Liza
Fanka BB :)
ten kanalowo leczony? ja tez jak mialam kanalowke to na 5 wiycie skonczyla mi zeba leczyc w koncu![]()
Ta ten sam;] kurcze brak słów...
Dziewczyny głosujcie na moje dzieciaki :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ten kanalowo leczony? ja tez jak mialam kanalowke to na 5 wiycie skonczyla mi zeba leczyc w koncu![]()

Hehe, to się namęczyłaś. Może mały kawę ci podpił wczoraj z kubka?;-)U mnie noc...jednym słowem katastrofa heh...
Pojechaliśmy wczoraj na te zakupy.... dzieci zawiozłam do taty ... koło 20 wracaliśmy do domu.. Kuba juz oczywiście w aucie odpadł...No to ja go od razu do łózeczka pewna że bedzie już to spanie na noc... Zjadł mleko i śpi.... 21..22...23.. butla....24...1... oo coś sie dzieje. Ide do niego a on siedzi i bawi sie to go kłade smoka w dziub i wychodze a on w ryk.... musiałam go wziąć do siebie.. i tak leci 1...2.....3.....4 ooo trze oczy śpiący jest... no i rzeczywiście zasnoł i spał juz do rana... ale mimo to że padnieta w nocy byłam to sikałam przez niego ze śmiechu hehehe

bo teraz ciągle mi się obraz rozmazuje
takie fajne sobie wzięłam pochwalę się jak będę miała teraz to dopiero będę pani profesor
kasy brak za prezentami się rozglądać już zaczęłam bo to zleci raz dwa pewnie jak zwykle
to Nina jak się budzi w nocy i czasami nie wytrzymam i się zaśmieje z niej to taką bekę kręci że masakra nie da się udawać że się śpi
i tak się pośmiejemy z 15 minut i idziemy dalej spać na szczęście zawsze jakoś nie rozbudza się na dobre

a rejestrowałam ją w październiku jakoś
... ja ostatnio o 20 już jestem wykończona nawet jak się wyśpię nie wiem co się dzieje może ta pogoda tak na mnie działa
Raz rano zasnęła sama w wózku.

bujając dziecko robisz sobie krzywdę nie pobujasz raz drugi trzeci i będzie spokój
...a kolejki masakryczne wiem