reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ale narobiłyście mi ochoty na obiadek :dry: masakra a ja w tej pracy do 17 później do dentysty i pewnie po dentyście też nie będę mogła jeść jakiś czas -_- :sorry:

moja córa też tak 5 miesięcy miała jak zaczynała siedzieć i tak jak SOSO 10 miesięcy skończyła i zaczęła chodzić :-)

VEGAS - dziękuje :-) żebyś widziała jakie ona cudne oczka miała :-) teraz ma zeza niestety :-( a w marcu dopiero wizyta u specjalisty na pewno okulary będzie musiała nosić :dry: cholerne geny K ... :-p

Ale narobiłyście mi ochoty na obiadek :dry: masakra a ja w tej pracy do 17 później do dentysty i pewnie po dentyście też nie będę mogła jeść jakiś czas -_- :sorry:

moja córa też tak 5 miesięcy miała jak zaczynała siedzieć i tak jak SOSO 10 miesięcy skończyła i zaczęła chodzić :-)

VEGAS - dziękuje :-) żebyś widziała jakie ona cudne oczka miała :-) teraz ma zeza niestety :-( a w marcu dopiero wizyta u specjalisty na pewno okulary będzie musiała nosić :dry: cholerne geny K ... :-p
hmm, ale pewnie jest szansa, że się jej to skoryguje i będzie cacy=)

Moj tez sie chwial tydzien temu a teraz juz ładnie siedzi:-D
kurde tak własnie mysllam ze teraz chwila moment i bedzie pierwszy zabek, rczkowanie a potem chwilka i chodzenie:-) Ja Mikusia tak uwielbiam ze jest moim oczkiem w glowie:-) niewiem czemu tak mam:-)

Co do obiadu to ja wlasnie id e ziemniaczki wlaczyc, do tego sosik mam i surówke z pekinki:-) mniam, a jestem glodna jak wilk:-) bo przed dentysta nie jadlam a po dentyscie z godzine nie mozna jesc...:dry:

VEGAS, PATRYCJA - okulary spoko ale zez nie ciekawie :sorry: Kubie się poprawiło ale teraz od 4 lat jak okularów nie nosi to znowu mu się zez pokazał ...więc ona też tak pewnie będzie miała w sumie ważne żeby okulary sprawiły że nie będzie tego zeza bo ogóle uważam że laska w okularach fajnie fygląda tak seksi :-D :-p

Laski ja tez chce obiad podzieli sie któraś z potrzebującym?

femme Kacper też ma lekkiego zeza jak patrzy na przedmioty które są w bliskiej odległosci, ma to po T. oczywiscie ale T. mimo to ma wzrok lepszy niz ja... ja to powinnam w okularach chodzić, a po zmroku nie powinnam wcale jeździc bo nie widze drogi:-p

Eliza tak się zastanawiałam właśnie czy mając kilkoro dzieci jakieś może byc tym oczkiem w głowie.

Moja Myszka zaczęła raczkowac jak miała 10 miesięcy a teraz zasuwa jak torpeda, tempo express, że hoho. A myślałam, że będzie dzieckiem nieraczkującym bo wolała zawsze chodzic trzymając się czegos /meble, dłonie moje czy męza/

UMI - hehe Nina ma mocnego zeza u mnie się z niej śmieją że patrzy sobie w oczy :sorry: :-p ...a widzę masz tak jak ja :laugh2: ja jak wyjeżdżam w nocy na miasto to wszyscy się chowają :-D:-p ale wypadku jeszcze nigdy nie miałam jakimś cudem a jeżdżę sporo :-)

reklama
ja Wam powiem, że moje okularki w szufladzie się kiszą=P nienawidzę siebie w okularach choc ludzie mówią, że jak Pani Psorka wyglądam i że tak fajnie dojrzale i kobieco. Ja siebie nie znoszę w brylkach i już. Za to chodziłam długo w soczewkach, bardzo sobie je chwaliłam. Teraz bez=P Jestem krótkowidzem.

Do góry