reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daff współczuje... ciekawe od czego ma takie zatwardzenie.... od mleka? :O

A my jutro na usg bioderek jedziemy... bosze jak ja sobie sama dam rade, i ogarne sie tam... zawsze M jezdzil z nami... a teraz nawet wolnego boi sie brac by mu nic z pensji nie zabrali...:-(

reklama
nie wiem ale jest 2 lekarzy na popouldnie a my udamy sie do naszego rodzinnego bo tez bedzie. mysle ze nie odmowi. dobra z niej kobieta!

ja juz naprawde nie wiem od czego to!

Elizka dobre wiesci roznosisz mam nadzieje ze i ja przed swietami dostane:-)
daff jak to numeru nie masz? a w necie? biedna Julka

lolkak numerke w kolejce? to sie dostaje przy rejstracji tak mi sie wydaje, a daff nie jest pewna czy ja przyjmą wiec gdyby sie rejstrowała telefonicznie to miałaby pewność. Ale w sumie co przychodnia to inne zwyczaje

lolkak numerke w kolejce? to sie dostaje przy rejstracji tak mi sie wydaje, a daff nie jest pewna czy ja przyjmą wiec gdyby sie rejstrowała telefonicznie to miałaby pewność. Ale w sumie co przychodnia to inne zwyczaje

dzwonilam do przychodni i nie ma juz numerkow w kolejce i kazali nam przyjsc i zapytac lekarza czy nas przyjma... bo one w recepcji nam tego nie moga zapewnic.

Daffi trzymam kciuki by was przyjeli

umi to Kacperek fajnego slowa sie nauczyl:-D:-D:-D

Eliza dasz sobie rade jutro ja zawsze sama z Alanem chodzilam po lekarzach:-)

ja rodzinne bede miec przed swietami bo zawsze mam do 23:-)

reklama
fikusek a mam inne wyjscie...?:-p musze dac rade, ale najpierw z małym po karte :/ a potem po schodach i oby byc pierwszą. A tak to maz lecial kolejke zajmowal a ja sobie spokojnie czekalam i karte wyciagalam.;] choc i tak 1,5 godziny wczesniej jedziemy jak zawsze by godzine poczekac ale wejsc pierwsza :-p juz tyle tak robie i najwiekszy poslizg to bylismy 3 w kollejce:-D a to przez to ze poxno wyjechalismy. jutro po 9 juz musimy jechac... musze Mkiego przetrzymac by nie spal do tego czasu... bedzie ciezko:/

Do góry