reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lolkak niewiem nie słyszałam, ale ja nie chcialam do LO, ja chodzilam 2 lata normalnie do technikum ekonomicznego i potem 2 lata zaocznie do technikum handlowego ;-)

Umi taaa.... cale 2 lata liczyc 1700zl szlo na rok szkolny razy 2... :dry: wypasiona ta studniówka musialaby byc:-D

reklama
Lenka zdrowia dla was!
Anetka pochwalisz się później ;-)
Daff jak ja bym chciała,żeby moje dziecko dało się wrobić w przymusową drzemkę ;-)
Elizka a u Ciebie nie było LO dla dorosłych za free?Mój brat do takiego poszedł.

wypracowalam to u niej...
ona wie ze nie odpuszcze a juz o tej godz latwo sie poddaje zasnela kolo 12:30 i mam spokoj a trwalo to max 2 miutki:D

wczoraj poszla spac po 12 jak dizs z tym ze po 10 minutach dostala takiego kaszlu ze z placem wstala i juz bala sie zasnac. dzis duzo lepiej bo kaszelek sie pieknie zrobil mokry i juz nie dusi sie nim.

paula ale mi zrobiłaś smaka!!!
Elizka no to faktycznie troszke kaski poszło to tak jakbys na studniówce była:-):-p
lenka u nas tez miałobyc 300 zł za pare ale wyszło wiecej po doliczeniu fotografa i kamerzysty:-p
Daff a przespała ci Julka cała noc bez pobudek skoro nie spala w dzień?

ona czy spi w dzien czy nie spi to nocki sa ladne...
wyglada to tak ze zasypia w lozeczku i spi tak do 1 czasem 3 w nocy w lozeczku po czym wstaje robi wrzask bierze ja M do nas i spi do rana jak aniolek.
tylkow dzien jak sie nie wyspi to jest strasznie marudna placzliwa klei sie do nog i w ogole taka maruda mala.

ok ja mzykam narazie
bede pozniej

Ostatnia edycja:
paula Tych całych przespanych nocek to najbardziej Ci zazdroszczę! Moja Zuzia jeszcze ani jednak całej nie przespała :zawstydzona/y: koszmar dosłownie! Ona jeszcze mi się budzi na mleko w nocy i w dodatku przychodzi sobie do nas do łóżka i się rozkłada jakby była u siebie ;-)
My imię razem wybieraliśmy :tak: w internecie włączyliśmy spis imion i w sumie Zuzia najbardziej nam się spodobało ;-)
A jak synuś miał mieć na imię? Ja też myślałam, że będzie synek, tym bardziej, że do końca nie znaliśmy płci, dopiero po porodzie dowiedziałam się, że to moja Zuzia :-p a tak to miał być Maksymilian :-p

Lolkak sochaczew...no niedaleko Ozarowa niedaleko:)
A ja swoja tak nauczylam,ze w wozku mi spi caly czas;/ musze ja oduczyc tego i spowrotem do lozeczka przyzwyczaic.

gosia a ile ma Twoja córeczka? Lepiej odzwyczaj ;-) Moja też zasypiała w wózku kiedys i później była masakra, żeby oduczyć, tak samo żeby później oduczyć od bujania, dopiero od niedawna Zuzia zasypia sama, bez żadnego bujania.

Ja sobie włączyłam muzyczkę i sprzątam potańcując :-D :-p w końcu się ruszyłam ...ale nadal w piżamie :-D

VEGAS - ja leń leniuchowaty jestem :-p

PAULA - moja mi też ładnie spała od zawsze :-) szczęściary z nas :-p ale jakiś czas temu przyzwyczaiła się że śpi ze mną i teraz jak się wyniosłam do 2 pokoju to wstaje tak koło 4 w nocy woła mnie idę do niej i wtedy śpimy razem już do rana czyli jakoś do 9 - 9:30 :-D :-p

gosia oo to jeszcze malutka, moja wtedy zasypiała albo przy cycu albo własnie w wózku :sorry:

femme Nina to w ogóle jest Anioł nie dziecko :-p:-p

reklama
To moze ja cos powiem o sobie. Mam 16 lat (w tym roku 17) 1 maja ma urodzic sie moj synek Igor. Ojciec dziecka jest ze mna, pracuje stara sie jak moze, rodzice akceptuja cala sytacje i nie moga doczekac sie wnuka.

Do góry