reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wiadomo, że nie można jej zbyt często używać, bo też może podrażnić i wysuszyć śluzówkę nosa. Ja w czasie kataru starałam się jej nie używać częściej niż 2 razy dziennie. A przed użyciem zakraplałam nosek solą fizjologiczną lub morską, żeby wydzielina łatwiej spływała.

reklama
Wiadomo, że nie można jej zbyt często używać, bo też może podrażnić i wysuszyć śluzówkę nosa. Ja w czasie kataru starałam się jej nie używać częściej niż 2 razy dziennie. A przed użyciem zakraplałam nosek solą fizjologiczną lub morską, żeby wydzielina łatwiej spływała.
ano, ja również psikałam Małej do noska krople homeopatyczne, które ja sama stosowałam w ciąży, wg mnie najlepsze są=P to jedyne krople, które w ciąży mi pomogły.

Karolina aż nie wiem co napisac bo tak ni z gruszki ni z pietruszki nam tu wbiłaś w tematy błahe tak spory problem.. przykro mi=* trzymaj się dzielnie=* ja to bym w ogóle głowy nie miała na neta.......

Vegas zdjecia cudowne! :-D

Witam wybaczcie że nie pisałam ale 23 listopada zginął mój mąż i wszystkie sprawy mnie przytłoczyły mam mnustwo spraw do załatwienia ale przychodzi wieczór i jestem sama z córką i z nudów będę pisać może nadrobiw wszystko ale nic nie obiecuje
???????????? co się stało??????? współczuje Ci przeogromnie [*]

Koniczynka mi osobiście tez się nie podobają te rozmowy .. Ale są ludzie i ludzie niestety są tacy świadkowie którzy swym zachowaniem nachalnym czasem robią nam zła renomę :( No ale cóż każda wiara ma + i - :))

Karolina bg strasznie ale to strasznie mi przykro ;( cieżko ci napewno a dopiero zacznie być ... Strata kogos bliskiego bolii do końca życia ;( ta pustka czasem rujnuje człowieka ;( kochana trzymaj się wierze w ciebie ze dasz radę stanąć przed tym ciężarem Pamiętaj ze masz dla kogo żyć i ta istotka potrzebuje cię :**** jeszcze raz przykro mi ;((((

hej ja tak jak nocny marek wpadam jak nikogo juz nie ma hehe ale dzis mialam wspanialy dzien wiki zaczela sie smiac w glos normalnie rechotala nam tak sie smielismy ,ze lzy nam same lecialy ;D
karolina bg bardzo wspolczuje moje kondolencje trzymaj sie cieplutko wierze w to ,ze postawisz czola wszystkim sprawa ;*

hej ja tak jak nocny marek wpadam jak nikogo juz nie ma hehe ale dzis mialam wspanialy dzien wiki zaczela sie smiac w glos normalnie rechotala nam tak sie smielismy ,ze lzy nam same lecialy ;D
karolina bg bardzo wspolczuje moje kondolencje trzymaj sie cieplutko wierze w to ,ze postawisz czola wszystkim sprawa ;*

Takie pierwsze chwile pamięta się doskonale i na zawsze :)) pamiętam jak nadinka pierwszy raz śpiewała gruchala śmiała się sama ... Mozna by wyliczać ... Cenne chwile :*****

sylcia a Nadina kiedy zaczela gaworzyc bo to moje urwisiatko juz cos duka sobie pod nosem czasem jak ja zostawiam i ide do kuchni to krzyczy jak szalona ,,eeee,, doslownie wydaje mi sie ,ze zacznie wczesnie mi mowic wogole bardzo szybko sie rozwija i wloski ku mojemu zdziwieniu jej sie nie scieraja ;D ma ich coraz wiecej coraz grubsze i dluzsze nadal czarne ale jedno pasemko blond hehe

heheh nie no nie przesadzajmyyy ale dziekuje nie nakrecam sieeee bo nie ma po coooooo jak sie nie uda jade do polski i mam okazje zajrzec w siebie a raczej ginek zajrzy hehe i spra2wdzic co jest przyczyna braku dzidzi bo to juz dlugo twaaa jakis rok niedlugo bedzieee wieccccc trzeba sie sprawdziccc ale naprawde dziekuje ci kochanaaaa:)

no czasem tu ciezko cos znalesc ja sie rozpiszemy a ja sie pytac ciebie cos chcialam czy ty farbnelas wloski???
Nieee nie farbowałam, a czemu tak stwierdziłas:-) juz rok czasu jestem bez farby wiec to mój natouarlny kolorek wychodzi:-p

dla mnie gruszka też porażka, Frida brutalna ale pewniak ale z tych 'fridowatych' polecam przyrząd o nazwie Katarek, podpina się go do odlurzacza:) wbrew myślom że nie wiadomo jak ciągnie, ściąga katarek delikatnie i wszystko:) dla mnie rewelacja :tak:
Ja nie lubie fridym gruszki tez nie... :dry: ale mam jedno i drugie:-p

Witam wybaczcie że nie pisałam ale 23 listopada zginął mój mąż i wszystkie sprawy mnie przytłoczyły mam mnustwo spraw do załatwienia ale przychodzi wieczór i jestem sama z córką i z nudów będę pisać może nadrobiw wszystko ale nic nie obiecuje
O kurcze.... Kochana współczuje.... tzymaj sie dzielnie! jestesmy z toba:-( :(((((((((((((((((( ehhhh [*]

Takie pierwsze chwile pamięta się doskonale i na zawsze :)) pamiętam jak nadinka pierwszy raz śpiewała gruchala śmiała się sama ... Mozna by wyliczać ... Cenne chwile :*****
Oj tak niezapomniane chwile:-) Moj teraz to jest taki ciekawy swiata ze gdyby mógł to by wstał i se poszedł :-D hehe no ake jeszcze troszke musi oczekac do tego...

A ja byłam przy piecu teraz i wpadłam podczytac co nadrukowałyście wieczorkiem:-p Ale u mnie dosypało...:szok: normalnie dobrze ze przesało tak, sypac i leci drobniutki sniezek. i powiem wam miało byc -10 u nas dzis a u mnie na pietrze teraz jest -11 wiec nizej jest z -15 :dry: strach sie bac jutrzejszej nocy i tez z środy na czwartek...:/// ide do klopa i spac dalej:-p

reklama
Do góry