reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Zobacz załącznik 303259

to moja mala 5 miesiecy

Zobacz załącznik 303260to tez 5 mieisecy

Zobacz załącznik 303261to ja 2 miesiace po porodze byla szczuplejszan iz teraz

Zobacz załącznik 303258to ja z moim

Zobacz załącznik 303263to moj uwirzycie ze ma 27 lat?

te pierwsze zdjecie na starymc mieszaniu z moim ex a te gdzie ma moj zdjecie to pol roku na innym mioeskzaniu brrr pamietam ten pokoj masakra :

swietne zdjecia:)
a twoj bardzo mlodo wyglada.. jej moj ma 26 lat ale przy twoim wyglada jak dziadek....

famme sliczna jestes.

irokezik.jpgzlotko.jpgpo pordzie dla smiechu fottka i malej 2 miesiace wystarczy?:)

no kochana masz figurke nie ma co :)

ja tlusciuch teraz jestem ale jakos z tym zyjee heheheheh moja maa zawsze mowila ze u mnhie dobrze ze oczami nadrabiam chociaz tyle

ANETKA, UMI - Nie przesadzaj :* :-)

SOSO - ile ty masz lat ? :-) fajnie Ci w tych długich włoskach było :-) a że Twój ma 27 lat w życiu bym nie powiedziała :no: ale przystojniak z niego ;-) ale chudzielec :-p

PATRYCJA - dzięki ;-) :-p a ty jeszcze mówisz że teraz chudsza jesteś i chcesz jeszcze chudnąć ? z buzi na szczuplutką wyglądasz :yes:

DAFFI - dzięki :-) ty też laska jesteś z tego co widzę po zdjęciu ze ślubu ;-)

Ostatnia edycja:
Famme bo z buzi zawsze chuda byłam hehe.... gorzej z boczkami :) i brzuchem ::)

No soso mi tez sie podobasz w tej dłuższej fryzurce :)
a Twój rzeczywiście młodo wyglada mój ma 25 ale wygląda na swoje lata

ANETKA - Nie przesadzaj :* :-)

SOSO - ile ty masz lat ? :-) fajnie Ci w tych długich włoskach było :-) a że Twój ma 27 lat w życiu bym nie powiedziała :no: ale przystojniak z niego ;-) ale chudzielec :-p

PATRYCJA - dzięki ;-) :-p a ty jeszcze mówisz że teraz chudsza jesteś i chcesz jeszcze chudnąć ? z buzi na szczuplutką wyglądasz :yes:

chudzielec na maksa ae kochany wiecie te wlosy co mialam na pierwszym to przedluzane mialam wogule bylam masakrycznie przeczulona na punkcie mojgo wygladu potrafilam w siebie ladowac jak glupia :p KOMPLEKSY mialam po porodzi dlatego amoj chudzielec ALE jak sie ubierze to masakra kocham go w tych ciuszkasz :p:p:p:p dzinsy trampkiii bluza i rozowa bluza on jest ciemny to pieknie :p

na dole masz te slajdy to sa aktualne zdjecia mojej coreczki

Ostatnia edycja:
reklama
SOSO - jak ty w ogóle tego swojego poznałaś ? on gada coś po Polsku ? :-p

PATRYCJA - hehe ten głupi brzuch też mam problemy z nim tamto zdjęcie jest zanim przytyłam teraz mi wszystko w brzuch poszło ale zaczęłam ćwiczyć :-p

Do góry