reklama
C
clio87
Gość
hej mamusie
stediril 30 to stary typ tabletek antykoncepcyjnych z dużą dawką hormonalną te nowe są inne
stad róznica w cenie lekarka wytłumaczyła mi to tak maluch i mercedes
też je brałam i nie dość że miałam okres15dni ;/ to jeszcze takie migreny że szok ...
chwalłam sobie cilest (biust mi urusł
) i Evre 
stediril 30 to stary typ tabletek antykoncepcyjnych z dużą dawką hormonalną te nowe są inne
też je brałam i nie dość że miałam okres15dni ;/ to jeszcze takie migreny że szok ...
chwalłam sobie cilest (biust mi urusł
buuuuu duzo zdrowka!Patrycja ja Ci polecam serki homogenizowane jakichś lokalnych mleczarnimy u siebie mamy Rolmlecz i wszystko od nich kupuje, mleko, sery, i serki homogenizowane
ja kupuje swojemu i według mnie są dużo lepsze niż danonki
a i cena jest niższa ;-)
sto lat dla Mikusia!
a mój Skarbek się rozchorowałi dostał antybiotyk
![]()
ooo dobrze ze danonkow Olkowi nie daje!wogole moim zdaniem danone jest strasznie slodki:/Patrycja całkowicie nie wycofali ale trafiały się serie których było coś szkodliwego w Węgrach i wycofywano właśnie danonki a w UK actimel a to jest wkońcu ten sam producent więc poprostu im nie ufam bo nie wiadomo kiedy i gdzie zdarzy im się to znowu.
no to dobrze ze jestes w trakcie @Kolia Wszystkiego naj dla Mikusia.
Vegas Danonki są tak naprawdę od trzeciego roku życia, ale ja swoim dawałam już przed roczkiem. Teraz to normalnie Danio im daję. Albo serek Pyszny.
Mi jakoś niedobrze jest. Tknęłam trochę spaghetti i zaraz mnie zemdliło. Gdyby nie @ pomyślałabym ze w ciąży jestem, bo ostatnio po zetknięciu z podobnymi potrawami robi mi się niedobrze.
zapytaj sie w swojej przychodni o nebulizator, bardzo pomaga przy zapaleniach oskrzeli i pluc. i do tego tanie leki sa na inhalacje.zaczęło się od kataru w dziś w nocy doszła temp. i kaszel, no to poszliśmy do lekarza, zbadał go i stwierdził, że poszło mu na oskrzela :-( mam go oklepywać i odciągać katar i dawać antybiotyk :-( tylko jak widzi Fride to jeden wielki ryk :-(
GRATKI DLA MIKIEGO!EWI hehe a moze to ciaza?okres przeciez tez moze byc
patrycja drówka dla małego
Daff kurcze przejechalabys sie do gina.... ja bym zwariowala na twoim miejscu....
Co do danonkow to ja dawalam jak dzieciaki mialy kolo roku. alo wlasnie inne serki jak "serduszko" czy cus innego:-)
Aaaaa i nie pochwaliłam sie, Miki wczoraj pierwszy raz sie przekrecil z plecków na brzuszek![]()
noooo ma sie czym chwalic!Fikusek mnie ostatnio nie bolała w ogóle.. ale wczoraj to myślałam że odlece..... Stać na nogach nie umiałam ... masakra jakaś...
Na poprawe nastroju wklejam zdjęcie Kubusia zrobione przed chwilką... tak pokazuje swoje ząbkiZobacz załącznik 300908
hehe, ja tez bym chciala jakas wkladke albo spirale, ale tez nie moge bo to tez wydziela hormony a ja musze kontrolowac cholester. a jak sie podniesie to odstawiam rtabsy... yh.... bez sensu:/Kurczę to chyba jednak wkładka to najtańsze rozwiązanieTylko znając życie, będę mieć jakieś przeciwwskazania.
witam w klubie tez bralam microgynon i tez bym polecila bo nie czulam sie po nim zle ani nic...ja mialam przepisane za 6 zlmicrogynon
![]()
ooooo ja chce te tabletki!hej mamusie
stediril 30 to stary typ tabletek antykoncepcyjnych z dużą dawką hormonalną te nowe są innestad róznica w cenie lekarka wytłumaczyła mi to tak maluch i mercedes
też je brałam i nie dość że miałam okres15dni ;/ to jeszcze takie migreny że szok ...![]()
chwalłam sobie cilest (biust mi urusł) i Evre
![]()
witam sie widze ze sie w koncu rozkrecilyscie z pisaniem.
