reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paula eee to w takim razie chodź sobie na płaskich:-) zdrowsze to dla kręgosłupa:-)
lolkak:-D:-D tak tydzień zostanie potem pójdzie i za miesiac wróci:-D, a do nas wójek T. przyjeżdża z Kanady na poczatku lutego:-) a potem jego kuzynka z USA ma przyjechać
Daff a jak bys powiedziała ze sie mega xle czujesz to by miejsca chocby na wieczór nie wyskrobali?

reklama
Hej Lasencje;) dziś rozbieraliśmy choinkę u nas w mieszkanku i wszelkie ozdoby. Już mnie drażniły bo dawno temu święta były;)
Poza tym mąż od dziś na nocki ma to kompa okupuje. Młoda jeszcze śpi. Już jakoś z 1.5h będzie;)
Dziś mi mąż super seksik zafundował, ale nie spodziewałam się, że w trakcie tak strasznie będzie mnie bolało w środku brzucha. Jakby żołądek, jakby coś tam było, dziwne strasznie, ale może to przed @, który za tydzień ma byc.

Ja szpile uwielbiam, dzięki nim jestem wyższa i bardziej kobieco się czuję, ale teraz przez zimę to trza uważac jak się chodzi;) Ślisko bywa:]

lolkak- a karmisz ją piersią? może się czegoś najadłaś? Czarna kupa to od nadmiaru żelaza..

Kama- mam lepszy pomysł- pożycz od mamuśki to piękne autko i będziemy sobie śmigać raz do ciebie raz do mnie :-D ja co prawda prawka nie mam, ale jeździć umiem! :cool2: a ty będziesz moim GIE-PE-ESEM :-D

Umi- ale czasem się chce włożyć szpilki.. szczególnie gdzieś na imprezę :-) Może na wiosnę się uda :-D Tzn ja często noszę buty na obcasie latem,ale mam wrażenie,że komicznie wyglądam i że wszyscy wiedzą,że nie potrafię w nich chodzić :-D

Vegas- mnie tez czasami boli.. tydzien czasu jest idealnie,a czasami sie zdaży tak,że mnie boli.. :eek: u mnie chyba nie ma na to reguły.
mnie tylko dziś tak zaczęło bolec. Ale przed @ słyszałam, że takie bóle są dosyc normalne..:)
ale u nas zaczęło sypac śniegiem hoho. Chciałam na spacer iśc w 3kę, ale w taką pogodę to niefajnie się idzie, w oczy sypie.

paula hm... kiedys tez miałam takie wrazenie ale odkąd wszedzie zaczełam w szpilkach chodzić to stałam sie pewniejsza siebie i w sumie zapomniałam ze jetem na obcasach, no chyba ze ide z moim T. to mam problemy z nadazeniem:-D i wykrecam sie obcasami, ale prawda jest taka ze nawet na płaskim mam problem z nadarzeniem za nim:-p
Vegas, ja miałam w tamtym tygodniu rozbierać, ale choinka stoi do dziś:-p mam takie samo podejscie do szpilek:-p w ogóle wydaje mi sie wtedy ze mam nogi szcuplejsze:-D

hehe Umi ja tak samo bo Mój J z racji, że dużym chłopem jest to ma wielkie kroki, ja maleńka i muszę truchcikiem czasem zasuwac;D Haha komicznie to wygląda jak się gdzieś spieszymy:)
Oho, moja Lala wstała:)

Pisałam już, że Martynka jest mięsożercą? Za mięso dałaby się pokroic. Kiedyś za rosołek, ale teraz wybitnie po ojcu woli mięsko aniżeli jakieś zupy.

Dziś jadłam w kuchni, rodzice chodzili w te i we wte, byliśmy jak powietrze dla siebie i zapewne na długo tak zostanie. Ma to swoje plusy ta cała syt.... nie haruję od rana ciągle na dole i nie sprzątam. A tak to non stop sprzątałam na dole za nimi bo mnie skręcało jak był tam bałagan.

Ostatnia edycja:
wiecie, jak już pójdziemy na swoje i będę już miała pracę a wierzę, że ją dostanę jeszcze nim na swoje pójdziemy to może zaczniemy się starac o bobaska?;) Oj chciałabym, tak właśnie za jakiś rok bo mi się podoba różnica między dziecmi tak 3-4 latka. Chciałabym Juleńkę miec albo Zosieńkę, ale wiem, że J chce syneczka i śmiał się, że jak będzie kolejna babulka w rodzinie to nie będzie do mnie gadał:p On marzy o synu. Ja marzyłam o córci i już mam;)

Lolkak
już wiem czemu Mój nie jedzie pytac o to wojo. Bo jak okradli mu auto jakoś przez lato to mu wzięli też książeczkę wojskową i do tej pory jej nie wyrobił. Wcześniej nie była mu potrzebna.. No ale teraz by mógł wyrabiac a nie siedziec;>

jestem...!
żyje....!:rofl2:
Miki spi:-D chyba mu przeszlo ale dopiero koło poludnia... tak to sie meczylam...:dry:
Lolkak tak póżniej chlopcy beda razem miec pokój ale narazie musze go nauczyc zeby spal w łóżeczku itd. wiec w spokoju bede mogla go karmic na fotelu:-) a ze Daniel w nocy sie jeszcze budzi to i lepiej ze narazie z hania beda pokój dzielic.
Paula no tak, czekam na fote chyba ze dasz linka na nk to oglądne sobie Ciebie:-)
Daff kurcze chorowitko trzymaj sie...
Umi ciotka z ameryki przyjechala??? oooo to dobrze:-) ;-) lolkak zakrecona chyba;-)

No nadrobilam:-)

Paula3 tak karmię ją piersią. Jadłam to samo co zawsze, żadnych preparatów z żelazem. No chyba,że to od kurczaka pieczonego w folii. Był trochę przypieczony:dry:

Elizka mąż Ci pomógł w przemeblowaniu?

Vegas mój ma ta książeczkę ale wyprana i nic nie widać;-)

Ech dziewczyny po weekedzie jestem :-D ie zajarzyłam z przyjazdem ;-) :-D:-D:rofl2:Koniec zbijania ze mnie ;-):laugh2::-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry