz sa jasniejsze zdecydowanie, ale nie wypadły mimo ze je usilnie wyciagam to i tak odrastają, a jak nic z nimi nie robie to sobie po prostu egzystują ale mnie to wnerwia strasznie, moze z moimi hormonami cos nie halo:/
pait tez bym tak chciała

no ja jestem blondynka z natury ALE SE farbuje na czarno a wlosy na brzuchu jakbym byla cemna i facete ah masakra wec uciebiei tak lepiej ja u mnieeeeee

a bylam tak paskudna w ciazy ze szok jak bede miala czas wstawie wam fotkepozniej po porodzie masakra gorylicia jakas napuchneitaaaa ze szok

ja mam natualne ciemny blond, a w ciazy to na brzuchu miałam dosłownie kruczo czarne:/ ble dobrze że cała nie obrosłam

Violett widzialam na zdj delikatne rozstepy ale moich nie widzialas. teraz juz wyjasnialy dosc mocno.... ale piersi mi rosna chyba bo coraz to nowsze rozstepy mam!
a na brzuchu same autostrady tyle paskow! strasznie mocno popekala mi skóra! na rekach pod kolanami...ehhhhh

co do włoskow dziewczyny to mi tez rosna nadal takie pojedyncze na calej dlugosci jak mialam ta kreske ciazowa ale od pepka w dol.
tez niestety gole bo inaczej wygladaloby ze takie długie łonowce mi z pod majtek wystaja:D:D:D:D

reklama
dziewczyny wy chyba moich kłaków nie widziałyście na brzuchu :D heheheh ja to dopiero jestem gorylica :D nigdy ich nie goliłam bo wiedziałam że jak zacznę golić to będzie ich więcej i więcej, czasem tylko wyrywałam te co dłuższe były pensetką.
a co do rozstępów boże uchroń mnie przed nimi, na razie dzięki bogu na brzuchu ani jednego, na cyckach trochę ale już jaśnieją

Do góry