reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

HEJ MAM SPRAWĘ :biggrin2:
Mam do sprzedania 30kapsułek wit. D i K za 25zł reflektuje któraś?? lub jeżeli znacie kogoś to dajcie znać :tak: bardzo PROSZĘ :biggrin2:

reklama

Ostatnia edycja:
Daffi a co to?? bo mi nie chodzi:/

bo zapewne nie masz wtyczki adobe flash palyer co?
a takie smiechowe tanczace elfiki z naszymi glowami:)

dziewczyny ale sie ciesze. najprawdopodobniej sprzedalam swoj wozek gleboki po julce. jest on 4 letni ale w stanie jak nowy. za symboliczna cene bo za 100zl ale mi te 100zl zycie ratuje a osoba kupujaca bedzie zadowolona z wozka na pewno:)

bo zapewne nie masz wtyczki adobe flash palyer co?
a takie smiechowe tanczace elfiki z naszymi glowami:)

dziewczyny ale sie ciesze. najprawdopodobniej sprzedalam swoj wozek gleboki po julce. jest on 4 letni ale w stanie jak nowy. za symboliczna cene bo za 100zl ale mi te 100zl zycie ratuje a osoba kupujaca bedzie zadowolona z wozka na pewno:)
pewnie nie mam tego:(

to dzis obie sprzedalysmy wozki:D

Umi Miki ostatnio twierdzi, że ma 3 lata więc pewnie Kacperkowi to wybieganie w przyszłość nie robi:-)
Daff świetny filmik:-) A Julka ma zdolności jeśli chodzi o rozbrajanie obiektywów:-)

Ja ostatnio rzadko się odzywam ale czasu mi brakuje weekend cały na uczelni w niedziele myślałam, że już nie wyrobie a tydzień nie zapowiada się lepiej muszę posprzątać cały dom porządnie bo w sobotę robimy urodziny Mikiemu no i muszę się sporo przykuć bo w niedziele mam egzamin no i oczywiście zostaję jeszcze przy tym wszystkim opieka nad małym:sorry2: A i Miki dostał dzisiaj sanki i teraz czekamy tylko na śnieg :-)

Kasiuch ja sciągam małemu tylko przy kapieli, i tobie tez tak radze:-) bo lepiej sie to robi i nie bedziesz bała sie ze cos zrobisz malemu:-) ;-)
no taki mialam zamiar ale ciezko mi w kapieli, wole wlasnie tak jak umi -po olek lezy spokojnie i da sobie tam "grzebac" a w kapieli to mnie odpycha:p

Elizka ja sciagam po kapieli w trakcie nie umiem:-p no ślizga mi sie za bardzo:-p poza tym Kacpra T. kąpie a on sie boi:-p
hehe no zartujesz to facet powinien wiedziec jak to robic:p

Hej... ale tu jakos pustawo dziś... długi weekend sie przedłużył???
Kasiuch no to masz troche latania... współczuje...

daff jak tam u Was??

A mnie dziś jakos głowa boli nic sie nie chce. :///
ani weny do pisania nie mam... wrrrrr ://://://
no dodac jeszcze do tego ostatnie wizyty po znajmych niektorych i rodzince:/

a mi sie sprzedal w komisie wozek tako jumper:) i dzis kupilm spaceroke na zime:D za 390 zl:) ma duze pomowana,pojedyncze kola wiec jestem zadowolona. Zaluje ze na samym poczatku takiego nie kupilam.
no to super ze sprzedalas, a to sie nazywa MADRY POLAK PO SZKODZIE:p

tak wyglada nasz obiektyw:p
moge sie pochwalic dzielem julki

wybaczcie nie nadrabiam.

gratulacje.

a nam tato dal pieniazki na nowa spacerowke i dzis zakupilam dla julki. polowe z tego tylko oddac mam czyli akurat jak mi sie moze uda sprzedac ta co mam byloby super a druga polowa to prezent.
no rzeczywiscie zdolna masz corke:p
co tam wogole u Was? nie bylo Cie ostatnio

hehe jak co roku o tej porze zapraszam na troche wariacji:)
wystepuja tutaj:
* Julka
* Kacperek
* Moj 21 letni brat
* Moj 16 letni brat
* i JA :D

Miłego oglądania :D:D:D:D
]
skad tys to kobieto wytrzasnela! hehe niezle:p

witam sie zmeczona amam jescze kilka rzeczy do zrobienia...:/

odkrylam cos.. Olek lubi jak sie go drapie po plecach a jak przestaje to sie do mnie tuli i jeczy, albo daje buziaka, albo jedno i drugie...cwaniak maly... ale jaki slodki

reklama
Do góry