reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam cieplutko koffane ;-)widze swieta udane a ja hmm no ujdzie po swietach mala szaleje okropnie dzis Marcin zalal kawa laptopa i nie dziala mi strzalka w dol :wściekła/y: ixidixi masz ten problem z jedzeniem co ja i sama nie wiem co robic zamierzam isc do lekarza po tabletki jakies bo tez waga mi ciagle spada czuje sie strasznie doslownie moze hormony mi przepisze i przytyje do 70kg bo glodu nie czuje ale kosci to moge sobie liczyc wszystkie :-( skontaktuj sie z dietetykiem jakims ja mam siostre dietetyczke i na razie czekam az zadzwoni ze skypa i mi poda rozpiske co mam jesc bo tutaj jak mi nie pomoze dieta to juz lekarz i tabsy :wściekła/y: noo ale pomijajac smutne tematy dziewczynki jak tam u was dzieciaczki i humorki po swiateczne przed Sylwestrowe?? bo ja robie w Sylwka chlopakom imprezke malom tzn.upieke im jakies ciasto i zrobie cos dobrego do jedzenia i pozbede sie ich na 4/5godz hehe

reklama
wy piszecie o smoczkach do butli czy o smokach do ssania??
bo np moja żadnych nie lubiła i nie chciała ssać , i była bezsmoczkowa:tak:
a butelkę to piła tylko z TT a później z Nuby

femme fatal tak własnie miałam z 5 lat jak sie wprowadziłam blok obok niego:-D i tak już zostało ze razem sie bawiliśmy w piaskownicy ..
później się trochę nasze dorgi rozeszły i w sumie kontakt się urwał na kilka lat(i chyba tak miło być bo inaczej byśmy byli jak przylaciele więc nic z tego by nie było):-p
inni znajomi itp...
no i znów się spiknęliśmy i jesteśmy:-D
jeszcze się każdy smiał ze to nie możliwe..
on był moją pierwszą miłością:-D haha i został ostatnią:-)

ixi może to głuypio zabrzmi , ale może masz jakiegoś tasiemca w brzuchu albo innego pasożyta..
.badałaś się ??

Ostatnia edycja:
Szooooooooook widzialam filmik jestem zalana lzami ten kociaczek juz na koniec nawet nie uciekal nie mial sily biedak jak nic zdechnie pewnie wstrzasu mozgu dostal :wściekła/y:widac ,ze dzieciak byl nakrecany przez doroslego zeby kota meczyc co za kretyn jak tak mozna biedne zwierzatko niech temu komus lapy zetna i nim o sciane wala ciekawe jak bedzie sie czul :wściekła/y: ViKamciaG szczesciara z ciebie ,ze znasz tak dlugo meza ;-)ja swojego narzeczonego znam moze z 7lat hehe
wlaczylo mi sie pogrubienie czcionki i nie moge wylaczyc kurczaczki mac ;-)
jak skoncze posta to bede kominowac hehe
lolak wlasnie jesli chodzi o smoczka to sprobuj jej dac takiego od butelki zwyklego z pusta butelka moze cos to da a butele antykolkowa polecam Dr jakiegos tam nie pamietam cos na B hih w Polsce mam taka bo mama kupila Wiktorii ale nie bedzie korzystac wiec pewnie ja komus sprzedam ;-)
a zapomnialam hehe tasiemiec jest jak ktos za duzo je jedynie bakterie na zoladku gdzies o tym czytalam ze czlowiek wiecznie nasycony sie czuje ale nic nie je

Vikamcia poznałaś sie ze swoim mężem w dniu moich drugich urodzin :-D
hehe dobre:-D

a co do tasiemca to ja słyszałam ze kożna go mieć jak się zje jakies brudne owoce czy coś
czy jakieś półsurowe mięso zakażone ...
i o innych podobnych pasożytach
Choroby układu pokarmowego i prawidłowe odżywianie
i jeszcze to
TASIEMIEC NIEUZBROJONY, OBJAWY TASIEMCZYCY, TASIEMIEC SPOSOBY ZARAŻENIA, KURACJA ODROBACZANIE ZIOŁA
i jeszcze doczytałam ze może się przenosić z czowieka na człowieka , poprzez niemyte ręce itp...

VIKAMCIA - no to nieźle :-) jak z bajki jakiejś :-D fajnie tak :-)

KAAMAA- jednak zdecydowałam że wydam z 200 zł na naprawę tej co już mam bo w sumie najbardziej mi się podoba :-p :-D i jest sprawdzona :-p

IXI - no ja od 21 lat zaczęłam tyć :-D :-D :-p ale skoro mówisz że wcześniej było ok to może faktycznie do jakiegoś lekarza warto się wybrać :dry:

KAAMAA - ta część co się rozsuwa nie trzyma się z tą na której się siedzi :dry: więc spać się nie da bo odjeżdża :dry: i oparcie przy jednym boku odpadło i trzeba szyny porządnie zrobić ogólnie trzeba ją porządnie skręcić :-D :-p

reklama
Do góry