reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej
No my dziś po szczepieniu Maly troszke płakał ale i tak był dzielny. Wazy juz 8450 i ma 73cm. Takze na samym cycu a klocek ze hoho
Pani pediatra powiedziala ze tarte jabłuszko moge powoli juz podawac no i jak malo pokarmu mam to zupki, ale ja na braki pokarmu nie narzekam wiec jeszcze z tydzien-dwa i moze wprowadzimy zupki... a jabłuszko to moze dzis dam mu...

Daff a jak okres?
Kolia wszystkiego naj dla Mikusia :-D
moja Perła też ma 73cm, ale waży mniej bo 8400g=P Podobnie idą nasze dzieci a jaka różnica wieku=D Ale Twój się urodził gigancik ciężki a moja lekka jak piórko=)

My miałyśmy fatalną noc bo Mała wyła do księżyca - czopek dostała paracetamol to ulżyło, ale to dostała dopiero nad ranem bo nad ranem było mega fatalnie, w nocy szło życ choc nie spac. Ah ten nowy ząbek=P

reklama
Vegas to malutka rzeczywiście jest... Mój Kuba ma ok 11 kg i 82 cm... ale on po tatusiu taki wielki jest.... choć Seba nie był taki duży jak on...
Ja nie mam kontaktu z IXI... ciekawe co u niej i u Misi... Mam nadzieje że wszystko dobrze...

Ostatnio nie moge nic spokojnie zjeść.... Kuba jak tylko widzi że cos jem to tak piszczy wyje i przychodzi do mnie ( czołgając sie) i stęka no i musze mu dac heheh..... ja niewiem gdzie on to wszystko mieści.... dziś na śniadanie zjadł danonka mega i ok 10 biszkoptów.. popił cała butla herbatki i po godzine juz chciał jeść.... Głodomorek.....

a z pogoda u nas nie najgorzej.... nie wieje mocno... słonko sie czasem pokaże... no i 11 stopni... jak na ten miesiąc to jest super.. nie ma na co narzekać... pod koniec miesiaca ma ponoc spaśc juz śnieg także cieszmy sie tym co mamy

Ostatnia edycja:
Kasiuch mam malo czasu ostatnipo... brak kasy wiec wystawiam tylko co moge na allegri i licze ze sie sprzeda bo nie mamy za co zyc praktycznie. dodatkwoo pilnuje kacpra i ostatnio nie mam czasu. wyjatkowo opieki wymaga bo inaczej lobuzuje i pokazuje humory. tylko wpadam i znikam!
w domu balagan przyszla mama to mi przypilnowala brzdcow posprzatalam sobie i teraz weszlam zajrzec do was i na allegro.
ale ogolnie to ok. julka zdrowa jak nalezy (odpukac) i my tez:)
aha to dobtrze bo juz myslalac ze sie cos dzioeje(tfu tfu!)

Hej
No my dziś po szczepieniu Maly troszke płakał ale i tak był dzielny. Wazy juz 8450 i ma 73cm. Takze na samym cycu a klocek ze hoho
Pani pediatra powiedziala ze tarte jabłuszko moge powoli juz podawac no i jak malo pokarmu mam to zupki, ale ja na braki pokarmu nie narzekam wiec jeszcze z tydzien-dwa i moze wprowadzimy zupki... a jabłuszko to moze dzis dam mu...

Daff a jak okres?
Kolia wszystkiego naj dla Mikusia :-D
super dzielny chlopak i duzy!:)

LOLKAK- kupilam dzis 1 op. aseqrelli, ale powiem ci ze to jest bez sensu bo nie dosc ze kupujesz tabsy to jeszcze do tego aseqrelle ona kosztuje 15 zl i jest w 1 op. 20 tabl. wiec co miesiac trzeba ja kupowac, a to kupa kasy jest:/

a no i juz dzis wiekszosc spraw urzedowych mam z glowy.jutro z olkiem do fryzjera.dobra laseczki odezwe sie pozniej

KOLIA_ WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA MIKUSIAAAAAA!!!!!!!

Vegas danonki są od 3 lat z tym, że jak je już wszytko dziecko to i danonki nie zaszkodzą ale w paru krajach zdażyło się, że serie wycofywali i ja im nie ufam i raczej wolę wybierać polskie marki.
Daff dzięki;-)
Kasiucha dzieki, też kupiłam aseqrelle u mnie kosztuje 12,40.

Patrycja całkowicie nie wycofali ale trafiały się serie których było coś szkodliwego w Węgrach i wycofywano właśnie danonki a w UK actimel a to jest wkońcu ten sam producent więc poprostu im nie ufam bo nie wiadomo kiedy i gdzie zdarzy im się to znowu.

reklama
No to mnie przestraszyłas teraz..... ale jak pytałam lekarki to mówiła że jak mu nic o tym nie bedzie to można raz na jakiś czas dawać..... chyba jednak z nich zrezygnuje ://://

Do góry