reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
elizka chyba jakies gry dla dzieci, ale nie wazne:-p ja w tamtym roku wygrałam elektroniczną nianie:-) a kurcze chciałam na drugą nagrode sie załapac:-p juz nie pamietam na co

lolkak aaa rozumiem...:-)

o i zapomniałam sie pochwalic:D znalazłam pierscionek zareczonowy który zgubilam 2 mies temu...:-D bosze przed samym wyjazdem do radomia:-D ale sie cieszylam i sie ciesze:-) a on sobie lezal w szufladzie... musial mi zejsc z palca jak grzeblam i szukalam jakis ciuchów... :-)

Eliza to super, że znalazłaś pierścionek. Mój się nie znalazł:( pocieszam się, że lepiej zgubic zaręczynowy niż obrączkę. Bu.
Daffi oby u Julci już z góreczki było;* Gratuluję ząbków:)

My mamy prawie wszystkie prezenty już kupione. Mąż od 14ej w pracy, wczoraj miał wyjątkowo nocki a od dziś ma południówki. Miśka przespała całą noc:) Ślicznie mi śpi od tygodnia:) Za to popołudniowe drzemki ostatnio pomija, najwidoczniej nie są jej potrzebne.

hej dziewczynki ja na moment:) przez pare dni jeszcze mnie nie będzie bo nie mam internetu, bo właściciele remont robią u góry i odłączyli router :/

edit. ściskam wszystkich i całuje :) i gratuluje wszystkich nowych ząbków:)

Ostatnia edycja:
Daffi Julka w wózku jest po prostu kapitalna!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D Teraz niech się szybko wykuruje biedaczka, żeby miała wciąż tyle energii do zabawy:tak: Biedne maleństwo, dobrze, że kupkę zrobiła. I gratuluję kolejnych ząbków:tak:
moj je ze zwykymi kluchami albo z lanymi:)
I właśnie narobiłaś mi apetytu na kluski leniwe z bułką tartą, aż chyba pójdę je sobie przygotować na kolację:tak:
Super, że u ixi taka poprawa przynajmniej z brzuszkiem. A żółtaczkę niech jeszcze skonsultuje z pediatrą
lolkak Dużo niemowląt ma worki pod oczami i nie jest to objaw choroby.
MamusiaMikusia Samych tak udanych egzaminów ci życzę:tak:
Vegas gratuluję udanej imprezki:-) Śliczny torcik, także ten z pampków:tak: Majeczka ma super czuprynkę. W tym ubranku i z tą fryzurką wydaje się dużo starsza:tak:
Chciałam dziś pierniczki przygotować, żeby na święta upiec, ale się okazało, że nie mam kakao w domu (poza słodkim, które wyjadam czasem łyżeczką:-D), więc znowu odwlekam naukę pieczenia :-D
Eliza Musisz iść na kolejną wizytę? Ja po ostatniej usłyszałam, że jest wszystko ok i więcej nie muszę się pojawiać. Chyba że coś by się działo niepokojącego, to pediatra miałby mnie ponownie skierować.
Umi, Eliza Mam nadzieję, że dostaniecie fajne nagrody i się pochwalicie nimi ;-)

Pada śnieg od samego rana, więc ze spaceru zrezygnowałam. Muszę powiedzieć P., żeby jakieś płozy dorobił do wózka, to jutro wyjdziemy na spacer :-D
A u nas pojawił się dziś drugi ząbek- prawa dolna jedynka :-) Długo, długo nic, a teraz już 2 ząbki mamy :-) I mała dzisiaj jakaś grzeczna jest, więc chyba na jakiś czas będziemy mieć spokój z zębami :-)

reklama
Do góry