reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ale wiesz jak to wyglada.... Seba jak sie rozbiera to wszytskie żerba mu widać.... :/:/ a je za 5
u Kuby nie ma jeszcze tak źle bo on jeszcze ma i fałdki i troche brzuszka...ale Seba strasznie wygląda :///

pati zrób mu badania na tarczyce choć wątpie zeby to było to po prostu taki jego urok, dla mnie to niedoścignione marzenia sama bym tak chciała jak ma Seba

PATRYCJA - ja też byłam straszny chudzielec za dziecka same kości ;-) jak piszę UMI lepiej za chudy niż za gruby hehe :-p ważne że je :-)

UMI - hehe no kurde dziewczyno ja 55-56kg ważę ! :-D w końcu się udało i przytyłam już nie jestem chudzielec tylko fajna laska :-p:-D tylko brzucha muszę się pozbyć :dry: ale od dzisiaj ćwiczę i ograniczam słodycze :-p

Umi u niego to raczej taka natura... wage ma dobrą choc ostatnio lekarka mówiła że mogłaby być nieco wieksza... ale pracujemy nad tym :)

famme nie dołuj mnie kobieto!!!!!!!!!!
Ja waże ok 70 kg......

reklama
Do góry