reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Elizka przypomnialas mi ze tez musimy zrobic alurke dla babci :-) dzieki ;-)

Umi widze ze awansowalas , gratuluje ale tez naleza sie podziekowania :-p:-D
a nie pisalam bo juz wspomnialam ze roznie w zyciu bywa ;-) a poczesci tez lenistwo :-D
bo Kacper nalezy do madrych dzieci i wie ze tatowi by sie nie chcialo pisac zyczen :-D

paula aha a myslama ze jak z fishera to bedzie cos solidnego ale plastik powinien byc mocny:-)

reklama
Paula mieliśmy dostać, ale niestety jest inny, żebym wiedziała to sama bym jej wcześniej kupiła.

Julka też kukurydzę uwielbia, może ją samą wcinać. Dzisiaj jej na obiad robię krem z kukurydzy.

A jak je same bubki to nie powiem parę w pampersie ląduje, śmiesznie to wygląda.

M też uwielbia igraszki ale ja mam non stop ochotę :szok: chyba muszę jakieś tabletki za wyhamowanie zacząć brać :-D

Vegas masz racje z malymi dziecmiinaczej ale dla mnienie zmienia to faktu ze chcialabym miec znow takiego malego babla. narazie to niemozliwe.ale moze kiedys:D

Umi no to witaj w klubie nie mogacych spac. z tym ze ja chcialam spac a nie moglam.
wyobrazcie sobie poszlam spac jakos kolo polnocy i M tez... ale mu sie ubzduralo ze poszedl do kuchni robic jedzenie. tak w tej kuchni halasowal ze obudzil julke... ale polozyla sie i niby spi... a ten sobie jeszcze swiatlo zpalail i jadl. mloda wstala dokladnie 15 minut po polnocy ryk placz i niechec do spania. M poszedl zrobic jej melko a ta szybko z lozka uciekla i sru do zabwek i zaczela wlaczac melodyjki sobie.
zjadla niby sie troche zmulila ale jednak nie!
ja ja probowalam uspic ale po godz sie wkurzylam i stwierdzialm ze skoro ją obudzl to niech sobie ją sam usypia bo ja mam dosc. no i tak druga godz on z nia walczyl a to w bujaku a to w wozku zdazyla wypic kolejna butle tym razem soku i jakos po 2 poszla spac!
ja jestem niewyspana glowa mnie boli... czuje sie jakos tak dziwnie....
a julka widze ze dzis tez zbyt wyspana to nie jest.

witam się,

U mnie noc w miarę ok,chociaż z 4 pobudkami. Może dlatego,że padłam po 21 ;-) Maja przed chwilą zasnęła. Ja też chyba uderzę jeszcze w kimono. ;-)
elizka ja dopiero mam w planach śniadanie i ewentualne plany co dalej a ty już wszystko ogarnięte.

Ja też nie lubię kukurydzy a jak to u mnie w pieluszce wyglądało to nie wiem,nie pamiętam:-D

chwilami- powodzenia w starankach,

umi- nie ja nie gaszę wszystkiego. Ale jak ma tak późną drzemkę to potrafił o 24 chodzić spać i cały rytm przestawić. Wczoraj miałam wyłączyć tv a i tak na housie zaraz zasnął. Całkowicie to nigdy nie jest wszystko wyłączone,bo wieczorami Seba gra na laptopie.Nie chce go przyzwyczajać do ciszy. W dzień puszczam animal planet i usypia znudzony na jakiś rybach czy wężach:p

paula3- nie wiem napewno po roku. Wcześniej tylko zernął na jakąś reklame. Adaś lubi bajki. Wiem ,ze to niedobrze,ze on dużo ogląda. Ale jak tylko wstaje bierze pilot mówi ciś- żeby nacisnąć i włączyć. Dużo się bawi i nie zwraca uwagi, ale jak jakaś co lubi leci to się kładzie i ogląda.

Julka potrafi się skupić na dobranocce, albo jak jest reklama z dziećmi, kotami lub psami to aż się śmieje.

Paula
jak używałam plastrów to nie zauważyłam żeby moje libido ucierpiało :-D Na to nie ma reguły, moja koleżanka kompletnie straciła ochotę a używała tych samych.

Ale ja mam takie fazy tydzień, dwa mi się chce a później nawet pół roku mogę bez "tego" żyć.

reklama
Ojjjj mój też nie próżnuje :-D po 5 minutach od poprzedniego potrafi już się "kołować" na następny numerek :-D Ostatnio mnie nad ranem obudził bo chcicę miał :-D

Z plastrów byłam zadowolona ( na razie nie używam) zmieniasz raz w tyg. tylko jedyna wada że szybko na brzegach się brudzą.

Do góry