Olek juz spi! dzis wyjatkowo wczesnie , ale nie narzekam
co do mleka my dalej jedziemy na bebilobnie pepti.. w uk jak nam sie skoczy to zmienie na aptamil czy cos tam innego.
co do tabletek ja po ciazy biore Syndi 35 dostalam je ze wzgledu na cere bo sypie mnie na ryjku ostatnio:/no ale mam po nich jakies dziwne humory, to kazala mi kupic wlasnie aseqrelle zobacze jak bedzie dobrze dzialac to mama bedzie musiala mi je wysylac z pl:/
co do jogurtow- to ja sprawdzam zawsze sklad, im mniej tym lepiej, i nie bierzcie takich w ktorych jest KOSZENILA- to jest zmielony robak z amer. polud.
i nie pamietam juz co chcialam jeszcze napisc...
fikusek1988
Mama Alanka:)
dobrze kasia pisze o tym rokaku zmielonych w jogurtach
zastepuja jakis barwnik boadjrze
siostra to na studiach miala,tzn wpomniane o tym
ja mycrogynon nie moge polecic bo ja ogolnie bralam kilka rodzai i po wszytkich umieralam:/
ja mycrogynon nie moge polecic bo ja ogolnie bralam kilka rodzai i po wszytkich umieralam:/
no z tego co czytam na etykietach to wjogurtach dla dzieci go nie ma , kosznila daje czerwona barwe wiec jest w jogurtach truskawkowych, malinowych... koszenila zastepuje barwnik soku z burakow ktory tez daje czerwona barwe.
no widzisz, ja bralam kilka rodzajow tabsow ale po zadnym sie jakos strasznie nie czulam
no widzisz, ja bralam kilka rodzajow tabsow ale po zadnym sie jakos strasznie nie czulam
misia92
mamusia Michasia
hej kochane my żyjemy u nas wszystko dobrze. od jutra wracam normalnie do szkoły i nie wiem ja to bedzie mam nadzieje ze dam rade. z Maleńkim zostanie na razie moja mama bo ma ten i przyszły tydzień chorobowego. nie wiem jak wytrzymam tyle godzin bez Misia...
postaram sie was nadrobić jak tylko znajde chwilke. buziaki :*:*:*
mamusiamikusia
Mamusia Mikołajka i Anusi
Hej
kolia wszystkiego najlepszego dla Mikusia
Co do tabletek to po porodzie brałam Azalie czy jakoś tak. Potem mialam Novynette ale źle się po nich czułam. No i ostatnie to miałam Rigevidon, który mi odpowiadał pod każdym względem. Był tani (ok 5zl) i żadnych skutków ubocznych. Ale... po kilku miesiącach regularnego stosowania okazało się, że jestem w ciąży...
Ehh idę spać. Matka najeżdża na mnie od samego rana. Mam dość dzisiejszego dnia. Dobranoc...
kolia wszystkiego najlepszego dla Mikusia
Co do tabletek to po porodzie brałam Azalie czy jakoś tak. Potem mialam Novynette ale źle się po nich czułam. No i ostatnie to miałam Rigevidon, który mi odpowiadał pod każdym względem. Był tani (ok 5zl) i żadnych skutków ubocznych. Ale... po kilku miesiącach regularnego stosowania okazało się, że jestem w ciąży...
Ehh idę spać. Matka najeżdża na mnie od samego rana. Mam dość dzisiejszego dnia. Dobranoc...
Liza
Fanka BB :)
Dzięki:-) a kiedy bedzie spał w swoim łóżeczku....? hmmmm niewiem....Eliza fajne masz te nowe slajdy=) a Mikuś kiedy będzie spał w swoim łóżeczku?
wiem ze to odemnie zalezy ale narazie spię z nim. jak sie zaprę to bedzie spal w swoim łóżeczku;] to samo mialam ze starszymi juz dzieciakami;] hehe no juz chyba blizej niz dalej do tego...
fajnie ze sie odezwałas... a to nie bedziesz miec indywidualnych? ja nie chcialam po porodzie chodzic do zwykłej szkoly, wolałam sie przeniesc na te dwa lata do zaocznej i nie załuje wcale:-) no ale wiadomo to kosztuje... ;]hej kochane my żyjemy u nas wszystko dobrze. od jutra wracam normalnie do szkoły i nie wiem ja to bedzie mam nadzieje ze dam rade. z Maleńkim zostanie na razie moja mama bo ma ten i przyszły tydzień chorobowego. nie wiem jak wytrzymam tyle godzin bez Misia...
Witam sie z rana
u nas mgliście
Dzieci sie biją... krzyczą na siebie, bija o zabawki...;]
normalnie malina.....
zaraz zwatpie, dzis nie bedzie dobry dzien.....
ide zrobic im sniadanie i sobie..... ehhhhhhhhhhh
reklama
Misia przeżyjesz na początku są wyrzuty sumienia ale raczej kobieta która wraca do pracy nie ma inaczej taki nasz los
Ty jesteś w maturalnej klasie? Jeśli tak to szybo przeleci i będziesz miała czas dla maluszka:-)
Elizka a nie macie darmowych w Bydgoszczy jest w mnóstwo tych liceów zaocznych.
Miki w łóżeczku bajki ogląda aż dziwne:-) ale pogoda mnie przeraża a muszę iść dzisiaj do sklepu
Ty jesteś w maturalnej klasie? Jeśli tak to szybo przeleci i będziesz miała czas dla maluszka:-)Elizka a nie macie darmowych w Bydgoszczy jest w mnóstwo tych liceów zaocznych.
Miki w łóżeczku bajki ogląda aż dziwne:-) ale pogoda mnie przeraża a muszę iść dzisiaj do sklepu