reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

bo zapewne nie masz wtyczki adobe flash palyer co?
a takie smiechowe tanczace elfiki z naszymi glowami:)

dziewczyny ale sie ciesze. najprawdopodobniej sprzedalam swoj wozek gleboki po julce. jest on 4 letni ale w stanie jak nowy. za symboliczna cene bo za 100zl ale mi te 100zl zycie ratuje a osoba kupujaca bedzie zadowolona z wozka na pewno:)
swietnie, ze sie udalo sprzedac :tak:
Mi sie tez filmiki nie otwieraja, wiesza sie cos, a ja nie mam cierpliwosci, zeby czekac, bo mnie glowa boli od kilku godzin :wściekła/y:
A Julcia chyba nie lubila tego obiektywu, ze sie tak z nim okrutnie obeszla ;-)
Kasiuch moim dwaj panowie i mały i duży mają to samo tylko ich można drapać aż nie padnę:-p
Moj P. tez uwielbia drapanie po pleckach, ale ma pecha, bo ja nie lubie drapac, a na kota w domu sie nie zgadza ;-):-D
hej Laski a my się chwalimy, że już się połowa nowego ząbka Martynki przebiło - górna lewa dwójka=)
Gratulacje, u nas na razie buzia pusta

Glowa mi peka, mam nadzieje, ze przejdzie mi to do jutra, bo zapowiada sie ciezki i zapracowany dzien:wściekła/y: Sprzatanie, prasowanie, zakupy, zajecia na uczelni... P. wieczorem goscia przywiezie (kuzynke) na kilka dni, a w domu straszny balagan przez remont na klatce:wściekła/y: Niby drzwi okleili, ale i tak w mieszkaniu jest bialo na podlogach, od butow i od wozka, ktorego nie moge na klatce zostawic i wciagam na pierwsze pietro:wściekła/y:

reklama
koniczynka hehe biedny P by się załamał. My jeszcze razem nie mieszkamy ale wie, że ja muszę mieć kotka i już bo on to tak średnio na koty wybrałam na już rasę :-p

Witam się! wstałam ubrałam się i czekam aż mały wstanie no i standardowo myślę co na śniadanie jak ja tego nie lubię :dry:

Kasiuch mam malo czasu ostatnipo... brak kasy wiec wystawiam tylko co moge na allegri i licze ze sie sprzeda bo nie mamy za co zyc praktycznie. dodatkwoo pilnuje kacpra i ostatnio nie mam czasu. wyjatkowo opieki wymaga bo inaczej lobuzuje i pokazuje humory. tylko wpadam i znikam!
w domu balagan przyszla mama to mi przypilnowala brzdcow posprzatalam sobie i teraz weszlam zajrzec do was i na allegro.
ale ogolnie to ok. julka zdrowa jak nalezy (odpukac) i my tez:)

Umi Miki ostatnio twierdzi, że ma 3 lata więc pewnie Kacperkowi to wybieganie w przyszłość nie robi:-)
Daff świetny filmik:-) A Julka ma zdolności jeśli chodzi o rozbrajanie obiektywów:-)

Ja ostatnio rzadko się odzywam ale czasu mi brakuje weekend cały na uczelni w niedziele myślałam, że już nie wyrobie a tydzień nie zapowiada się lepiej muszę posprzątać cały dom porządnie bo w sobotę robimy urodziny Mikiemu no i muszę się sporo przykuć bo w niedziele mam egzamin no i oczywiście zostaję jeszcze przy tym wszystkim opieka nad małym:sorry2: A i Miki dostał dzisiaj sanki i teraz czekamy tylko na śnieg :-)

sto lat sto lat niech żyje zdrowo Mikuś nam=) wiele wiele radości i zdróweczka dla Mikusia=) Całuski od Martynki=*

a moja koleżanka dzisiaj córeczkę urodziła=) miała niespodziankę bo nie chciała znac płci wcześniej=)

urodziny ma także mój wujek, więc się tam popołudniu z mamą i Martynką wybieramy. Nie chce mi się, ale Martynka poszaleje bo będzie tam 1.5 roczny Kuba.

Hej
No my dziś po szczepieniu Maly troszke płakał ale i tak był dzielny. Wazy juz 8450 i ma 73cm. Takze na samym cycu a klocek ze hoho
Pani pediatra powiedziala ze tarte jabłuszko moge powoli juz podawac no i jak malo pokarmu mam to zupki, ale ja na braki pokarmu nie narzekam wiec jeszcze z tydzien-dwa i moze wprowadzimy zupki... a jabłuszko to moze dzis dam mu...

Daff a jak okres?
Kolia wszystkiego naj dla Mikusia :-D

Kolia wszystkiego najlepszego dla Małego :-) Udanej imprezki ;-)

Dziś znowu utknęłyśmy w domu, bo pogoda do d...

Czy któraś z was ma kontakt z Ixi?? Co u niej? Ułożyło się?? Nie chcę jej bombardować smsami...

Hej
No my dziś po szczepieniu Maly troszke płakał ale i tak był dzielny. Wazy juz 8450 i ma 73cm. Takze na samym cycu a klocek ze hoho

Moja też tłusta i nie wierzą mi, że tylko na cycu ;-) No przepraszam, raz zjadła MM ;-)

Ostatnia edycja:
Patrycja dzięki ;-)
Vegas dziękujemy a całus od Martynki na pewno się Mikiemu spodoba :-)
Eliza dzięki;-) No faktycznie kawał chłopa masz w domu:-)
lolkakdzięki;-) u nas też pogoda do kitu:dry:

położyłam Mikiego i nawet się nie bulwersował pewnie tak pogoda na niego działa bo ja też cały dzień śpiąca chodzę

reklama
Do góry