reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Tylko wyszłam to nagle ruch się zrobił :-p

umi na pingwinka Bim bim? :-p a co, tak też można:-p
Zuzia ma swoją świnkę z którą śpi i mówi na nią "Peppa" :-) mówimy, że to taka podróba Peppy chyba:-p:-p

lenka Zuzia waży ok. 13,5 kg i też nie wyobrażam sobie jej usypiać na rękach:-p Jak wchodzę z nią na 3 piętro to ledwo oddycham jak już się doczłapiemy :dry: ale teraz Zuzka na szczęście sama wchodzi :-)
Zuza też włosów nie lubi myć, ale rondo się nie spisuje :no: Zuzka nie pozwala go sobie założyć, od razu ściąga, ja muszę kupić takie jakby wiaderko z gumowym brzegiem co się przykłada do główki i wtedy tylko na włosy leci :tak:

Vegas ale Martynka fajnie z tym wózeczkiem wygląda. Słodka z niej blondyneczka ;-) Dobrze, że ten aparat dostałaś, to zdjęcia są :-)

reklama
Patrycja no to faktycznie ma po kim. To Ty strasznie wysoka jesteś, zazdroszczę ja to kurdupel :dry: całe 165cm mój M ma 190 cm więc jak flip i flap :-D A śmiejesz się z drożdżami, kiedyś jak dzieci były małe to karmili żeby podrosły, głupota totalna :-D

Ensse a możesz Nam powiedzieć co się stało? tylko nic na siłę

to ja teraz moge sie konkretnie wypowiedziec na bierzaco w tematach. przed chwila mielismy kapiel - rondo wyrzucone, placz i krzyk pod koniec kąpieli... nie moglam Damianowi nawet zmyć szamponu, i musialam go wetrzec w bluzke i szybko jeszcze oplukac.. ale to chyba z zimna juz tak mu zle bylo, bo trzasł się po wyciągnieciu z wanienki jak galareta :szok:

teraz pije mleko i zaraz spróbuje go polozyc do lozeczka. SAMEGO
zobaczymy co z tego wyjdzie :confused:

Vegas -Martynka jest naprawde urocza :tak: jeszcze te spineczki, super;-)
patrycja -Kuba jest naprawdę, duuuzy :szok: to moj Damian wazy teraz 10,5kg :eek:

to ja teraz moge sie konkretnie wypowiedziec na bierzaco w tematach. przed chwila mielismy kapiel - rondo wyrzucone, placz i krzyk pod koniec kąpieli... nie moglam Damianowi nawet zmyć szamponu, i musialam go wetrzec w bluzke i szybko jeszcze oplukac.. ale to chyba z zimna juz tak mu zle bylo, bo trzasł się po wyciągnieciu z wanienki jak galareta :szok:

teraz pije mleko i zaraz spróbuje go polozyc do lozeczka. SAMEGO
zobaczymy co z tego wyjdzie :confused:

Vegas -Martynka jest naprawde urocza :tak: jeszcze te spineczki, super;-)
patrycja -Kuba jest naprawdę, duuuzy :szok: to moj Damian wazy teraz 10,5kg :eek:
trzymam kciuki by zasnal sam:)

u nas nie ma problemow z myciekm wlosow,Alanowi po twarzy moze cieknac woda i nic sobei z tego nei robi:-D

Asheara mam nadzieję, że zaśnie sam:tak: Zuza jeszcze biega, zaśnie pewnie po 22 :dry:
Zuzka lubiła myć włosy, ale ostatnio Przemek kupił jakiś wynalazek do mycia włosów i ją to chyba szczypie w oczka :sorry2:

reklama
No na naszym pierwszym spotkaniu to też był dla mnie szok ale to nic bo jego kuzyn ma 212 cm....
pamietam jak z nim tańczyłam na jego weselu... hahahah jak to śmiesznie wygladało hahahaha

Do góry