reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

niby tak ale nie kasa najważniejsza=) ja uwielbiałam tę Istotę jak tylko wiedziałam że siedzi w brzuszku=) Interesowałam się ciążą szwagierki bardzo. I cały czas jestem z nimi. Pomagam, itp. Majcia dostaje ubranka po Martynce. To teraz takie miłe jak się widzi Maję w ubrankach po córci takie to wzruszające dla mnie haha. Że moja Perła kiedyś taka mała była=)

Ja się tylko śmieję ;-) Zostać matką chrzestną to coś wspaniałego :-) Też bym chciała, ale nie mam u kogo.
Heh, ale nie chciałabym mieć takiej chrześnicy jak moja mama. Ta dziewczyna naprawdę się udała:-D:confused:
Później napiszę co zrobiła bo idę ubrać mojego małego drania :-)

A więc ostatnio przyszła z narzeczonym (już mężem) prosić moich rodziców na ślub. W sumie cała wizyta trwała z 5 min, nawet kawy nie chcieli. Ale co najlepsze: usiadłyśmy z mamą i oglądamy zaproszenie. Całekiem ładne, komputerowo wypisane (to akurat mi się nie podoba) i ZONK! Chrześnica mieszkająca do tej pory kilka domów dalej nie zna nazwiska moich rodziców! Napisali nazwisko panieńskie mojej matki. Wyszło na to, że po ślubie mama zostawiła swoje nazwisko, a tata przyjął mamy. Normalnie szok. Myślałam, że pęknę ze śmiechu!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
Moje dzieciaki jeszcze śpią a za oknem pada i wieje.
PaULQA tO tY DO SZPITALA NIE POSZŁAŚ?
Fikusek Nie radzę rozjaśniać włosów. zniszczysz je. nie szkoda CI. ja przeżywam że mi włosy wypadają garściami i nie wiem czy to nie po farbowaniu.
Vegas Fajnie. Ja też kiedyś chciałabym zostać chrzestna, ale wygląda na to że żadne moje rodzeństwo nie będzie miało dzieci. Bracia dziewczyny zmieniają jak rękawiczki a siostra jeszcze za młoda na dziecko.
kiedyś z kuzynką i moją najlepsza przyjaciółka zarazem, która teraz tez ma dziecko do ochrzczenia ugadałyśmy się że będziemy chrzestnymi dla swoich dzieci, ale wychodziło tak że w tym samym czasie w ciąży chodziłyśmy. Może teraz się uda?
Koniczynoka My ostatnio codziennie oglądamy filmy i powiem Ci co jest dobre:
komedie i komedie romantyczne: "Zemsta futrzaków", Harold i Kumar uciekają z Guantanamo ,Moja dziwczyna wychodzi za mąż , Nocna Randka, Złap zakapuj zabłyśnij, rok pierwszy, Dobra wróżka
sensacyjne akcja, sci-fi:
"Drużyna A", "Gamer", NEXT , Riders, surogaci, metro strachu, eagle eye, Furia, G.I Joe czas kobry, Pozdrowienia z Paryża,
horrorowate: I Am Legend,(ciężarnym nie polecam i strachliwym), I stanie się koniec
fantasy itp: Książe Persji Piaski czasu,

No jak widzisz trochę tego jest, a wszystko oglądaliśmy i zaręczam że warto obejrzeć.

Hej Kochane...
witam po kilkudniowej nieobecności....
U mnie wszystko w porządku... choć dziś z rana Kuba wypadł z łózeczka.... ma na 2 poziomie bo jescze nie wstaje... no i dziś wstał... na szczeście nic nie nie stało.. ale strachu sie najadłam....zreszta R też...
a u Was co ciekawego kobietki???

a ja będę Chrzestną lalala=) i mój mąż też=D od Mai córki szwagierki=) szalenie się cieszę bo pierwszy raz będę Chrzestną, zawsze o tym marzyłam. Nie mogłam byc Chrzestną dzieciaków brata to teraz jestem=D

Gratuluję :)

to ja poprosze z czarnych na blond:D

raz sie zyje:D

nie no ejstem zachwycona hahaha ze az tak mi ufasz i ze odwazylabys sie zaryzykowac:)
uroslam teraz:)

Hej Kochane...
witam po kilkudniowej nieobecności....
U mnie wszystko w porządku... choć dziś z rana Kuba wypadł z łózeczka.... ma na 2 poziomie bo jescze nie wstaje... no i dziś wstał... na szczeście nic nie nie stało.. ale strachu sie najadłam....zreszta R też...
a u Was co ciekawego kobietki???

uuuu biednby Kubus! ostatnio wiem coraz czesciej co to upadki sa! moja mala dzis z rana wyszla sama mi z lozka znow nie spadla ale zaklinowala sie na takiej malej szafce przy lozku sypialnianym.... wchodzi teraz caly czas na lozko odkad umie i wariuje i spada z niego placze wrzeszczy ale nie rozumie zeby tego unikac!
mam nadzieje ze zakuma jak prawidlowo schodzi sie z lozka.

No ja koło łózeczka mam tylko szafke ale jest dośc wysoka więc na nia nie wejdzie... R zarządził obnizenie łózczka dziś... wiec jak tylko wróci z pracy to sie tym zajmie....

pati masakra... jak on to zrobił? ja małemu obnizałam jak miał 7 miesiecy bo zaczął wygibasy robic, raz jak przyszłam z kuchni to on nogi miał kolanami zaczepione o krawęź i podpierał sie na łopatkach, nie wiem co on robił ale po tamtej akcji obnizyłam poziom
Vegas gratulacje. Ja tez nie jestem chrzestna niczyja i sie nie zapowiada raczej
ewi wow ile filmów

Umi nie mam pojęcia... on jeszcze nigdy nie próbowal wstawać w łózeczku.. posadziłam go i dałam zabawki... i nagle słysze huk i płacz.... bardziej sie przestarszył chyba bo nie ma śladu po tym upadku....
Ja też nie jestem niczyją chrzestną....

Pati my julce obnizylismy jak miala 6 miesiecy jak tylko juz siedziala... balam sie za bardzo!

Ewi polowe z tych filmow ogladalam i tez moge pwoeidziec ze sa dobre:)

Pati ty masz tyle rodzenstwa ze na pewno cie to nie ominie. Widzisz to dzis był pierwszy raz jak chciał wstać:/

reklama
Do góry