konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
swietnie, ze sie udalo sprzedacbo zapewne nie masz wtyczki adobe flash palyer co?
a takie smiechowe tanczace elfiki z naszymi glowami
dziewczyny ale sie ciesze. najprawdopodobniej sprzedalam swoj wozek gleboki po julce. jest on 4 letni ale w stanie jak nowy. za symboliczna cene bo za 100zl ale mi te 100zl zycie ratuje a osoba kupujaca bedzie zadowolona z wozka na pewno![]()

Mi sie tez filmiki nie otwieraja, wiesza sie cos, a ja nie mam cierpliwosci, zeby czekac, bo mnie glowa boli od kilku godzin

A Julcia chyba nie lubila tego obiektywu, ze sie tak z nim okrutnie obeszla ;-)
Moj P. tez uwielbia drapanie po pleckach, ale ma pecha, bo ja nie lubie drapac, a na kota w domu sie nie zgadza ;-)Kasiuch moim dwaj panowie i mały i duży mają to samo tylko ich można drapać aż nie padnę![]()

Gratulacje, u nas na razie buzia pustahej Laski a my się chwalimy, że już się połowa nowego ząbka Martynki przebiło - górna lewa dwójka=)
Glowa mi peka, mam nadzieje, ze przejdzie mi to do jutra, bo zapowiada sie ciezki i zapracowany dzien
Sprzatanie, prasowanie, zakupy, zajecia na uczelni... P. wieczorem goscia przywiezie (kuzynke) na kilka dni, a w domu straszny balagan przez remont na klatce
Niby drzwi okleili, ale i tak w mieszkaniu jest bialo na podlogach, od butow i od wozka, ktorego nie moge na klatce zostawic i wciagam na pierwsze pietro

A i Miki dostał dzisiaj sanki i teraz czekamy tylko na śnieg :-)